KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 - Aha. Czyli wiesz jaki w naszym świecie jest syf... a ludzie chcą go tutaj przenieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Lyra zamilkła. Doszliście do wagonu, w którym jechaliście wcześniej. FS usiadła, jak mówiła "Na wszelki wypadek", w miejscu na bagaże nad siedzeniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Siadam na fotelu. - Czemu mi ufacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 - Ponieważ ty ufasz nam. Jakbyś nie wiedział, to mieliśmy już miliardy okazji by cię uśpić, a w moim przypadku, "poważnie uszkodzić". - Lyra rozsiadła się wygodnie na fotelu naprzeciwko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - To nie zmienia faktu że, będę musiał stąd odejść kiedy to skończymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 - Naprawdę? Chcesz zostawić swojego kolegę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - Capo zmienił się w kucyka, a Ghost pobiegł gdzieś za żołnierzami. Nawet gdybym się zmienił to wciąż duchem zostanę człowiekiem. Kuce będą się bać do mnie podejść, przyjaciele odejdą, a ta na której ci zalerzy nakrzyczy i uzna że nie jestem jej przyjacielem. Dlatego nie chce tutaj zostać, przez strach przed odtrąceniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 - Jeśli uratujesz to miejsce, a zniszczysz ludzi, tam będziesz odtrącany, a tu wielbiony. - Lyra wyjęła spod siedzeń dwa koce. Jeden przelewitowała do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - Już jedna mnie odtrąciła... - powiedziałem biorąc koc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 - Współczuję - powiedziała, położyła się i skierowała pyszczkiem do ściany. W wagonie nastała cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 - Dobranoc, Lyro - powiedziałem po czym idę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Kiedy się obudziłeś, Lyra potrząsała tobą, a Fluttershy wystawiała przód wyrzutni przez okno jak snajper. Co jakiś czas strzelała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Wyskakuje z łóżka i biorę czym prędzej swoją wyrzutnie. - Ilu ich jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 - Około dwudziestu! - pisnęła FS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Podchodzę do okna i strzelam w ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Kilku uchyliło się za budynki. Fluttershy odrzuciło do tyłu, a z jej boku wytrysnęła krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 - Cholera. Fluttershy oberwała, Zaprowadz ją w bezpieczne miejsce, ja ich tutaj zatrzymam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Lyra objęła pegazicę magią i pobiegła w głąb pociągu. Tymczasem obok ciebie śmignęło kilka kulek. Upadły na podłogę i zaczęły bipczeć. Nawet ktoś niedoświadczony wiedziałby, co to oznacza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Uciekam, jak najdalej się da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Zaraz potem, jak wyskoczyłeś przez okno (będące jedyną drogą ucieczki), cały wagon zajął się ogniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 (edytowany) Odciągam uwagę żołnierzy USA strzelając do nich, by Lyra i Fluttershy mogły uciec. Edytowano Maj 6, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Twoich przyjaciółek nigdzie nie było, a ty czułeś mocny ból w ramieniu. Nagle nadleciały wasze posiłki. Smok rozejrzał się. Nigdzie nie zauważył FS. Otworzył paszczę i zionął ogniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Ignoruje ból i strzelam dalej do ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 (ogień, nie zauważyłeś?)Ludzi już nie było, więc nie miałeś do czego strzelać. Jakimś cudem smocza broń ominęła cię, a resztę spaliła na popiół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 < Myślałem że jestem poza zasięgiem > - Dzięki - krzyknąłem po czym zacząłem szukać czegoś czym zatamuję ranę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts