KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 To dobrze że w takim tempie się uwinęli. Sprawdzam kiedy Twi lub Faruk się wybudzą... jednej muszę powiedzieć że już prawie po ptokach, a drugiemu spytać się jak się czuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Prędzej obudzi się Twilight. Dokładnie za pół godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 no to powoli tak by zdążyć wracam do domu by przyjść w sam raz na jej pobudkę... znając życie początkowo sceptycznie mnie przywita, ale po wyjaśnieniu że ból mam już za sobą, będzie git. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Cały dzień nie jadłeś, więc raczej wypadałoby coś wciągnąć, nie? Nawet ci w brzuchu zaburczało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Ruszam więc do domu i sobie coś zjadam... mam nadzieje że bratu się nic nie stało, jeśli on pójdzie won z tego świata, to nie będę miał tu nikogo z rodziny dawnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Tylko było do wyboru, co zjeść... Naleśniki, tosty, sałatka, czy ciastka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Biorę tosty i zaczynam się zajadać. Naukowcy coś szybko znajdują lekarstwo, jeśli się uda to będziemy mogli wyleczyć Equestrie... mam nadzieje że nie dojdzie wtedy do mordu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Patyczek przesłał wiadomość o pierwszym teście lekarstwa. Zabiło chorobę razem z kucem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 - Ał... - rzekłem oglądając raport. Sprawdzam czy ten lek można jakoś Upgrade'ować by działał lepiej... i przy okazji nie zabił. Więc jak się Twi zaraz obudzi to idę do niej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Wciąż masz 20 minut. Patyk coś dodał. Teraz lek zabił chorobę i przyprawił kuca o agonię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 To już jakiś plus, nie? Przyspieszyłem trochę tworzenie leku, bo chyba już więcej się nie da zrobić... idę sprawdzić co porabiają Lily i Bolt. Pewnie Lily siedzi przed Dead Space, albo chowa zwłoki Storma... a tak zgaduje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nie. Szperała w szafce, szukając ciastek, a Storm się na nią gapił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 A tak sprawdzam co sobie myślą. Może połączyli siły i szukają ciastek? Albo Lily szuka łopaty by ogłuszyć Storma by go potem zakopać... co ja mam do tej śmierci? Nie ważne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Lily szukała ciastek dla siebie, a Storm liczył z nadzieją, że się podzieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 No to podaje im ciastka równomiernie by obydwoje się najedli. Że pozwolę sobie powiedzieć, ciekawa była by z nich para, bo to ciekawie by wyglądało, gdyż to Lily nosiła by przysłowiowe spodnie w rodzinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Lily zjadła swoje ciastka, ale Storm nie był tak rozwinięty. Ledwo mógł je gryźć. Dla niego to kaszki, a nie ciacha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 No to robię mu tą kaszkę by sobie zjadł ciacha. Następnie idę szukać Bolta by sprawdzić co robi, bo jakoś mam przeczucie że coś wpierdala. Nie wiem czemu, ale mam to uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Wciągał twoją poduszkę. Już skończył z poduszkami Shy i Twilight. Swoją kołdrę też zjadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Spoglądam na to z tikiem nerwowym... on wpierdolił poduszki... moją, Twi i Shy... jego tylko na odwyk wysła... nie, lepiej nie bo jeszcze i to wpierdoli. Podchodzę do Bolta i staram się zamienić tą poduszkę na jakiś gryzak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 No i po paru sekundach zgodził się zjeść miśka zamiast poduszki. Problem ukazał się parę sekund później, gdy Storm rozpoznał w odgryzionej głowie swoją zabawkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Staram się dać mu w zamian jakąś inną zabawkę, a ewentualnie zapierdalam do świata ludzi, podpierdalam stamtąd zabawkę i przypierdalam spowrotem do Storma i podaje mu ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 W końcu Storm zakochał się w małym różowym jednorożcu, którego mu przyniosłeś. Zaczął pełzać z nim po całym domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Uśmiecham się na ten widok... mała rekompensata za to że mój syn wpierdala jego byłą zabawkę. Tak byłą bo zapewne już jest sporo poturbowana. Na serio, trzeba wyleczyć jakoś bolta z tego wpierdalania co popadnie bo to trochę nie normalne że tak powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Lily zjadła kaszkę i poszła spać, Storm położył się obok niej, tuląc jednorożca, który de facto wyglądał zupełnie jak Lily, a Bolt zasnął u ciebie. Twilight obudzi się za dziesięć minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Głaskam Bolta i odnoszę go do kojca by mógł sobie w spokoju odpocząć, potem siadam przy Twilight i czekam aż się wybudzi. Nie wiem jak zareaguje, bo przed pójściem spać to jeszcze byłem w komorze, a teraz koło niej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts