KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Dobrze... za pomocą włóczni robię sobie ranę i wlewam do fiolki by ta istota miała czym się upić... a tak se mówię. Po napełnieniu zatykam ją i podaje stworowi... mając nadzieje że puści Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Stwór nałożył sobie rzemyk na szyję, puścił Twilight i wręcz popchnął ją na ciebie. Następnie pobiegł w stronę oceanu. Poruszał się nienaturalnie szybko, a gdy dotarł do wody, nie zwolnił, tylko biegł po tafli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Szybko łapię Twi, a następnie patrze na uciekającego stwora... patrzę potem na oddalającego się stwora z przekonaniem że zrobiłem wielki błąd. Spoglądam na Twilight. - Kochanie, wszystko gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 - T-tak - powiedziała Twilight, wciąż wystraszona. Rana na jej szyi była dosyć długa, płytka, ale wypływało z niej sporo krwi. Do tego na jej krańcach zebrał się jakby szron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Idę z nią do ambulatorium by tam lekarze się nią zajeli... Mam bardzo złe przeczucia co do tej krwi, wręcz CHOLERNIE ZŁE PRZECZUCIA. Po co mu moja krew? Co prawda, jestem trochę zaszczy... szlag, chyba wiem po co mu ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Po paru minutach Twilight była z powrotem w domu. Zarażeni leżeli nieprzytomni, rozsypani po całym mieście. Lily się na ciebie fochnęła za to, że jej nie zabrałeś, a Bolt chciał żreć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Spoglądam na Lily i mówię. - Wybacz Lily, Instynkt Macierzy... tfu, Instynkt ojcowski nie pozwolił mi zbytnio cię wsiąść na akcje. Wynagrodzę cię jakoś - powiedziałem do niej po czym sprawdzam czy zarażeni dostali szczepionki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Właśnie dostawali. Wszyscy zostali zrzuceni na kupę do kwarantanny i po kolei poddawani szczepionce. Lily wciąż była zafochana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Odfocha się kiedy dam jej grę Outlast... ale to później, na razie kryzys trzeba zażegnać. Dobrze że, Twi nic się nie stało. Nie wiem co bym zrobił gdyby ona umarła. Na pewno bym się długo nie pozbierał po takim ciosie. Jest jeszcze jedna rzecz która nie daje mi spokoju. Ja się zakochałem w Twi od pierwszego wejrzenia... choć skapnąłem się o tym długo później. Ale od kiedy ona mnie kocha... wiem że poniekąd to nie moja spra... a co mi tam, zaryzykuje i dyskretnie sprawdzam od jakiego momentu mnie kocha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Zablokowano dostęp do tych informacji. Może dlatego, że w tym momencie śpi, może dlatego, że zablokowała magią... Bo kto to wie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) Ciekawe czemu to zablokowała... pięknie, teraz nie dam sobie z tym spokoju. Nie to że wątpię w jej miłość, czy coś, ale z jakiegoś powodu muszę się dowiedzieć od kiedy ona mnie kocha. Jak się obudzi to wtedy spróbuje, a jak ciągle będzie blokada, to spróbuje wykrywaczem kłamstw. Chamskie, ale teraz mózg mi tego nie zapomni. Edytowano Luty 8, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 W ogóle to sam jesteś zmęczony. Cały dzień jesteś na nogach, więc może wypadałoby się przespać? Lily wepchnęła Boltowi kaszkę w gębę, żeby się zamknął, więc nie musisz się martwić, że głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Dobra robota Lily... więc idę i się kładę koło żony. Mam nadzieje że jutro wszystko będzie dobrze i że się kurwa kuce nie rzucą na Ludzi, bo to było by trochę głupie skoro wyleczyli ich... serio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Śnił ci się ten cień. Tym razem była to wersja, w której nie dałeś mu swojej krwi i zabił Twilight. Następnie z jej zwłok wziął krew i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Wstaję szybko... kurwa znów koszmary, ja pierdole. One mi nie dają żyć. Serio, przeważnie koszmary mam i tylko raz miałem miły sen... trzeba znaleźć coś na te koszmary bo inaczej nie będę się mógł wyspać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Na szczęście obudziłeś się rano, w miarę wyspany. Twilight leżała obok, tuląc cię przez sen. Było około siódmej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Czy chociaż raz mogę obudzić się powyżej 8? Wstaje delikatnie by nie obudzić Twilight, i idę do kuchni by przygotować dla Twi, dzieciaków, Ghosta, Shy i Rarity posiłek. Potem idę sprawdzić czy zarażeni nie są już zarażeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Stanęło na pizzy wegetariańskiej z mikrofali. Twilight jeszcze trochę pośpi, bo musi odespać ten strach z poprzedniego dnia.Lily wciąż zafochana, a Bolt zeżarł trzy kawałki pizzy i poszedł spać. Ghost i Shy zjedli po kawałku i wyszli w tylko im znanym celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Zjadam swój kawałek upewniając się że zostanie coś dla Rarity i Twilight. Po posiłku udaje się prosto do brata by poznać czy były jakieś straty w ludziach z okazji ataku zarażonych kucy, i czy przypadkiem wśród nich nie było reszty powierniczek bo wiem że tam Capo-Gwałciciel był. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Ludziom nic się nie stało, a reszta powierniczek była tam na sto procent. Faruk powiedział, że gdzieś w tłumie mignęły mu grzywy opisanych przez ciebie powierniczek. Do tego dodał, że Capo powinien się niedługo obudzić, już zdrowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Dziękuje mu za to. Za ten czas, kiedy on będzie jeszcze spał to idę sprawdzić czy u AJ, Pinkie i Rainbow wszystko gra. U Capo sprawdzę później bo on śpi jak zwykle. To dla wszystkich musiały być straszne chwile... wiem to sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 AJ i Pinkie były jeszcze nieprzytomne, ale Dash już tłukła jakąś chmurę ze wściekłością godną Lily, gdy się jej pada zabierze. Ona wszystko tłucze, jak nie betonową ścianę, to chmurę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) Spoglądam na nią informując ją że tu jestem gwizdnięciem. Wiem że teraz będzie niemiły kawałek, bo jak tak wszystko tłucze, to znając życie i mnie stłucze... raz kozie śmierć. - Hej... Edytowano Luty 8, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 - Czego? - warknęła, nie przestając okładać biednej chmurki. Na razie wyżywała się na chmurze, więc możliwe, że zostawi się w spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 - Widzę że wszystko u ciebie gra... - spytałem się niepewnie patrząc na nią i na chmurę która jest molestowana kopytem przez wkurwiona pegazice. Lepiej jej się nie narażać bo się skończy jako ta chmura, trzeba słowa dobierać uważnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts