KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Patrze na te stwory, i chowam pistolety. Podchodzę do Twilight, z zamiarem uwolnienia jej. Więc to już koniec, wszystko poszło zgodnie z planem. Twilight żyje i ma się dobrze. Po wyzwoleniu jej mówię. - Wszystko gra? - powiedziałem zmodulowanym głosem i w masce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 - S-skąd ty...? - zapytała. Chyba niedługo naprawdę dostanie zawału. Zaklęcie unieruchamiające wciąż działało, ale słabło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Więc usuwam je... - Przeczucie... nie odpowiedziałaś. Wszystko gra, jesteś ranna? - spytałem się z troskom. Może to być dla niej trudne, ona omal nie zginęła przez adoratora. Też bym był gdyby mi się coś takiego stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Gdy BB padał, nóż rozciął jej skórę. Nie krwawiła mocno. Do tego na czole miała wymalowany atramentem jakiś znak. Gdy opadło zaklęcie Twi skoczyła na ciebie i przytuliła mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 (edytowany) Po chwili odwzajemniam uścisk... ściągam hełm. Następnie ją całuje ignorując Strasznie wielką bliznę na lewej stronie Twarzy... po chwili spoglądam na Twilight. - Słuchaj co do tej kłótni... Edytowano Luty 9, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Twilight jakby nie widziała blizny. Wciąż cie tuliła. Chyba usłyszała to, co mówiłeś, ale nie odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Wiedz że to nie byłem ja... wszystko ci teraz wyjaśnię - powiedziałem po czym zaczynam jej mówić co się stało naprawdę, o tym że BlueBlood spowodował niby naszą kłótnie po czym się do niej zalecał... mnie sam zrzucił z skarpy tam gdzie kiedyś goniłem Twi kiedy była chora... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Twilight słuchała uważnie, po czym spojrzała na kości BB. Jedno jej zaklęcie i zmieniły się w popiół. Następnie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Odwzajemniam... no, teraz to można powiedzieć że jestem weteranem... mam zajebistą blizne na pół twarzy i mi to odpowiada. - Dobrze, jest jeszcze jedna sprawa. Na wyspie nieopodal gdzieś 30 Km od Nowego Teheranu znaleziono ogromne złoża ropy, i chcemy tam zbudować miasto. Faruk mnie wyznaczył na zarządzanie nim... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 - Gratulacje - powiedziała z uśmiechem, wciąż cie przytulając. Chyba jej tego brakowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Będę musiał zostać na tej wyspie - powiedziałem w końcu. To będzie teraz trudne... wiem ile znaczy dla niej PonyVille, i jej przyjaciółki. Musiałem jej to powiedzieć, gdyż to nie takie łatwe tego dochować w tajemnicy, tak jak o trzecim dziecku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 - To dobrze - powiedziała. Dopiero teraz zauważyłeś, że jej ranka się powièkrzyła od waszego przytulania. Jej sierść była już czerwona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 - Choć... musimy coś zrobić z tą raną - powiedziałem i teleportuje się z nią do Teheranu. Nie wiem czy pójdzie zemną do tego nowego miasta, ale wiem że to dla nie łatwe nie będzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Po opatrzeniu rany okazało się, że już całe miasto wie. Oficjalnie jesteście razem. - Jesteś moim bohaterem... - powiedziała ci Twilight, gdy cie znowu przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Odwzajemniam po czym zanoszę ją do lekarza by to zaszyli, no chyba że ja to mógłbym zrobić, ale nie mam sprzętu odpowiedniego. Uratowałem damę... czyli Twilight, z opresji, więc jestem kurwa bohaterem... oby mi woda sodowa nie uderzyła do głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Po jakiejś godzinie znaleźliście się z powrotem w domku. Twi była opatrzona, wszystko było już dobrze. Ludzie wyleczyli już większą część Equestrii. Patyczek zaproponował ci przywrócenie tej połowy twarzy do normalności, ale jest to jednorazowa przemiana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 To do dzieła lucjanku... znając życie i tak później się dorobię nowej blizny, więc nie ma co komplikować sprawy. Usuwaj tą bliznę gdyż z nią wyglądam jak Zombie z Dead Island, a Lili... no cóż. Nie bardzo lubi te stworki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Zdążyłeś akurat przed jej wbiciem do pokoju. Powęszyła trochę i wyszła. Teraz Twilight wyglądała w tych bandażach, jakby przy następnym uszkodzeniu ciała miała się rozpaść. Właśnie tak delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Prowadzę Twi do łóżka by mogła se odpocząć... mam nadzieje że wydobrzeje szybko. Po położeniu jej do łóżka przykrywam ją kołdrom. Musi jak najwięcej odpoczywać... - Odpoczywaj... jak byś czegoś potrzebowała to ja się zjawie. Muszę się zająć przyszłym moim miastem... - powiedziałem całując ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Twilight uśmiechnęła się do ciebie i przytuliła. Po chwili jej oddech się wyròwnał. Zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Delikatnie wychodzę z jej objęć i idę na zebranie do Faruka, gdyż teraz trzeba wyruszyć z ludźmi na tamtą wyspę i zbudować miasto... yay będę miał własne miasto, będę władał podatkami, policją WSZYSTKIM!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Na wyspę idzie grupa, która akceptuje twój wygląd. Niedużo, ale zawsze coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Dobrze, idę do brata się z nim pożegnać. Własne kurwa miasto, ZAJEBIŚĆIE!! Taki podjarany jestem... że nie mogę się doczekać aż dolecimy do tej wyspy i nie zacznie się budowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Okazało się, że budowa już się zaczęła. Małe domki, minifarmy... Na razie nic ciekawego. Faruk aktualnie jadł kolację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 To dobrze... idę do faruka i mówię. - No, budowa się zaczęła... mam nadzieje że wydobycie zaczniemy jak najszybciej - powiedziałem patrząc na niego. Sam je kolacje... kobite sobie powinien znaleźć... bo trochę tak dziwnie samemu jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts