KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 - To się cieszę. Jak widać, lekarstwo zadziałało... naukowcy teraz szukają sposobu żeby go rozpylić w powietrzy byśmy nie musieli wchodzić do Equestri z karabinami na strzykawki i strzelać do każdego chorego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 - Miło słyszeć, że ludzie tak interesują się Equestrią - powiedziała spokojnie Luna. Jej pióro do pisania zmieniło się w skrawek granatowej mgiełki, który wtopił się w jej grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Ciekawe... - PLR, Obecnie Nowa Persja od zawsze pomagało komu się da... z wyjątkiem Amerykanów, bo oni korzystali na cierpieniu innych. Mam nadzieje że po tym wszystkim relacje będą lepsze pomiędzy Kucami a Ludźmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 - Z pownością - odpowiedziała. Następnie kawałek jej grzywy na czole przeistoczył się w jej tiarę. Nawet nie zauważyłeś, że przy ludziach jej nie nosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Nie dziwie się jej. Skoro nie chce się ujawnić że ona jest bogiem PLR to raczej korony nie może nosić, i musi się trochę kryć z wznoszeniem księżyca... najdrobniejszy skrawek tej zdolności i... jej obecne mieszkanie to siedziba kościoła... znam mój lud i wiem co mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Luna wyjrzała przez okno. Na twarzy miała wyraz smutku i zmartwienia. Pewnie chodzi o Celestię, bo o co innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 - Tęsknisz za siostrą? - spytałem podchodząc do niej. Włócznio sprawdź co się dzieje z Celestią, jeśli jest możliwość to po rozmowie tepne się do niej i z zaskoczenia ją zgwałcę... tfu, powale włócznią i spierdole tutaj tak szybko że nawet ona się nie skapnie, z tarczą dla siebie oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Luna ledwie widocznie pokiwała głową. Celka akurat gwałciła jakiegoś kucyka, który się ostał przy zdrowych zmysłach, a właśnie je tracił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Jesli nie ma koło niej żadnego zagrożenia to mówiąc do Luny "Zaraz Wracam" Stawiam na sobie tarczę i lecę porwać Celestie ogłuszając ją... sprawdzając po drodze tamtego kuca, jeśli zdrów, biorę, jeśli nie, to nie. Po porwaniu celki, zapierdalam z nią szybko do komory kwarantanny by podali tam lek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Tyle, że Celka, może i omamiona, ale wciąż Celka. Kuc już nie zdrowy, a Słoneczna Alicorn uniknęła twojego ogłuszenia i skoczyła w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Robię mega ultra super duper unik i w jego trakcie uderzam kijem i ogłuszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 I znowu klapa. Celestia postawiła tarczę (TARCZA, SZMATO!) i posłała w twoją stronę kilka pocisków. Jeden z nich trafił cię w prawą tylną nogę. Powoli się unieruchomiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Jakoś ją leczę i zwabiam używam KM Mode (opcja włóczni) i strzelam pociskami o takiej sile... że japierdole. Wkońcu ją trafie, bo z tego co wiem, to ma Unlimited Ammo, ale się kurestwo przegrzewa, przez co muszę unikać ataków celki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Noga wciąż była unieruchomiona. Celka wciąż unikała. Tymczasem oberwałeś w lewą przednią nogę. On również została unieruchomiona. Zobaczyłeś, że Celestia w biegu tworzy w powietrzu coś na wzór liny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Staram się wyłapać jej wzór i wkońcu strzelam by ją ogłuszyć... jak to się nie uda... to robię KA BOOM! Czyli Oślepiające światło co ogłuszy wszystko poza mną, wada jest jedna... strasznie wtedy mnie plecy mrowią tak że aż śmiać się można. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Nie zdążyłeś strzelić. Celka skończyła tworzyć linę i zarzuciła ją na ciebie. Lina jak żywe stworzenie oplotła ci kopyta i róg, blokując dostęp do magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Za pomocą włóczni ją przecinam i kontynuuje swój plan. Włócznia przetnie wszystko prócz chińskiego plastiku od Noki... tego nawet słońce nie rozwali... jeśli się nie da, to mam przejebane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 To masz przejebane. Gdy tylko przecinałeś linę, ona się zrastała. Celka uspokoiła się i powoli do ciebie podeszła. Choroba odcisnęła się na jej wyglądzie. Miała brudną grzywę i sierść, a majestatyczny chód został zastąpiony przez człapanie, przypominające skradającego się wilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Staram się jakoś wyzwolić wyzwalając całą moc, a najpierw muszę się do niej dostać... Całe skupienie na wyzwolenie swojej mocy, i błagam by to się udało. Nie pozwolę tak łatwo się zgwałcić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Celka machnęła rogiem. Lina rozciągnęła cię na plecach. Kątem oka zobaczyłeś jakiś błysk za Celką, ale jej wielki tyłek klacz ci to zasłoniła. Alicorn uśmiechnęła się tryumfująco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Patrze na nią z udawaną obawą (bo zdaje mi się że wiem kto przybył) i oczekuje na to co się stanie... jeśli to Twi, lub Luna to będzie gites... jeśli to ktoś inny, to mam mieszane przeczucia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Celka chyba ma jakiś szósty zmysł. Z prędkością światła obróciła się i wystrzeliła siecią z rogu. Nadbiegająca Twilight straciła rozpęd, odrzuciło ją w przeciwną stronę i uderzyła w drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Wykorzystuje moment nieuwagi i się wyzwalam... i kurwa proszę by się udało... bo nie mam ochoty zostać zgwałcony przez klacz która może... może... kurwa nie mam płetny. Po prostu staram się uwolnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Nic. Celka nie śpieszyła się, gdy szła do ciebie. Wręcz w ostatniej chwili dostała promieniem ogłuszającym i padła na ciebie. Lekka to ona nie jest. Za nią zobaczyłeś dyszącą Twilight w sieci. Twoje więzy się rozpłynęły, ale jej zdawały się zawężać, im bardziej się szarpała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 - Dzięki ci... Kurwa, ale ciężka - staram się jakoś wygrzebać i podchodzę do niej. - Wszystko tak jak planowałem... - powiedziałem podchodząc do niej i staram się ją uwolnić... mam nadzieje ze się nie prędko obudzi. Co do planu, to wiedziałem że jak Twi mnie wyczai co zrobiłem to ruszy za mną... foch i kanapa będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts