Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Cały jesteś poobijany, potłuczony i podrapany. Lewa strona twarzy mocno ucierpiała. Nie wiedziałeś na to oko, bo dookoła niego wszystko spuchło i krwawiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Cholera jasna... Sprawdzam co się stało z Twilight, bo pewnie się martwi czemu tak długo mnie niema... zakładam że długo bo nie wiem ile byłem nieprzytomny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Nie ma powodu do zmartwień. Coś jej nie gra, ale ten drugi ty wciąż z nią był. Aktualnie jedzą razem śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Muszę tam iść... ale najpierw muszę porozmawiać z Luną, bo mam złe przeczucia. Wysyłam wiadomość że muszę z nią porozmawiać i czekam w ruinach starego zamku... po wysłaniu udaje się tam. Jestem słaby by walczyć z tym stworem, a on będzie miał do pomocy Twi, jeśli czegoś nie wymyśle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Po chwili stanąłeś w ruinach. Obok z cienia wyszła Luna. Na twój widok zmarszczyła brwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Księżniczko... mamy problem. Wiem, wiem jak wyglądam i się na razie tym nie przejmuje. Spójrz - powiedziałem po czym tworze obraz i pokazuje jej mojego Klona i Twilight. Byłem nieźle wystraszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Luna wyglądała na nieufną. - To Twilight cię tak urządziła? - zapytała. Widać, że może cię przerobić na wycieraczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Patrze się na nią zdziwiony... - Nie... co się stało? Niedawno odzyskałem przytomność - powiedziałem wyraźnie wystraszony jej spojrzeniem. Co się działo jak byłem nieprzytomny? MOŻE MI TO KTOŚ KURWA WYTŁUMACZYĆ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 - Może zaklęcie amnezjii... - mruknęła Luna. - Tak, czy siak, kilka minut temu nakrzyczałeś na Twilight i rzuciłeś ją. Widziałam, jak szedłeś przez miasto, mrucząc coś o rozwodzie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - CO?! Ale... Ja bym na nią nigdy nie nakrzyczał... Księżniczko, przecież mnie znasz... ja Twilight nigdy bym nie potraktował tak - powiedziałem po czym w oczach pokazały się łzy... rozpaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 - Fakty mówią co innego. Twilight jest w domu i płacze, po tym, co zrobiłeś - powiedziała. Zdecydowanie ci nie wierzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Patrze na nią... ona mi nie ufa... więc zapewne jak ona mi nie ufa to pozostali tym bardziej. Więc nie mam na razie po co wracać do Ponyville. Jedynie gdzie mogę się udać to do Nowego Teheranu W Federacji Nowej Persji. Tylko tam będę mógł jakąś pomoc dostać. Spoglądam na Lunę, wyraźnie zasmucony. - Myślałem... myślałem że jesteśmy... przyjaciółmi... ja nie kłamie, znasz mnie... ale skoro tak sprawiasz sprawę... to zapewne masz dużo obowiązków więc idź albo mnie zabij, albo cokolwiek, mam już dość, bo skoro ty mi nie wierzysz to pozostali też mi nie uwierzą - powiedziałem po czym idę do kąta i skulony płaczę. Czemu mi ona nie wieży. Znamy się od dawna i ona wie że ja nie kłamie. Jak bym się pokłócił to też bym powiedział przyjaciołom. Nie ma tu dla mnie miejsca już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Luna chyba zmiękła. - Więc, jeśli to nie ty, to kto? - zapytała. Czułeś, że Twilight jest zła na ciebie, na siebie, na cały świat, do tego zrozpaczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Nie mam bladego pojęcia... wcześniej jakaś istota o czarnym kolorze i ostrzach zamiast kończyn zmusiła mnie mając Twi w garści by podał jej swoją krew. Do kogo należała, to nie mam pojęcia... i wiem że wciąż mi nie wierzysz - bardziej się skulam i płaczę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Patyczek cię poinformował, że do Twilight przyszedł BlueBlood, by ją pocieszyć. Ten siostrzeniec Celestii. Przyniósł Twi kwiaty "na pocieszenie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Jak by cię to interesowało... to teraz przyszedł BlueBlood... - powiedziałem wciąż tej pozycji, i chyba tylko przytulenie by jakoś na mnie wtargnęło, ale pewny nie jestem. Przybity jestem że mi nikt nie ufa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Tylko, że dziwne rzeczy gadał BB. O tym, że Twi powinna o tobie zapomnieć i wybrać "mądrzejszego, wrażliwszego i przystojniejszego ogiera". Na to Twilight go wyprosiła z domu i wróciła do krainy rozpaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Luno... chyba wiem kto mnie tak wrobił, ale pewny nie jestem - powiedziałem wstając i patrząc na nią... jeśli jeszcze tu jest. Ale co by BlueBlood zyskał na moim rozwodzie z Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Jest. Usiadła obok. Już nie wyglądała, jakby miała z ciebie zrobić tapicerki. Uważnie słuchała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Zaraz po tym jak "niby wyszedłem po kłótni" zjawił się Książe BlueBlood i mówił coś o tym, że Twi powinna o tobie zapomnieć i wybrać "mądrzejszego, wrażliwszego i przystojniejszego ogiera". Nie chce pochopnie oskarżać, ale sadzę że to on. Ale co on mógłby zyskać na tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 - BlueBlood jest wkurzony tym, że jest jedynie siostrzeńcem Celestii. Zawsze chciał należeć do rodzniy królewskiej w bardziej widoczny sposób - powiedziała Luna, jakby do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - A jedyna obecnie wolna księżniczka to... Twilight. Ale to głupie, powodować rozwód tylko po to by stać się księciem... nawet Ludzie nie są tacy podli... przynajmniej ja o takich nie słyszałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 - BB jest chyba innego zdania - odpowiedziała Luna. Chyba by było dobrze, żebyście szybciej to wszystko obgadali, bo Twi zaczęła dziwnie patrzeć na nóż kuchenny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Mam dziwne wrażenie że Twilight chce coś głupiego zrobić... słuchaj. Wieczorem się spotkamy w Teheranie. Tam będę musiał się na chwile osiąść i obgadać parę spraw z bratem. Prosiłbym cię byś przypilnowała Twilight by nie zrobiła nic głupiego. I najważniejsze... czy mi ufasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Zapadło niezręczne milczenie. - Tak - odpowiedziała w końcu Luna. Następnie weszła w mrok w kącie i zniknęła. Zostałeś sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts