KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Czy one... nie... to głupie. Ale na to wygląda... tak czy siak staram się te robale po cichu zabić by potem uwolnić dziewczyny. Kurwa te robale zgwałciły moją żonę i najlepszą przyjaciółkę... na to wygląda przynajmniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Robale nawet nie poczuły twoich kilku promieni ogłuszających. Stały do ciebie tyłem, więc cię jeszcze nie zauważyły. Ich ostrza na końcach łap mówiły, że nie najlepsza jest walka wręcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Za pomocą magii zabijam je tak żeby nie poczuły i nie usłyszały. Po tym udaję się uwolnić dziewczyny z pod okupacji tych robali. Kurwa czemu one je zgwałciły? Po co im to zrobiły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Jeden padł. Pozostałe dwa się odwróciły, ale cię nie zauważyła. Po chwili jeden podszedł do klaczy i obtoczył ich rogi dziwną mazią. Następnie zakleił im pyszczki. Twilight wyglądała, jakby zaraz miała się obudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Teraz mam szansę. Staram się wszystkie pozbyć by móc uwolnić Twilight i Rarity... kurwa będę musiał się napocić podczas tej walki. Robię to tak by mnie nikt nie zauważył. Otaczając się niewidzialnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Dotarłeś do Twilight i Rarci. Kolejny problem. Ich więzy były strasznie mocne, nie było szans ich zerwać bez jakiegoś sprzętu, a latająca piła łańcuchowa raczej by przyciągnęła uwagę mutantów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Znajduje alternatywny sposób by je przenieść do Teheranu. Chyba że... podgrzewam czubek włóczni i przepalam miejsca gdzie są kończyny dziewczyn tak by ich nie poparzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Problem. Gdy jedno kopyto Twilight było już wolne, przyleciał jakiś mutant. Zauważył to. Ale nie zauważył ciebie. Szybko odnowił więzy, dodatkowo je pogrubił i odleciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Więc tak... robię swoją żeńską wersję i spawnuje w ich ulu by ich odciągnęła. Ma uciekać nienaturalną prędkością by ich odciągnęła, omijając osady szerokim łukiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Po chwili gniazdo opustoszało. Ostatnie trzy mutanty zdołałeś zabić magią. Od strony Twilight usłyszałeś przytłumiony jęk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 W takim razie przepalam te śluzy na ich kopytach w celu ich oswobodzenia. BTW ładna jestem... po uwolnieniu czekam aż się obudzą, bo ta moja żeńska wersja prowadzi ich DALEKO na północ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Twilight pierwsza opadła na podłogę. Znowu jęknęła. Została jeszcze sprawa tego na pyszczku i rogu. Twilight chyba jest obolała, bo nie wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Jak jest jedna warstwa to można to normalnie zebrać z lekką pomocą temperatury... informuje Twi i Rarity jeśli się obudziła żeby wytrzymały i przystawiam im gorący knot na tą maź. Powinno zadziałać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Po kilku sekundach Twilight była już wolna od mazi. Od razu mocno cię przytuliła, dysząc. Poczułeś patykiem, że jest cała obolała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Oj będzie trzeba się za nią zająć. Odwzajemniam uścisk i na dodatek ją całuje. Moja mała księżniczka. Po chwili odrywam usta. - Wszystko gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 - Ch-chyba tak - odpowiedziała. Chyba się nieźle strachu najadła. Rarcia się jeszcze nie obudziła, ale też jest już wolna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Biorę wszystkie na grzbiet i teleportuje się do wioski. Teraz to mogę oszczędzić na biletach, bo skoro mam włócznie, to mogę być gdzie chce... ach moja kochana włócznia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Jednak czułeś, że coś jest nie tak. Przecież robale by nie gwałciły bez powodu. Tym bardziej, że to bezmyślne robale. W wiosce z jękiem obudziła się Rarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 - Dobrze się obudziłaś... trzeba was zabrać pod prześwietlenie... dla pewności bo coś mi tutaj ostro śmierdzi - powiedziałem niosąc je... jeśli są uparte że mogą same chodzić to je kładę na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Twilight tuliła cię, gdy je niosłeś. Zamiast podziękowań cię pocałowała. Ludzie wzięli ją na rentgen, ale potem zdjęcia ci oddali, bo sami się na anatomii kucy nie znają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Szukam czegoś dziwnego co mogło by wyglądać innaczej niż powinno. Kurwa mam nadzieje że to nie to o czym myślę. Kurwa proszę...proszę...proszę...proszę...proszę... by to nie było to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 I jest coś. W dolnej części brzucha, chyba nie muszę tłumaczyć, znajdowały się 4 jajopodobne kształty. Twilight jeszcze nie widziała rentgena, więc obserwowała cię uważnie. Na zdjęciu Rarity to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 KURWA PRZECIEŻ PROSIŁEM! No cóż... wytłuszczam im delikatnie co znajduje się w ich brzuchach, tak delikatnie jak bym te słowa kierował do Fluttershy. Kurwa boje się jak zareagują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 Obie się załamały. Shy też by się załamała, niezależnie jak delikatnie byś jej to powiedział. Twilight zaczęła płakać. Przez to wszystko zapomniałeś nawet o Ghoscie i Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2014 Share Napisano Luty 14, 2014 Zaraz do nich się przyczepię. - Jednak jest sposób... prosiłbym was na stół. Z tego co widzę, te jaja nie są przyczepione więc można było by je wyjąć - powiedziałem. Wiadomo jak wyjąć. Trzeba będzie włożyć kopyto do... ekchem. Czemu? Nie wiem czy skalpel nie trafi jaja czasami bo tak tam jest upchane że nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts