Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Wyglądała tak samo, jak podczas tamtej kolacji. Również miała kok, ale tym razem założyła również granatową sukienkę. Jak na bal. Pocałowała cię na przywitanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Odwzajemniam... teraz znów będzie pamiętny wieczór. - Ta kolacja się będzie różnić. Nie będzie Fotografów i artykułu w gazecie - powiedziałem przenosząc nas na miejsce kolacji i pokazując jej widok z najwyższej góry na Wyspie Andreas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Twilight zachichotała i pokiwała głową. Szybko usiedliście na miejscach i... Nie no, zwariować można, szepty w krzakach! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 - chyba jednak się myliłem - powiedziałem po czym za pomocą Telekinezy podnoszę winowajców bo szepty raczej mogą prowadzić dwie osoby. Kurwa zero prywatności nawet na odludziu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Capo i... Kurna, ja nie wieżę, skąd tu Spike i Lily? W mordę, zwariować można... Wszyscy się zarumienili i uśmiechnęli. Oprócz Lily, która gapiła się na was obojętnym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 - Można wiedzieć co tutaj robicie? Capo się spodziewałem... ale Spike i Lily? - spytałem się patrząc pytająco na Capo, bo on pewnie przewodzi ekspedycji. Kurwa, ja go zastrzelę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Spike wlepił wzrok w ziemię, a Lily ziewnęła. Twilight przewróciła oczami. "Typowe". Żadne się nie przyzna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Więc sprawdzam włócznią czyj to był pomysł i strzelam że to był Capo. Tylko on mógł by coś takiego zrobić, i na wypadek sprawdzam czy maja aparat... jeśli tak to nie muszę mówić co robię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Nie mają. A pomysł Capo. Chciał zobaczyć wasze Echem, ale sam być nie chciał to przyciągnął Spike'a i Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 - Capo... nawet bez boskich moczy wiem czyja to była propozycja. Ale czemu w to Spika i przede wszystkim Lily wciągnąłeś? Miałem nadzieje chociaż raz od bardzo dawna pobyć na chwilę z Twi we dwoje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 - Spike'a to wziąłem na ochronę, a Lily bo nie rozumiała o co... - przerwało mu jej kopnięcie go w krocze. Capo wyturlał się w krzaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Zareagowałem jak by mnie też to zabolało. Nieprzyjemne. - Oł... może lepiej wracajcie. Capo wygląda jak by potrzebował pomocy medycznej... zwłaszcza jeśli go Lily uderzyła - powiedziałem. Może już sobie pójdą... znów wszystko rozjebane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Poszli. Lily zadowolona polazła w stronę miasta. Spike zabrał Capo. Nareszcie zostaliście sami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 - Znowu... - powiedziałem spoglądając na Twilight. Znowu wszystko zepsuli. Następnym razem pójdziemy do świata ludzi... jeśli nas tam Capo znajdzie to ja kurwa już nie wiem gdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 - Ważne, że już ich tam nie ma - powiedziała Twilight i cię pocałowała. Po chwili do pocałunku dołączyła przytulenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Odwzajemniam. Podchodzę do jej krzesła i je odsuwam by mogła sobie usiąść. Teraz powinno wszystko pójść zgodnie z planem. Tak jak ostatnio, zachód powinien być po skończonym posiłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 I tak było. Po ostatnim daniu oboje usiedliście na sercowych poduszkach. Powoli nieb robiło się różowe. Piękny widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Zachodzące słońce + morze = romantyczna atmosfera. Szkoda że rodzice mnie nie widzą. Tata byłby dumny gdyż spełniliśmy jego marzenie o państwie w którym każdy jest traktowany na równi z równym. Szkoda że go już nie ma. Po chwili obejmuje Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Twilight cię przytuliła. Następnie uśmiechnęła się do ciebie. Dookoła cisza i spokój. Zero szeptów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Więc idealne miejsce na... nie... Capo by tego chciał, lecz nie. Jeśli jednak ta chwila pójdzie w tym kierunku... zabezpieczę się na wszelki wypadek. No co? Nigdy nie wiadomo co się stanie. Po chwili namiętnie ją całuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Twilight odwzajemniła pocałunek. Słońce zaszło i polanę opanował mrok. Teraz, gdyby ktoś was podglądał, nic by nie zobaczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Więc jak bym zaszalał to było by dobrze bo nikt by nie zauważył. A noktowizor wykluczam... więc po tym pocałunku powinno samo pójść z górki i ciekawe w jakim to kierunku pójdzie na wszelki wypadek zabezpieczając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 [wiadomo w jakim, więc ciach] Obudziłeś się rano. Obok ciebie spała Twilight, tuląc cię. Całą noc spędziliście na tej polance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Tradycyjnie oczywiście. Czekam aż się obudzi... nareszcie trochę sami spędziliśmy czas. Potrzebne nam to było jak rybie woda. No cóż, jak wstanie to będzie się trzeba zbierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Obudziła się po paru minutach. Ziewnęła i przytuliła cię na dzień dobry. Potem za pomocą magii szybko sprzątnęliście resztki z kolacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts