Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Twilight obudziła się po paru minutach. Spojrzała na ciebie ze zdziwieniem. - Skąd ty...? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Już po wszystkim, mam ostatni stadium choroby... wiedz lub nie, ale ta choroba tylko na ciebie leciała że tak to ujmę - powiedziałem. Całuje ją delikatnie jeśli mogę, bo nie pamiętam już czy ta choroba w uśpieniu pozwoli mi na całus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Nie zareagowała. Mogłeś ją całować. Twilight odwzajemniła całus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Całuje ją przez chwilkę po czym spoglądam na nią. - Były już testy szczepiąki... i znam wyniki - powiedziałem patrząc się na nią. Kurwa, jeden dead i jeden injured, to już coś... tak? Coraz bliżej lekarstwa się znajdujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Jakie? - zapytała Twilight i cię przytuliła. Mimo, że nie było cie jeden dzień, ona już tęskniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) A ja nie? No cóż, musi wiedzieć że się troszkę udało. - Podczas pierwszego testu... no cóż, usunięto chorobę, ale też i życie. Podczas drugiego testu, to samo, lecz w Agonii - powiedziałem z smutkiem. Edytowano Styczeń 25, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 - To raczej nie za dobrze - powiedziała z kwaśną miną. Tymczasem zaczynają trzeci test. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Ocho... trzeci test. Mam nadzieje że teraz będzie lepiej... - powiedziałem sprawdzając jak idzie test, i OBY KURWA BYŁ NA POZYTYW. Jeśli mogę to udostępniam też widok Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Twilight również przyglądała się testowi. Teraz było dokładnie tak, jak podczas leku kuców. Pacjent darł się w niebo głosy, ale po kilku zastrzykach był już obolały, ale zdrowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 - I dotarliśmy do waszego punktu. Jeszcze kilka badań i testów, a uda nam się zrobić dobrą szczepionkę - powiedziałem spoglądając na Twilight. W niecałe dwa dni udało nam się tego dokonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 To nieźle. Twilight się lekko uśmiechnęła i znowu cię przytuliła. Zwaliło się na ciebie zmęczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Nie udało mi się powstrzymać ziewnięcia... kurwa padnięty jestem po dzisiejszej walce z chorobą tak padnięty jak podczas napierdalania bez przerwy z Somali do Iranu... kurwa, cholernie daleko to było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Jednak Twi zauważyła. - Może pójdziesz spać? Ja zajmę się domem - zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Ale... mogę pomóc - powiedziałem. Znając życie ona i tak nie odpuści więc po kilku jej zdaniach przekonania mnie, położę się na łóżku i zasnę, gdyż dam jej za wygraną, i zmęczenie mnie dopada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 - Nie, ty się prześpij - powiedziała i wyszła. Nie dała ci nic powiedzieć. Lily spojrzała na ciebie tak, jakby miała cię zabić, jeśli się nie zamkniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Niechętnie kładę się spać by nie dostać od córki w łeb. Wiem... przeszkodziłem Lily w śnie i to już jest minus, gdyż jej lepiej nie podskakiwać, ale niekiedy trzeba być do dzieci stanowczy i powiedzieć nie... i liczyć że cie nie zabije we śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Obudziłeś się w południe, następnego dnia. Twilight spała obok ciebie, tuląc cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Spoglądam na nią z uśmiechem... mimo wszystko jestem szczęśliwy. Czemu mimo wszystko? Ponieważ jak dotąd wszyscy moi najbliżsi prócz Rarity, mieli odwiedziny w szpitalu. Prócz kurwa mnie, albo patyk mnie broni jakoś, albo mam niemożliwe szczęście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Lily wlazła do pokoju z figurką Almy. Storm wciąż chrapał. Bolt podobnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Patrze na nią po czym delikatnie wstaję z łóżka i idę zrobić sobie śniadanie. Kurwa, głodny jestem. Widać że Lily zawsze jako pierwsza chodzi po domu, zresztą ja tak samo robiłem, przez co dostawałem sporo uwag od rodziców... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 Skończyło się na chlebie z dżemem. Może i w domu miałeś pełną spiżarnię, ale tutaj nie była, ani pełna, ani pusta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 No nic, biorę się za zajadanie... aż z ciekawości zobaczę co się dzieje z rodzicami Twilight. Jakoś to mi nie daje spokoju od czasu kiedy tu Rarity przyprowadziłem... choć wiem że z teściami może być problemem (zwłaszcza jak się dowiedzą o moich powiązaniach) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 Nie wiadomo. Nie mogłeś ich namierzyć w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Próbuje ich namierzyć na skale globalną... Może im się udało uciec i teraz się chowają gdzieś indziej... za morzem na przykład? Trzeba ich znaleźć, może mnie nie lubią ale to wciąż rodzina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2014 Siedzą gdzieś w królestwie gryfów. Nie wyglądają na zniewolonych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts