Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Faruk dał ci śpiwór, zrobił kanapkę z masłem i poszedł spać. Z cienia w rogu wyłoniła się Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Spoglądam na nią. - Dobrze że jesteś. Brat wyznaczył mnie bym założył kolonie na wyspie nieopodal lądu, więc będzie wtedy zero szans że księżulek mnie wyniucha. Mam nadzieje że nie skończy się to tragedią. Pytanie, BlueBlood ma coś co sprawia że może sprawdzać zawartość snów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 - Nie. Jedynie ja mogę zarządzać snami i przesyłać je - powiedziała Luna. BB podjął kolejną próbę spotkania z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Ja mam możliwość wchodzenia do snów. Więc może bym wszedł do snu Twi, i powiedział jej prawdę. Nie mogę żyć z tym że w każdej chwili może zrobić wiadomo co... - powiedziałem jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 - Nie sądzę. Pomyśli, że to jej wyobraźnia zrobiła lepszą wersję zdarzeń. Tylko się bardziej załamie - powiedziała. Poczułeś senność spowodowaną tym, że nie spałeś całą dobę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Może i racja... to wejdę do Ghosta i mu powiem jak naprawdę było. On coś podejrzewa, bo wie jak się zachowuje. Więc, nie zatrzymuje cię długo. Dziękuje że przyszłaś - powiedziałem podchodząc do śpiwora... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 I ległeś jak kłoda. Zasnąłeś natychmiast. Gdy się obudziłeś, Patyk miał dla ciebie wiadomość z wykrzyknikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Patrze na ową wiadomość z obawą bo wiem że Twilight coś zrobiła sobie albo coś innego się stał. Tak czy siak, otwieram wiadomość i czytam ją z wyraźnym niepokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Dobre jest to, że nie popełniła samobójstwa. Złe jest to, że zniknęła. Jak kamień w wodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Co?! Włączam wyszukiwanie i sprawdzam czy jest gdzieś na ziemi, lub w Equestri... niecierpliwość BB mówi mi że to on mógł ją porwać. Jeśli ktoś ją inny porwał... to będę musiał się ujawnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Była gdzieś pod Canterlot. Obok niej łaził BB i coś robił. Twi była przytomna, ale unieruchomiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Cholera... przesyłam te informacje Lunie... nie mogę wytrzymać, i zaraz tam poleze i go zabije... nie pozwolę by tak traktowano moją żonę... byłą żonę... KURWA O TWILIGHT CHODZI... byłą bo nie wiem czy chce, więc powiedziałem oba... nie chce rozwodu... bo nie chce stracić Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Luna odsypiała noc. Bóg, ale spać też musi. Jesteś sam przeciwko BB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Lecę po sprzęt do domu i ubieram swój Pancerz Bojowy i biorę swoje dwa Pistolety Deagle. Następnie udaje się do piwnicy w Ponyville i z mojej skrytki wyciągam pociski z Dwymerytem, one przejdą przez osłony jak nóż przez masło. Napełniam pociskami wszystkie magazynki... potem dwa zakładam do Deaglów i jestem gotowy na potyczkę z Bluebloodem. Sprawdzam za pomocą włóczni jakie są jego koordynaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Kryształowe jaskinie. Coś robi z nożem, a Twilight panikuje. Raczej nie jest różowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Teleportuje się tam za jego plecami i po tym wymierzam do niego z pistoletów... odbezpieczam je... - Ani kroku dalej - powiedziałem zmodulowanym głosem. Wciąż mam go na oku, i jestem czujny na pojawienie się jego ewentualnych przydupasów, albo strażników, jak kto woli. Nie dam mu jej skrzywdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Twi leżała na metalowym stole. BB już miał wbić jej nóż w brzuch. Jednoróg w jednej sekundzie rozłynął się w cień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Czujny staram się wyśledzić jego położenie i unikać jego ataków. Włócznia mi pomoże... ZROZUMIANO?! Włócznia też powinna się troszczyć o Twilight, więc problemów chyba z tym nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Patyk nie troszczy się o Twi. Smutna prawda. Nagle poczułeś jak od tyłu coś przygniata cię do ziemi. Coś syczącego i plującego krwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Włócznio pomagaj mi w walce bo trochę stajesz się bezużyteczna. Powoduje podmuch który odrzuci to coś, potem strzelam w niego tak celnie jak umiem. Powinny te pociski go zranić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Pociski odrzuciły kucykowe zombie do tyłu, ale nie zrobiły mu większej szkody. Czarnoskóry potwór ponowił natarcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Spawnuje włócznie która powinna go zabić. Staram się zlokalizować potem BlueBlooda i tam strzelić. Nie mogę pozwolić by zrobił to co zrobi, nie dam mu zabić Twilight. Prędzej będzie mnie musiał zabić, i potwierdzono to że mnie się nie da zabić tak łatwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Potwór padł na ziemię i rozsypał się w pył. Zauważyłeś BB obok stołu z Twilight. Trzymał nóż przy jej sercu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Nie mam wyboru, muszę zaryzykować... inaczej ona umrze, a nie wiem czy ten patyk ma funkcje wskrzeszenia. Szybko celuje i posyłam dwie kule w głowę BlueBlooda, wykorzystując przy tym całą możliwą celność jaką mogę wynieść. Raz albo śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 BB padł na ziemię i zginął na miejscu. Dwa kolejne potwory wyszły z ciembości, pożarły jego ciało i wróciły w mrok. Twilight wyglądała jak na skraju zawału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts