Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Dwa ciepłe posiłki dziennie. Powinno wszystkiego starczyć. Przynajmniej na ten miesiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 A zima ma trwać bodajże miesiąc, więc powinno wystarczyć. Jeśli będziemy odpowiednio racje wydawać rodzinie. Mam nadzieje że inni sobie poradzą z wytrzymaniem do tego czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Lily chyba się zraziła do zimy, bo napisała na drzwiach "PRECZ ZE ŚNIEGIEM". Słodko. Z tym raczej wdała się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 < W realu kocham śnieg... wręcz wole go od lata > DOBRA CÓRECZKA! ŚNIEG TO ZUO, NAJWIĘKSZA Z KOSZMARÓW WSZECHŚWIATA! Najważniejsze to przetrwać ten okres tego wszelkiego zła. TU MIAŁO NIE BYĆ ŚNIEGU! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 (ja w realu nie >.< ) Twilight użyła zaklęcia, by napalić. W domu było ciepło, a na zewnątrz śniegu po okna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 - Jak na syberii... tylko że cieplej - powiedziałem. Moja mam mówiła że pochodziła z Syberii. Było tam bardziej zimniej niż gdziekolwiek spotkam. Kiedy pytaliśmy się o śnieg, to mówiła "Nie chcesz znać tego przekleństwa, synku"... miała racje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 - Jeśli tak, to tam zamarzają od wyjścia na dwór na minutę. - Twi ziewnęła i poszła do sypialni. Tymczasem Deli się obudziła. Rozejrzała się i podlazła do ciebie. Następnie krzywo rozłożyła kopytka na huga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 - Zdziwiła byś się kochana... oni przy takiej pogodzie się opalają. Ruska wytrwałość... nie jedno zniesie - powiedziałem i przytuliłem Delicate. Och jak mi jej brakowało... sporo czasu jej nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Nawet nie wiedzieliście, że żyje. Tymczasem zerknęła przez okno i po chwili zaczęła pobukiwać ze strachem. Na zewnątrz leżał zamarznięty ludzki trup. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 - O ku... rka - powiedziałem na jego widok i zasłaniam oczy Delicate. Sprawdzam za pomocą patyka ile jest takich trupów w Federacji i ile ponieśliśmy strat. Kurwa, będzie sporo strat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Jak na razie około 50. Będzie spory pogrzeb. Chyba ciała przetrwają zimę. Bird wtuliła się w ciebie ze strachem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Zaniosę ją w bezpieczne miejsce i zasuwam żaluzje, by dzieciaki nie oglądały trupów. Po tym odkładam dzieciaki do kojców ukołysjąc ich do snu, a potem sam idę do sypialni. Patyk jak się mają sprawy w LS? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Dziesięć trupów, reszta w domach. Twilight już spała. Lily kopała Bird, która wziąż pobukiwała ze strachu. Chciała, żeby Deli się zamknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Uciszam Delicate, by się uspokoiła... biedactwo moje. Widać że Lily będzie odchodzić przez nią od zmysłów. Mam nadzieje że będzie wytrzymywać ten miesiąc, musi wytrzymać ten miesiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 W końcy Deli zasnęła, a Lily po niej. Bolt u siebie, a Twilight już w łóżku. Tylko ty na nogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Upewniam się że wszystko w porządku a następnie kładę się spać. Matko, NMM chyba wznieciła tę burzę. Patyku, masz całą noc by sprawdzić czy nie możesz dać temperatury do normalnej zimy... za ten czas kładę się spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Rano patyk oznajmił, że zwiększył temperaturę o 3 stopnie. Więcej nie mógł. Maluchy się pobudziły i szczękały zębami. W nocy w kominku zgasło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Podchodzę i palę w kominku tak by wystarczyło nam do końca. Cholera jaka twarda zima. Kto w ogóle wymyślił tą pogodę? Twórce powinni skazać na Zapierdalanie na Galerze, w okół kontynentu gdzie jest Equestria... z 6 tonami cegieł pod pokładem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Po rozpaleniu bachurki zaczęły domagać się jedzenia. Bird bez przerwy buczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Idę im zrobić jedzenie tak samo jak mi i Twilight. Jak bym widział Doga niemieckiego mojego ojca... tak szczerze powiedziawszy, ciesze się że już go niema. Teraz byłby odemnie większy... znacznie większy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Po chwili obudziła się Twi. Wszystkim dałeś po misce płatków z mlekiem. Już mieliście jeść, kiedy usłyszałeś pukanie, a potem dźwięk, jakby coś zwaliło się pod drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Podbiegam do drzwi i szybko wciągam tego kogoś... kurwa kto był takim idiotą by wyjść na taką pogodę. Ja pierdole to istne samobójstwo... nie dla Ruska, dla nich to normalna pogoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Kto mógłby być takim idiotą, jak nie Capo. Półżywy półrożec leżał na waszym dywanie, cały oszroniony. Deli się wystraszyła i zaczęła buczeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 (edytowany) - Spokojnie Delicate... to przyjaciel - powiedziałem po czym jeśli nieprzytomny to staram się go obudzić, jeśli przytomny to ciągnę go bliżej kominka. Cholera, co on tutaj robi? - Capo... co tu robisz? Nie widzisz że jest tak zimno jak na Syberi? Edytowano Luty 13, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2014 Autor Share Napisano Luty 13, 2014 Capo dysząc usiadł. - Właśnie chciałem cię zapitać o tą pogodę i... - urwał, bo zauważył Bird. Spojrzał na ciebie podejrzliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts