Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Lily spojrzała na ciebie kątem oka i znowu zasnęła. Mały podczołgał się do niej. Po chwili znowu ją tulił. Mała go odsunęła, ale wciąż próbował ją przytulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 - No Lily... to nic złego że chce cię przytulić... nic ci nie zrobi... - powiedziałem. Ten młody ją chyba lubi... może bardziej, może normalnie. Zobaczymy w dalszych dniach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Ale mały już sobie dał spokój. Chlipiąc poszedł spać. Tak płakał, jakby ktoś dotknął Bolta. Ledwo łzy się pojawiają w oczach, a już wiadomo, że coś się kroi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Podchodzę do małego i zaczynam go pocieszać by nie zbudził lokatorów, jednocześnie patrze na Lily z rozczarowaniem... myślałem że będzie lepsza dla gościa... trzeba ją nauczyć szacunku do innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Mała zobaczyła twoje spojrzenie, westchnęła i przyciągnęła małego do siebie. Natychmiastowo się uspokoił. Lily mruknęła coś, jakby "Na więcej nie licz". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Powiedziałem i uśmiechnąłem się. - Jak będziesz bardzo grzeczna w stosunku do Lokatora to dam ci nagrodę... ale pamiętaj że mając przyjaciół będziesz szczęśliwsza... wiem co mówię - powiedziałem po czym idę sprawdzić która godzina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Równo dwudziesta. Dzień pełen wrażeń. Tymczasem widać, że Lily chce dać w łeb Stormowi za to, że liże jej ucho przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 - Lily... spokojnie... pomyśl że to twoja ulubiona postać z Dead Island... - powiedziałem jej z uśmiechem. Może ta wskazówka pomoże jej w powstrzymaniu jej agresywnych zapędów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Lily się skrzywiła, ale tylko naciągnęła mocniej kołdrę na głowę. Trochę dziwnie wyglądał Storm liżący szyję Lily... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Trochę szkoda Lily... wiem jak ona się czuje. Jak miałem 10 lat to też miałem adoratorkę... szczerze jej nienawidziłem. A kto by polubił kobiety która wchodzi do twojego domu o 4 nad ranem i kładzie się do twojego łóżka mówiąc "Pragnę cię... bierz mnie ogierze"... o rany... jesli dobrze pamiętam ona tez tu jest... JEŚLI SIĘ DOWIE ŻE TU JESTEM TO ZACZNĄ SIĘ PROBLEMY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Na razie wam nikt nie wbił do domu. I nie wiadomo, kto by ci bardziej nawrzucał, ona czy Twilight. Tymczasem Storm... Skąd taki mały źrebak wie, jak się całować? Lily zareagowała no to tylko "Ble!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Widzę że zaczyna przeginać w relacjach z Lily... ale prędzej czy później się polubią lub nie... to zależy od tego co się wydarzy... a to co się wydarzy będzie zależeć jak Storm potoczy sobie dalej znajomość z Lily... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 W końcu Lily zasnęła. Storm wciąż lizał jej ucho przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Słodko razem wyglądają... nie prawda? No, trzeba iść spać. Aż się nie mogę doczekać informacji zebranych przez naszych naukowców. Jeśli znajdą lek który wyleczy ich odrazu i będzie go można wpuścić do powietrza... to będziemy mieli już lepsze zdanie u kucy... chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 U kucy był znany jeden lek... Ale znając życie, ich naukowcy opętani chorobą zniszczyli wszystkie dawki. Lily jeszcze szepnęła "Ble!" przez sen. Nic ci się nie śniło. Rano okazało się, że jeszcze nie znaleźli leku. To ci powiedział patyk. Reszta spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Mówi się trudno... nie od razu Rzym zbudowano. Jeśli jeszcze nikt się nie obudził to robię śniadanie, a jeśli nie ma towarów to postaram się jakieś znaleźć w wiosce... nie wiem czy inni zaczęli mi ufać, ale to raczej mało prawdopodobne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Na szczęście wszystko było. Tymczasem patyk zasypywał cię wiadomościami o zarażonych z Fillydelphii, Manehattenu, Pegasopolis... Sporo tego. Jednak rekordy zarażeń bili Capo i Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Wiem że poza kontynent się chyba nie wydostaną... jeśli tak to trzeba przyśpieszyć tworzenie leku... Tak czy siak, robię normalne śniadanie i kaszkę dla dzieciaków by mogli coś zjeść na śniadanie, i sprawdzam kiedy się obudzą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Lily w tym momencie. Dowiedziałeś się od patyczka, że Storm ją mocno przytulał w nocy. W końcu Lily nie wytrzymała, wylazła z kojca i usiadła obok na blacie. Tymczasem zrobiłeś kaszkę dla maluchów i kanapki z masłem dla reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Idę po Lily i wmiędzy czasie sprawdzam czy Storm coś do niej czuje i czy ona może czuć coś do niego... ciekawie by było nie? Tak czy siak, po wzięciu Lily prowadzę ją do kuchni i podaje jej posiłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Chyba Storm trochę... Za to Lily tylko żądzę mordu. Grzecznie zjadła kaszkę i podreptała do Twilight, by tam się jeszcze przy niej przespać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Westchnąłem... co ona do niego ma... Storm próbuje się tylko zaprzyjaźnić, a ona go odpycha. Naprawdę sprawdzam czy ona w ogóle chce jakiś przyjaciół... i co sądzi o rodzicach dla ciekawości też sprawdzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Chce mieć przyjaciół, ale nie jakiegoś amatora. Rodziców kocha obu bez wyjątku. Tymczasem Storm się zgramolił z kojca i po kilku minutach siedział na łóżku, całując Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Matko... kładę kopyto na twarzy... mój drugi w tym ciele FaceHoof. Chyba że... mam pomysła... a gdyby to on dał jej wtedy grę? Może by go zaczęła by... lubić. Nie zaszkodzi spróbować... sprawdzam jaką to Lily chce nową grę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Gdzieś czytała o Dead Space... Jednak teraz chce "Zabij Storma". Maluch dawał jej w kość, liżąc ją i całując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts