KougatKnave3 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Postanawiam dokładnie sprawdzić pomieszczenie i poszukać ewentualnych sposobów na dostanie się do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 W środku było tylko wiadro z mydlinami i kilka mopów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 - Lyra, znajdziesz śrubokręt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Jednorożka pobiegła w głąb korytarza i po chwili pojawiła się ze skrzynką z narzędziami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Sprawdzam czy jest tam śrubokręt i za jego pomocą jak jest wyjmuję nakrętki z nawiasów. Kiedy już nie będzie nawiasów, powoli opuszczam drzwi na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Źrebaki drżały ze strachu, a za nimi zobaczyłeś jednego martwego z dziurą od kuli w głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 - Lyra... Jednemu się nie udało - powiedziałem po czym przykucnąłem przy dzieciach. - Spokojnie, nic wam nie zrobię. Jestem przyjacielem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Jak myślisz, kto ich tu zamknął i... - pokazała wymownie na martwego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 - Ludzie to potwory, wiem bo sam jestem człowiekiem. Ale ja jestem inny, nie zabijam bezbronnych cywili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Tylko... Co z nimi zrobimy? Nie sądzę by były bespieczne gdzieś indziej, a tu też są małe, ale są szanse, że ludzie wrócą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 (edytowany) Nie ma innego wyboru, odwracam się do niej. - Zabieramy je, nie zostawiam lu... kucyki same sobie. Edytowano Maj 9, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Zastanawiam się, czy nie będą bardziej narażone podczas chodzenia z nami. Nie uważam to za dobry pomysł. - podeszła do innych drzwi, otworzyła je i wylewitowała z wnętrza kilka lizaków 'dla dzielnego pacjenta' i rozdała je maluchom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 - A jeśli ludzie tutaj wrócą? Co się stanie z dziećmi. Ty decyduj, ja nie jestem dowódcą, tylko doradcą do spraw ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Ty jesteś człowiekiem, ty decyduj. Tak czy siak są narażone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 - Spytaj dzieciaki czy chcą iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Hej maluchy, chcecie iść z nami? - zapytała źrebaki i zaraz zwróciła się do ciebie. - To nie jest jakiś obcy język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 - Ale mnie się boją. Tobie bardziej zaufają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Lyra powoli podeszła do maluchów i usiadła przed nimi. Powoli przytuliła jednego, a po chwili wszystkie płakały przytulone do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Nie płacz... nie płacz... Kur**, jednak płaczę. Staram się by tego nie widziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Hej, panie Skała z przeciekiem, podasz tamtego lizaka? - Lyra uwolniła kopytko i pokazała słodycz, który leżał na szafce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Podchodzę po lizaka a następnie podaje go jej. - Proszę. I też mam prawo do puszczenia parę łez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Chodziło mi bardziej, że to ukrywasz - powiedziała, biorąc lizaka magią i wsuwając go w kopytka martwemu kucykowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 - Ludzkie Samce, nie lubią pokazywać takich uczuć. Mówią że "beczenie jest dla bab", ale jak się znajdzie już taki który puści łezkę lub dwie to od razu jest wyzywany od Gejów i innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 - Acha... - westchnęła i jakoś wygrzebała się ze źrebaków. Maluchy szły za nią jak cień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 - To co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts