Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Nie wiadomo. Byś musiał ją zapytać. Bolt gapił się, jak jego mama śpi na siedząco, oparta o ciebie. Deli zajęła się wtykaniem nosa w owsiankę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Telekinezom karmię Deli, gdyż nie mam na razie ochoty ściągać z siebie opartej o mnie Twi. To nawet miłe i trochę pocieszające. Wiem że nie będzie mnie już lubić... ojcowska intuicja. To jedyne co mnie łączy z dobrym ojcostwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 I co tu robić? Deli się najadła i poszła spać, Bolt polazł żreć fotel, a ty siedzisz w kuchni ze śpiącą Twilight opartą o ciebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 No nic... zdejmuje Twilight z siebie delikatnie i idę na spacer. Jestem żałosny... nigdy mi już nie zaufa, a nawet jeśli to będzie udawane... chciałem ja tylko chronić a ona mnie... nie... spacer koło plaży mi dobrze zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Albo masz zwidy, albo na plaży widzisz jak Lily zbiera wodę morską do plastikowego wiaderka... Zaraz... To prawdziwa Lily! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Włączam Niewidzialność i ją śledzę... skoro i tak mi nie ufa to nie mam i tak już nic do stracenia. Równie dobrze mogę się zabić, lecz Twilight potem poszła by w moje ślady... chyba. Tak czy siak śledzę ją w niewidzialności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Lily dreptała z wiaderkiem w las. Byliście na Los Santos, więc było gęsto. Po paru minutach znaleźliście się na polanie, na której ostatnio miałeś kolację z Twi. Tyle, że na miejscu stołu leżała kupka ręczników. Lily wzięła leżące obok niej fiolki i wlała kilka kropli każdej do wiaderka. Następnie podlała ręczniki. Nic się nie wydarzyło. Jednak, mimo, że woda w morzu jest chłodna, po wlaniu specyfików, zmieniła temperaturę na cieplejszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Za pomocą magii sprawdzam co tam jest... nieważne czy to jajo czy jakiś ważny dla niej miś... będę się musiał ujawnić. Wiem że i tak ucieknie ale co mi będzie szkodzić to? Wpierw jednak będzie trzeba sprawdzić co to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Jajo. Do tego te specyfiki zrobiły coś, że szybciej się wykluje. Lily cię zauważyła i szybko zasłoniła sobą stertę ręczników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Pojawiam się. - Nie musisz go już chować... mogłaś mi powiedzieć że masz jajo... nic bym przecież nie zrobił, chcesz mieć zwierzaka, rozumiem. Nic nie zrobię, wiedz tylko że jestem naprawdę tobą zawiedziony... to tyle - powiedziałem po czym odwracam się by odejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Lily odwróciła się do jaja i zaczęła coś do niego szeptać. W normalnym języku, ale byłeś już za daleko, by cokolwiek usłyszeć. Lily wylała kolejną porcję wody na stertę i ziewnęła. Wyglądała tak, jakby przez opiekę nad jajem nie spała całą noc. Dodatkowo osłabiało ją utrzymywanie zaklęcia, które powoduje, że nie widzisz jej sygnału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Idę tak by zobaczyła że mam sińca w tym miejscu gdzie wylądowałem. Potem już całkowicie odchodzę. Jednak test nie zadziałał... widać że już mnie nie kocha. idę nad najbliższe jezioro by lamentować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Nagle usłyszałeś za sobą dziwny dźwięk. Potem podturlała się do ciebie Lily ze stertą ręczników. Popchnęła stertę w twoją stronę, wtuliła się w ciebie i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Głaskam ją kiedy śpi. Następnie przenoszę ją i siebie wraz z jajkiem do domu, gdyż jak jej obiecałem, jej i jajka nie wydam. Będzie trzeba jakoś sprawić by to jajko miało jako takie miejsce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Prawdę mówiąc, komórka pod schodami nie jest popularna... Nikt tam nie łazi, chyba, że Lily przed nią sterczy jak ochroniarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Skanuje jajo by wiedzieć jakich warunków potrzebuje. Na podstawie tych informacji kładę tam jajo w ręcznikach i staram się by miał najlepsze warunki. Skoro to będzie zwierzątko Lily, to będzie musiała jakoś nad nim zapanować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Wszystko jak na razie jest dobrze. Lily skądś wiedziała, że potrzebuje ciepła i wilgoci. Ci zostało jedynie włożenie go do komórki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Więc robię tak. Następnie idę poinformować to że Lily się znalazła... ciesze się, że wróciła. Nie wiem co bym zrobił bez niej. Naprawdę, nie wiem. Ale wiem że najważniejsze jest to że się znalazła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Twilight aktualnie spała. Na zewnątrz robi się ciemno. Lily spokojnie chrapie obok. Bolt i Deli położyli się na dywanie i również usnęli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Delikatnie kładę je do kojców, by następnie udać się do łóżka i się na nim położyć. kurwa, to był ciężki dzień... jednak martwię się o Faruka. Co mu Papilon takiego powiedziała, że ma doła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Wiadomo, że nawet w tej chwili ma doła. W tym momencie myśli, gapiąc się w sufit. Dookoła słyszałeś tylko równe oddechy swojej rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Ona to wszystko spowodowała... gdyby nie jej wizyta Faruk by teraz nie lamentował. Sprawdzam co ona robi. Muszę z nią zamienić słówko... sam na sam, gdyż jej słowa jakoś skrzywdziły mego brata... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 Nie skrzywdziły go. Bardziej zszokowany. Papillon aktualnie śpi. Jak każda normalna istota w nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Kładę się spać i budzę się kilka minut przed Papilon. Pogadać z nią muszę OD RAZU jak wstanie. Ona coś powiedziała mojemu bratu... więc ja też jej coś powiem... co o tym myślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2014 Autor Share Napisano Luty 19, 2014 Nie zdążyłeś. Gdy się obudziłeś, była już zajęta sprawami swego państwa. Wszyscy dookoła ciebie jeszcze spali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts