KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Po sprzątnięciu wszystkiego teleportuje nas do domu. A meble i poduszki z randki dam do piwnicy albo na strych. Przydadzą się później na sto procent. Po wszystkim podchodze do Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Twilight karmiła Deli, która chyba nie rozumiała, że to na łyżce to kaszka. Gapiła się na to tylko, a gdy Twilight jej podawała, wsadzała w to nos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Trzeba będzie przyśpieszyć pracę nad Projektem Łazarz... Delicate wyzdrowieje czy tego chce czy nie. Ok, idę do brata informując uprzednio o tym Twi, by porozmawiać o sprawach Federacji. Raz na tydzień taka gadka to przymus...ale miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Faruk właśnie pytał naukowców o te jaja. Okazało się, że jedno zaginęło. Tyle przynajmniej usłyszałeś, gdy się zbliżałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 - Słysze że są jakieś komplikacje. Kurwa widziałem te robale i mówię że pociski miały trudność przebić się przez ich pancerz. Znajdźcie to jajo, może uda się te stwor jakoś udomowić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Faruk pokiwał głową. Naukowiec poszedł do pokoju, w którym trzymano jaja, by je zbadać. Tymczasem na zewnątrz usłyszałeś dźwięk, jakby setka ludzi nagle zaczęła gwizdać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Zaciekawiony idę sprawdzić co to za dźwięk. Mam nadzieje że to jajo się znajdzie, ale mam poniekąd przeczucie że ono jest u Lily. Nie zdziwiłbym się wtedy, od dawna chciała zwierzaczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 Na zewnątrz stał rydwan z Papillon. dookoła fruwały motyle. To one gwizdały. Tak jakby ze sobą rozmawiały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Znów te niemożliwie pod względem Fizyki motyle i ich dobra władczyni Papilon. Podchodzę do niej z uśmiechem. Ciekawe jaki jest jej powód jej wizyty. Mogę przypuszczać że na 80% chodzi o politykę. - Witaj Księżniczko Papilon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 - Witaj, Allan - powiedziała. Motyle ucichły. Rozleciały się i po chwili na placu stało kilkadziesiąt białych kucyków. Setki motyli wciąż fruwały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 - Może wejdziesz do środka? Długo musiałaś lecieć tutaj - powiedziałem proponując jej wejście do środka. Nie może stać tak na polu, jest naszym gościem, więc trzeba ją tak potraktować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2014 Autor Share Napisano Luty 15, 2014 - Nie trzeba. W zasadzie, chciałabym porozmawiać z twoim bratem - powiedziała. Widać, że chce powiedzieć mu coś ważnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 - Dobrze... - powiedziałem po czym ją przepuszczam by porozmawiała z nim. Ciekawe co chce mu takiego powiedzieć... no cóż, mogę tylko zgadywać. Czekam cierpliwie na to co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Rozmowa trwała strasznie długo. Więc zrobiło się nudno. Czekałeś i czekałeś, ale nic nie wskazywało na to, że mają skończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 No nic idę do domu... co mam tak siedzieć jak pewnie rozmawiają o Polityce... Po dojściu do domu informuje Twilight o tym że Papilon złożyła tutaj wizytę... lecz pewnie już to wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Wie. A Deli na zmianę buczała, że głodna i wsadzała nos w kaszkę. Ciężko jest nakarmić takiego dzieciaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Więc sam postaram ją nakarmić. Ciekawe jak idą rozmowy Faruka i Papilon... nie chciałbym dowodzić w wojnie pomiędzy naszymi państwami... tak na wszelki wypadek mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Bird jakoś przełknęła kilka łyżek, a zajęło wam to pół godziny. Co za dzieciak. Żadnych wiadomości lub znaku, że rozmowa się skończyła, nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Sporo tam gadają... nie ma co. No cóż... informuje Twi że lecę do Los Santos pracować... ciekawe czy włócznia jakoś pracę by przyśpieszyła. No cóż, czeka mnie sporo pracy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Miasto powoli przestawało przypominać wiochę. Z każdym dniem przybywało budynków, maszyn i ulic. Możliwe, że patykowe przyspieszenie nie będzie potrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 No chyba że bez mej wiedzy właśnie przyśpieszyło budowę. Jak tak dalej pójdzie i jeżeli się zastosowali do moich poleceń, to odwzorowanie w pełni miasta Los Santos zostanie zakończone za 6 miechów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Ludzie nie potrzebowali twojego nadzoru. Wszystko u nich okay. Możesz robić co chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 No to wracam do domy mówiąc im że jak coś się stanie to tutaj przyjdę. Po tych słowach przenoszę się do domu informując Twi że tak zajebiście idzie praca że nie potrzeba nadzoru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 - To dobrze - powiedziała Twilight. Aktualnie siedziała z Rarcią, która mierzyła wszystkie źrebaki. Mundurki szkolne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Uśmiecham się na ten widok... Lily pewnie wszystkich morduje wzrokiem, Bolt stara się zjeść mundurek, a Deli nie wie o co chodzi. Takie tam przypuszczenie. Wciąż jednak nie mogę sobie wywalić z głowy tego o czym tak tam długo gadają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts