KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Wstaję i idę sprawdzić czy nie stało się to o czym myślę... jeśli tak... to będzie poczucie winy... na 100 procent. Mam nadzieje że żyje. Kurwa to prawda, w okół nic tylko nieszczęście roznoszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Za oknem leżał Ghost w kałuży krwi. W jego ciele utkwiły kawałki szkła. Najwyraźniej jeden z nich zerwał skrzep z rany, bo znowu krwawiła. Pegaz miał dresznie, nie zmykał oczu. Z ust wypływała mu strużka krwi. Jednak wciąż żył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 - Cholera! - niemal krzyknąłem po czym biorę go do le... ekchem, znaczy weterynarza bo lekarz się nie zna na kucach. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze... staram mu się podczas drogi ulżyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nie mogłeś go nawet podnieść. Gdybyś spróbował, mógłbyś wbić mu kawałek szkła głębiej, a wtedy zginąłby na bank. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Więc zapieprzam po weterynarza i informuje kogoś najbliżej by się nim zajął przez tą chwilę. Wszystko muszę spierdolić, wszystko kurwa... wszyscy wokół mnie muszą cierpieć... zawszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Coś cię zatrzymało. Na kwiatku obok siedział mały motylek z białym tułowiem i morskimi skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Wpatruje się w tego motyla... ja chyba kurwa wiem kto to jest... BO NA PUSTYNI KURWA MOTYLI NIE MA!! - Papillon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Motylek w odpowiedzi rozłożył i złożył skrzydła. W pobliżu zobaczyłeś podobnego motyla, ale znacznie mniejszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 - Eeee... jeśli to ty Papillon to ja mam tam rannego kolegę i muszę znaleźć pomoc bo za niedługo umrze... - powiedziałem wystraszony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Motyl wzbił się w powietrze i odleciał w stronę Ghosta. Następnie usiadł obok niego we krwi. Obrócił się w twoją stronę, jakby oczekiwał, że podejdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 No to podchodzę nie wiedząc czemu Papilon czy ktokolwiek to jest nie wejdzie do kuczej formy... PRZECIEŻ LUDZIE JEJ NIE ODSTRZELĄ. NIE JESTEŚMY JAK KURWA AMERYKANIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Motyl podleciał do jednego z większych kawałków szkła i usiadł na nim. Następnie pociągnął. Szkło lekko drgnęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Więc chcesz bym je wyjął... spoko, delikatnie wyjmuje szkło by nie pogorszyć obrażeń jakie już zadałem. Matko Luno, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze z nim... nie mam ochoty widzieć zrozpaczonej Fluttershy nad jego grobem. Wykonuje wszystkie instrukcje owego motyla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Kazał ci powoli wyciągać wszystkie większe kawałki szkła. Mniejsze sam wyjmował. Na koniec usiadł na ciele Ghosta i zaczął po nim łazić. Z każdym jego krokiem, tworzyła się za nim delikatna srebrna nitka. Po jakiejś minucie miałeś przed sobą dosyć sporej długości bandaż. Jeszcze tylko go założyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Więc zakładam go na Ghosta mając nadzieje że się uda... w między czasie dziękuje temu motylowi za pomoc i wolę nie wiedzieć skąd wyszła mu ta nitka... kiedy już skończyłem patrzę jak mi to wyszło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Nitka po prostu tworzyła się pod jego małymi nóżkami. Magia. Na koniec widziałeś Ghosta owiniętego całkiem srebrnym bandażem. Motyl zamknął mu oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Oby nie na wieczność... no nic, biorę go i kładę na łóżku po czym idę sprawdzić co u Rarity i Twilight. Ciekawe co teraz robią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Twilight spała. Rarcia dyskutowała z jakąś dziewczyną o modzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 (edytowany) To idę sprawdzić co u Faruka czym prędzej... on też ode mnie dostał gdyż nie sądziłem że jestem aż takim siłaczem... normalnie jestem jak Amir Ali Akbari (Irański Zapaśnik Stylu klasycznego), oczywiście nie idę na sterydach... mam włócznie. Edytowano Styczeń 23, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Ten spał niespokojnie u siebie w chatce. Spod koszulki wystawał mu kawałek bandaża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Psesyłam mu we śnie moje przeprosiny, gdyż nie byłem sobą... mam nadzieje że mi wybaczy. Przy okazji sprawdzam kiedy się obudzi, bo będzie trzeba zamienić z nim słówko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Obudzi się za dwie lub trzy godziny. To masa czasu. Jednocześnie jakoś dziwacznie zaczął migać sygnał Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Lecę do niego by sprawdzić co się dzieje... mam nadzieje że nie umiera mi tam... ja bym sobie tego nie darował. Tak, wiem że byłem pod kontrolą Nimfomanizmu, ale to i tak moje ciało kopało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2014 Wciąż oddychał. Dookoła niego zebrało się kilka motyli. Mumia jęknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2014 Share Napisano Styczeń 23, 2014 Westchnąłem... sprawdzam co zamierzają zrobić te motyle. Patrze na to wszystko z obawą i troskom, gdyż nie wiem co się stanie. Włócznią zaczynam go badać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts