KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Są sami czy są w towarzystwie jakiś Gryfich soldatów... że się tak wyrażę. Gryfy kojarzą mi się z Niemcami... Niemcy z Nazizmem... a Nazizm z Ognistym Żydem... wiem że to nie odpowiednie, ale mówię co myślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Gadali sobie z gryfami przy herbatce. Dziwne, fakt, ale prawdziwe. Nie mogłeś ich podsłuchać, bo mieli jakąś tarczę magiczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Sprawdzam kiedy dojdą tam zainfekowani... może ich nie lubię ale w końcu to rodzina. I trzeba niestety ich wsiąść. Nawet jak będą mi ubliżać przez resztę pobytu tutaj. Edytowano Styczeń 27, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Kuce nie kierowały się w tamtą stronę. Najwyraźniej nie miały ochoty na Gryfy. W końcu ta choroba działa tylko na kuce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Odetchnąłem z ulgą... ale i tak trzeba ich poinformować o tym że Ludzie tworzą lek... i że Twilight jest tutaj. Mam nadzieje że nie wyrwie się konflikt i że nie będą chcieli mnie zabić. Gryfy konkretnie. Więc Teleportuje się tam. Edytowano Styczeń 27, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Nie możesz. Całe królestwo zostało otoczone tarczą. Niedaleko tarczy czuwały kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Aha... ciekawe. Trzeba sprawdzić co u Faruka, bo nie mam na jego temat żadnej informacji od chwili kiedy go znokautowałem wtedy w komorze. Szczerze trochę, czuje się winny nawet jeśli przeze mnie choroba przemawiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 Leżał na łóżku i jadł kanapkę. Widać, że wyjdzie z tego. Do wesela się zagoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 Problem bo wesele za pół roku jest... więc se poleży. - Cześć braciszku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2014 - Eee... Wszystko ok? - zapytał, gdy ciebie zobaczył. Wyglądał na zszokowanego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 - Wybacz, że cię tak poturbowałem... nie byłem sobą i choroba przeze mnie przemawiała. Mam nadzieje że nic poważnego się nie wynikło z powodu tego kopniaka - spytałem się z wyraźną troską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2014 - Nie, tylko zadraśnięcie - powiedział na luzie. Uśmiechnął się i rozluźnił. Widać, że mu ulżyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 - I... jak tam ogólnie? - spytałem się go. Ciekawe czy rozmawiał już z Rarity... jeśli coś Rarity chce wiedzieć o modzie u ludzi to prosto może się udać do mojego brata. Serio, jak się Faruk ubrudzi to idzie spalić to ubranie... poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2014 - Spoko, nic większego się nie działo - uśmiechnął się uspokajająco. Nie wyglądał na kogoś, kto został niedawno zaatakowany przez własnego brata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 - To się cieszę... słuchaj, znaleźliście już gdzieś na tej pustyni ropę? Pytam się tak bo wiem, że długo bez niej nie pociągniemy gdyż do pojazdów jest potrzebna - spytałem się go. Co prawda, to prawda bez pojazdów długo nie pociągniemy. Są nam potrzebne gdyż czołgi, helikoptery i samoloty potrzebują... a co ja tam będę o tym myślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 - Jeszcze nie, ale pracujemy nad tym - powiedział. Rzeczywiście, wyczułeś, że grupa ludzi chodzi po pustyni i szuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) - Zauważyłem na mapie, że na południu stąd jest spora wyspa... może tam poszukam ropy? - spytałem się brata. Przy odrobinie szczęścia to na niej poćwiczę umiejętności Terraformowania. Pojedynczych rzeczy nie mogę zterraformować, a wyspę ta. Czemu? Nie interesuj się... czytaj. Edytowano Luty 1, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 - Dobra. Jak grupa wróci, to wyślę ich tam. Właśnie, miałem ci przekazać, że już naukowcy wynaleźli lekarstwo. Teraz pracują nad rozpylaniem - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 - Ale ci nasi goście dostali już lekarstwo? Ale pytanie, jest ono bez bolesne i działa od razu? A co do tej wyspy to sam mogę poszukać tam ropy i przy okazji sprawdzę czy jest zdatna do zamieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2014 Autor Share Napisano Luty 2, 2014 - Powinno zadziałaś za jakąś godzinę. Dostali. Lepiej zrobimy to my - powiedział i się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 - Dobrze, tylko tam miasto trzeba będzie postawić. Ale to już ja to załatwię za twym pozwoleniem... co do leku, to pójdę na próbę, bo oni atakują seksualnie kuce, a ja poniekąd... wiadomo. Acha mi też trzeba to wstrzyknąć - powiedziałem patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 - To skocz tam do naukowców, oni ci podadzą - powiedział. Jednocześnie wyczułeś, że coś się zbliża do Persji drogą wodną. Konkretniej jakaś setka zarażonych kucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 - Czas na polowy test lekarstwa. Mam przeczucie, że coś do nas leci... Coś mam namyśli zarażonych. Jest ich około 100 więc mam nadzieje że lekarstwo. - powiedziałem. Oby to Lekarstwo zadziałało, bo nie mam ochoty być gwałcony przez klacz... i ogiera który musiał wstrzymywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2014 Autor Share Napisano Luty 3, 2014 - No to idź, my się przygotujemy - powiedział Faruk i wyszedł. Zostałeś sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Więc idę do ambulatorium po lekarstwo na tą nimfomanie. Trzeba będzie się przygotować na atak tych zarażonych, gdyż jak dopadną kuca to będzie problem. A to że koło 35% populacji tutaj to kuce... zemną włącznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts