KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Podchodzę do malucha i mówię mu mój plan... oczywiście przekazuje mu do mózgu przerobiony by jakoś go zrozumiał... teraz czekam na jego reakcje... i chyba zaczynam przesadzać z gadaniem do dzieci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Mały pokiwał łebkiem, gapiąc się na ciebie tępo. Lily wyglądała, jakby ledwo się powstrzymywała od wybicia mu kilku zębów. I przegiął. Pocałował ją w usta. Z głośnym "Ble!" Lily dała mu w łeb i zwiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Staram się jakoś go uspokoić... może jeszcze nie zawył, ale może zaraz to zrobić. Zrobię coś więcej... udaję że wychodzę, a tak naprawdę teleportuje się na ziemie i w kamuflażu optycznym biorę wszystkie Części Dead Space... i staram się je ładnie zapakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Wszystko wskoczyło z figurką Almy świecącą w ciemnościach do kompletu. Nawet znalazła się czerwona torba na prezent. Tymczasem rozryczał się Bolt, do którego podlazł Storm, żeby się poskarżyć. Cały dom się obudził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Wracam z paczką... chowam ją magicznie by nie mogła wykryć i staram się uspokoić Bolta... kurwa, niekiedy zaczynam mieć dość dzieci, ale nie mogę się ich pozbyć... za bardzo je kocham... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Twilight zdążyła już wstać i go uspokoić. Shy zajęła się "biednym i niekochanym" Stormem, który zmienił się w obraz nędzy i rozpaczy. Ghost pojękiwał w łóżku, które zrobiło się czerwone od jego krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Podchodzę do niego i staram się coś zrobić z tą raną. Mam nadzieje że mój plan z Stormem i Lily się uda... bo inaczej nie wiem jak przetrzymamy tutaj. - Poczekaj chwile, kumplu. Pomogę ci z tym jakoś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Ghost mruknął coś w odpowiedzi. Prawie się wykrwawił w nocy. Teraz jest osłabiony, ale na ranie jest już skrzep. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Ale dla pewności ją zabandażuje... i staram się coś zrobić by miał lepsze samo poczucie. - Coś się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 - Ci... kretyni... Próbowali... - mruknął. Rana nie wyglądała zbyt dobrze, a łóżku potrzebne było czyszczenie, ale to potem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 - Próbowali też to zrobić, Twilight. Ale ważne że wam się udało uciec... to jest najważniejsze - powiedziałem kończąc opatrunek i przesyłam wiadomość o możliwym zauroczeniu Storma do Lily. Przesyłam też mój plan by mógł go jakoś ocenić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 - On już tak ma... Nie wiem, czemu... Przytula i liże wszystkich gości... - wysapał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 - A całuje w usta też wszystkich? - spytałem się zaciekawiony. Prawda, ogierek wtedy przegiął, i jak Storm dalej będzie próbować to... a) Zginie, B) Zginie męczeńską śmiercią, C) Lily da za wygraną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 - Nie mam pojęcia, jak na razie zauważyłem tylko, że tuli i liże - powiedział i zamknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 - Odpoczywaj... wrócisz do siebie - powiedziałem po czym sprawdzam jak czuje się reszta ekipy... Jesteśmy tu bezpieczni, jak by co jest w cholere uzbrojonych po zęby ludzi i dzieci... nie wińcie mnie... tylko tradycje bo Persowie są z tradycją związani... nawet nie wiem czemu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Ghost mruknął coś. Po chwili jego oddech się wyrównał, co było znakiem, że zasnął. Nie obudził go nawet wrzask wygłodniałego Bolta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 ... Jemu cza dać jakąś specjalną dietę na jego apetyt bo nie wyrobi się. No nic, idę zrobić mu jakiś posiłek a następnie idę do miasta by sprawdzić czy nie przyda się jakaś pomoc, powinni już zaakceptować moje nowe ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Musiałeś małego z łyżki karmić. W końcu się najadł i poszedł spać. Państwo dalej się kształtowało, ale nikt nie potrzebował twojej pomocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Sprawdzam może dlaczego... dlatego że nie ma dla mnie zajęcia czy może dlatego że nie jestem człowiekiem... zaczynam myśleć że nie za bardzo za mną przepadają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Raczej dlatego, że nie ma zajęcia. Teraz wszyscy czekają aż drzewa urosną. I tego typu rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Sprawdza, czy badyl może przyspieszyć ten proces... skoro badyl ma moc kształtowania kontynentów to na stówę przyspieszenie rozwoju też będzie miał... jeśli się uda to będzie lepiej dla mojego ludu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Kontynenty robić potrafi, a głupiej sadzonki nie potrafi wzrosnąć... No nic, trzeba czekać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 Sprawdzam ile to potrwa... ja pierdole jesteś nie możliwy Włócznio Lucjana. Po tej akcji idę sprawdzić co u mojego brata. Ciekawe czy Twilight zaczyna zwiedzać wioskę... gdyż znając mojego brata, mógł wypaplać o tym że ona jest moją... ekchem... żoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2014 Nie zwiedza. Próbuje uspokoić Lily, która nie wytrzymała i próbuje zmienić Storma w mielonkę. Nawet zabrała duży nóż z kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 No to lepiej wracam do domu... i wcielam w życie mój plan. Daje potajemnie prezent Stormowi by go wręczył Lily, a jak ona otworzy to zobaczy wszystkie możliwe części Dead Space... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts