KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 - Twilight, zajmij się Delicate. Muszę nauczyć dzieciaki że tak się nie robi - powiedziałem do żony, po czym wracam spojrzeniem na Lily i Bolta. - Lily, z tego co skumałem jesteś najstarsza i musisz świecić przykładem dla rodzeństwa. Takim zachowaniem niczego nie udowodnisz... jeszcze raz to się powtórzy, a kara będzie sroga... zrozumieliśmy się? To się tyczy też ciebie Bolt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 - Memememe me meme - przedrzeźniała cię Lily. Tymczasem Twi odkleiła Bird od dywanu. Mała była czerwona i prawie się udusiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Patrze na Lily wkurzony... zaczyna mnie irytować i jest o krok od dostania zamiast Xboxa One, dostanie pas oficerski na tyłku. Myślałem że będzie z nich wszystkich najpoważniejsza. - Lily, zawiodłem się na tobie. No cóż, muszę odwołać ten prezent, mówi się trudno - kładę Dzieciaki na ziemi i podchodzę do Twilight. - Ja już muszę iść do roboty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 - Dobra - powiedziała, trzymając dyszącą Delicate. Lily wróciła do flamastrów i napisała na krześle "ŻĄDAMY POWROTU LAPTOPA!". Potem pobiegła z Boltem do innych pokoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Westchnąłem... - Jak będą jakieś problemy to się zjawię. Jak nie będzie to będę koło 19. Cześć - powiedziałem całując Twi na pożegnanie i wychodzę z domu by się przenieść do Los Santos i nadzorować budowę i pomagając w niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 Nie miałeś za bardzo w czym pomagać. Powstało już kilka domków. Nagle z nieba zaczął padać śnieg... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Eeee... Co to jest? CO TO KURWA JEST!? KURWA NIEBO SPADA! NIEBO SPADA! KURWA SPIERDALAM DO NAJBLIŻSZEGO SCHRONIENIA! JA PIERDOLE CO TO JEST ZA CZARNA MAGIA!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 Wszyscy sie pochowali w domach. W myślach już widziałeś facehoof Twilight. To białe było zimne, rozpuszczało się przy dotyku. Niebo wisi, to coś nie wyglądało na niebezpieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Lecę szybko do Twi, i staje koło niej wystraszony. - APOKALIPSA! Koniec świata - kurwa jestem za młody by umrzeć... co prawda, mam 34 lata, ALE W TYM CIELE JESTEM JESZCZE ZA MŁODY NA ŚMIERĆ! TO JAKAŚ APOKALIPSA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 Lily dała ci z liścia. Twilight wyjrzała na zewnątrz. - Uspokuj się, to tylko śnieg. Spada zamiast deszczu na zimnych terenach. Takie zamarznięte kryształki wody - powiedziała spokojnie. Urządzenie na ścianie wskazywało, że niedługo będzie ostra zima. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 - C...co? Wybacz... wychowałem się na terenach gdzie TO nie występuje. Logicznie rzec biorąc, tu też go nie powinno być - powiedziałem patrząc się na TO z niepokojem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 - To fakt - przyznała Twilight. Lily wylazła na moment z domu. Gdy wróciła, miała sopel pod nosem i dygotała z zimna. Tempratura szybko spada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 - Coś mi tu nie gra - powiedziałem po czym niech Patyk zbada czy ta zima jest normalna czy magiczna. Coś mam wrażenie że to wina tego eliksiru Nightmare Moon. Jeśli prawda... mam przejebane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 To masz przejebane, bo prawda. Zima będzie sroga, twająca miesiąc. Patyk zaleca zbieranie jedzenia w domach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Idę wydać odpowiednie polecenia w Los Santos i wszędzie gdzie będzie potrzebna organizacja, w między czasie mówię do Twi by zebrała jedzenie tutaj. Cholera, Ciekawe czy to się dzieje w całej Federacji i krajach w pobliżu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Po kilku godzinach na dworze było już tak zimno, że można zamarznąć. W środku było już zebrane jedzenie, a Lily siedziała przed kominkiem. Delicate czołgała się po domu, obijając o ściany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 - To się robi niebezpieczne... - powiedziałem sprawdzając czy jest Bolt, mam nadzieje że ten miesiąc minie szybko i że nikt nie ucierpiał podczas ewakuacji do domów. Trzeba będzie to jakoś przetrwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Bolt korzystał i jadł twoją poduszkę. Obok niego przelazła Deli i rąbnęła głową w ścianę. Rozległo się głośne buczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Podchodzę do Delikate i zaczynam ją uspokajać... Boltowi zabieram poduszkę i daje coś co mógłby rozwalić swoimi zębami. Nikt nie mówił że dzieci będą łatwe w opiece... wręcz przeciwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Bolt pożerał jakieś pudełko po butach, a mała Bird zasnęła w twoich kopytkach. Maluchy są słodkie, gdy śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Oj potwierdzam... najsłodziej wygląda Lily jednak... po tym jak kogoś pobije. Kurwa, trzeba jej zrobić kojec gdyż nie będzie mogła chyba dzielić łóżeczka z rodzeństwem (Bolt zje, a u Lily jeden zły ruch i trumienkę trzeba będzie zrobić)... co by tu zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Drewno na zimę trzeba oszczędzać, sklepów kucowych tu nie ma... Trzeba coś wymyślić. Z wami też wiecznie spać nie może. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Za pomocą włóczni sprawdzam które z dzieciaków bardziej akceptuje Delicate... to będzie zależeć od tego gdzie wyląduje na ten czas. Kurwa, zapowiada się sroga zima, poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Oba chcą ją nauczyć rysować takie wzorki, jakie miałeś na czole rano.To chyba nie wyjdzie Lily na zdrowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Trudno... będę musiał ją umieścić u Lily. Ok, idę do lodówki sprawdzić jak organizować zapasy i na jakie potrawy możemy sobie pozwolić by przetrwać tą zimę. Będzie ciężko, naprawdę ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts