Nightmare Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 - Bo ja wiem... Ty zdecyduj - powiedziała, licząc źrebaki była ich cała siódemka. Cztery to ogierki, a trzy pozostałe i zwłoki w schowku to klaczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 - Do pociągu raczej nie wrócimy. Powinniśmy znaleźć jakąś kryjówkę, gdzieś gdzie żaden człowiek nie pomyśli szukać, coś co ludzie omijają szerokim łukiem i nigdy tam nie chcą wra... MAM! Uwaga drodzy mili... idziemy do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Dwóm ogierkom wymsknął się jęk. Lyra pokiwała głową i wyprowadziła was ze szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Zmierzam w kierunku szkoły, może Lyra mi pomoże w szukaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Niedaleko obrzeży miasta stała szkoła. Była wykonana z drewna, całkiem spora, ze ścianami pomalowanymi na różne kolory. Na dachu siedział jakiś człowiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Daje znak grupie by się zatzymali. - Lyra schowajcie się gdzieś, sprawdzę czy jest czysto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Człowiek zjechał z dachu, przeturlał się po ziemi i zaczął biec w waszą stronę. Lyra uciekła z maluchami za najbliższy budynek. Nie mogłeś rozpoznać z tej odległości twarzy tajemniczego żołnierza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 (edytowany) Strzelam do niego z usypiacza, strzelając dawką która go nie zabije. Edytowano Maj 11, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Człowiek padł na ziemię, uśpiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Podchodzę zobaczyć kto to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Na ziemi leżał Ghost i spał ze strzykawką wbitą w ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - Cholera, stary - powiedziałem po czym wziąłem go na barki. Idę do reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Lyra siedziała z maluchami i wzdrygnęła się na widok Ghosta. Źrebaki ukryły się za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 (edytowany) - Fluttershy! Znalazłem naszą małą zgubę - położyłem go na ziemi. Edytowano Maj 12, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 (oki, przyjmijmy, że nie zapomniałeś jej ze szpitala.) FS wyszła zza budynku. - To dobrze... - powiedziała, uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - To co z nim teraz zrobimy? Jestem otwarty na sugestie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Sama nie wiem. Weźmy go ze sobą. - pokazała szkołę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Nie wiem jakie ma stosunki teraz więc trzymajmy go pod kluczem - powiedziałem po czym podniosłem go i ruszyłem w kierunku szkoły - Idziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 W środku było cicho i pusto. Szkolne sale pełne były ławek i przyborów. Kilka książek walało się po ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Dobra, rozgośćmy się tutaj. Ja pilnuje Ghosta do czasu jego wybudzenia, potem dam mu swoją broń a ja sam se zrobię nowiutką, hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Lyra jednym ruchem rogu podstawiła ławki pod ścianę. Otworzyła zaklęciem szkolne szafki i powymieniała drugie śniadania na monety. Następnie rozdała jedzenie źrebakom. Fluttershy poszła się przejść po szkole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Idę z Ghostem na ramionach do stołówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Stołówka była pusta oprócz stołów i krzeseł. Na podłodze leżał talerz z puree ziemniaczanym do góry nogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Kładę go na stole a sam siadam byle gdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Po jakiejś godzinie Ghost wstał, pocierając głowę.- Ty skąd tu? - zapytał, kiedy cię zobaczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts