KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Więc drugiego zabijam włócznią niszcząc fiolkę, a trzeciemu strzelam z pistoletu... rach pach ciach i powinny już być K.I.A. Dostaną nauczkę by nie wchodzić do mojego domu bez mego pozwolenia z złymi zamiarami... dlatego komornicy do mnie nie przychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Trzeci zdążył jeszcze złapać cię za nogę, zanim go zabiłeś. Znowu nastała cisza przerywana jedynie waszym oddechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Oddycham by złapać wdech... kto chce mnie zabić? Spoglądam na zegar by sprawdzić która godzina, a po sprawdzeniu spoglądam na Twilight. - Jesteś cała, kochanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 - T-tak - odpowiedziała. Dokładnie pierwsza w nocy. Oczy ci się kleiły, Twilight zresztą też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 - Połóż się, ja posprzątam ten bajzel - powiedziałem po czym biorę miotłę i zmiotkę i idę posprzątać ten popiół... wygląda tutaj jak byśmy żydów palili. A popiołu nie lubię zresztą więc i tak musi zniknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Pokiwała głową i wsunęła się pod kołdrę. Z patyczkiem sprzątanie poszło szybko. Po chwili znowu leżałeś obok Twi w łóżku. Klacz mimo senności nie mogła zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Staram się zasnąć ale z powodu adrenaliny... gówno to mi wychodzi. Nie tak łatwo zasnąć po tym jak parę minut temu ktoś chciał cie zabić. Jasna cholera trzeba znaleźć coś czym możemy się szybko zmęczyć. - Nie mogę zasnąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 - Ja też - przyznała Twilight. Ostatnio mieliście maraton napadów, więc ciężko się dziwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Siadam na łóżku i spoglądam na Twilight... trzeba jakoś zasnąć bo jutro mam dużo pracy przy MOIM LOS SANTOS! Cholera, czemu wszyscy chcą mnie pozbawić życia? Na ziemi to jakoś nikt się do mnie nie uczepiał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Patyczek cię poinformował, że Twi oprócz tego miała dziwny sen. Dał ci możliwość obejrzenia go. Alicorn zamknęła oczy, ale nie zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Więc oglądam owy sen... dziwne sny? takich jeszcze nie widziałem. Trzeba na poważnie wymyślić jak zasnąć ponieważ wiadomo co mam jutro... trzeba będzie coś wymyślić, ale po tym śnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Znalazłeś się w sporym pomieszczeniu. Pośrodku siedziała malutka, fioletowa alicorn. - Mama! - wykrzyknęła z radością na twój widok. Jednak po chwili tuż obok niej pojawiła się gigantyczna NMM. Rozdeptała alicorniątko kopytem i się roześmiała. Wtedy wróciłeś do żywych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Ona... wiedziałem że te cienie mi coś przypominają... więc Nightmare Moon nie poszła do piachu. No to mamy problem. - Kochanie... zdaje mi się, że wiem kto nasłał te stwory - powiedziałem za pomocą patyka sprawdzam czy poza moją rodziną ktoś tu jeszcze jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Nie. Ale zastanowił cię te małe alicorniątko. Twilight spojrzała na ciebie pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 (edytowany) Spoglądam na nią, z widoczną obawą - Nightmare Moon... i jest coś czego ci nie mówiłem... nie chciałem byś cierpiała... - chowam twarz w kopytach... Teraz muszę jej powiedzieć prawdę... niema innego wyboru Edytowano Luty 10, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 - O co chodzi? - zapytała z obawą, zaglądając ci w oczy. Za chwile ma poznać ten długo skrywany sekret. Możesz też jej nie mówić, ale na to już chyba za późno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 - Kiedy... byliśmy w niewoli u Agentów FEAR. Ich szef cię wtedy kopnął w brzuch... później zobaczyłaś że chce go za wszelką cenę dopaść i zabić. Tu nie tylko chodziło o ciebie... wtedy... ona odebrała nam coś... konkretnie trzecie... dziecko - powiedziałem po czym wybuchłem płaczem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Twilight znieruchomiała. Wlepiła oczy w kołdrę. Żadne z was nie odebrało dobrze tej wiadomości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Po chwili ją przytulam... - Wy... wybacz że to skrywałem... nie... chciałem... byś cierpiała... - powiedziałem wciąż nie mogąc przestać płakać... Nightmare Moon zapłaci... puki dycham zdechnie ta jędza marnie, w cierpieniach jakie sobie nawet wyobrazić nie umie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Oboje tuliliście się, płacząc. Po kilku minutach poczułeś, że Twilight zapadła w niespokojny sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Też staram się zasnąć... na swoje życie przyrzekam że ta jędza zapłaci za życie mojego dziecka... nawet jakbym miał stracić przy tym życie. PRZYRZEKAM CI TO! Lecz wpierw muszę ją znaleźć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Tej nocy jeszcze kilka razy miałeś sen o tym, jak próbujesz uratować malucha. Za każdym razem jednak NMM go zabijała. Pokazywała ci te sny, jakby się chwaliła. Rano oboje byliście niewyspani, więc pewnie Twi miała to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Zajebisty triumf... zabić dziecko, to nie triumf a bestialstwo. Nie dziwie się że jej nikt nie lubi. Całuje na przywitanie Twilight. - Cześć, Kochanie. Co sobie życzysz na śniadanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 10, 2014 Autor Share Napisano Luty 10, 2014 Twilight milczała. wzięła sobie żonkila z lodówki, książkę i wróciła do sypialni. Była otępiała o smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Sprawdzam za pomocą włóczni dyskretnie czy ma mi za złe to że to przed nią chowałem... czuje się tak winny że nie mam ochoty na nic innego tylko położyć się w łóżku i płakać przez najbliższą dekadę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts