KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Tradycyjnie... została w klasie bo nie kaman o co chodzi. Uśmiecham się do dzieciaków i idę po Delicate. Jestem... padnięty. Pamiętacie ten dzień kiedy robiłem Boltowi Budyń? Ten dzień po zachorowaniu faruka?... W trakcie gotowania, rozpoczęła się inwazja... inwazja ludzi mających sprawy. Ja pierdole, padnięty jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2014 Autor Share Napisano Marzec 3, 2014 Gdy wchodziło się do klasy, od razu widać było plecy uczniów i tablicę. Dzisiejszym tematem były figury. Nauczycielka coś jeszcze tłumaczyła Deli, która siedziała w pierwszej ławce. - Teraz powiedz, co to jest? - pokazała kartkę z narysowanym trójkątem. - Ko-ło? - powiedziała niepewnie Bird. Nauczycielka westchnęła, powiedziała Deli by powtarzała sobie w domu i po chwili malutka truchtała do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Podchodzę i biorę Bird na ręce. Jeśli wieżyc naukowcom, Projekt powinien działać od jutra tylko testy muszą zrobić... jeśli im się uda to, że tak powiem, oszukamy śmierć i uleczymy choroby takie jak ma Deli... choć będzie to droższe niż Equestria, Griffonia i Zebrica kosztują razem wzięte... tak myślę. Tulę Deli i zwracam się do Nauczycielki. - Dziękuje pani za starania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2014 Autor Share Napisano Marzec 3, 2014 - Proszę poświęcić trochę czasu na naukę - odparła nauczycielka i wyszła z klasy. Deli uśmiechnęła się do ciebie i zlazła na podłogę, w stronę czekających Bolta i Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Więc biorę dzieciaki do domu. Wciąż nie mogę się nacieszyć tymi 7 godzinami wolnego od dzieciaków. Początku była niepokojąca cisza która mi i Twi dawała w kość (głównie dlatego, że wcześniej cisza oznaczała, że dzieciaki coś planują). Teraz... cieszymy się prywatnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 Idąc przez korytarze Deli wyszła trochę na przód. Gdy wlazła za róg, od razu usłyszałeś szydercze śmiechy. - Patrzcie, klacz z dawnem idzie! - Jak tam leci, bezmózgu? - Nie ma, co jej pytać, w końcu i tak nie zrozumie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Wychodzę za róg by zobaczyć tych łobuzów którzy dokuczają Księżniczce Federacji... tak, nie przestane się chwalić. Aż mnie korci sprawdzić kto to, choć mam przeczucie, że jak się pokaże to komentarze znikną... jak Paryż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 I znikły. Za rogiem była tylko grupka źrebaków, które spokojnie pakowały rzeczy z szafek do plecaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Włócznio... szukaj winowajców. Oj jak ja jestem ciekaw kim oni są... oj jak będzie zajebiście jak im przekaże im rodziców o tym wydarzeniu... oj jaka dupa siwa będzie... tak wiem jak to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 Kilka ogierków, którzy właśnie wyszli ze szkoły. Jeden dostał wpierdol od Lily za majstrowanie przy zamku jej szafki. Widać, że planował podłożyć tam bombę wodną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Oł nie dobrze... podłożyć coś takiego u Lily, to jak się prosić o rozstrzelanie. Więc, biorę dzieciaki do domu. Trzeba poinformować Twilight o tym czego się dowiedziałem. Jak widzę hejt tu też ma nasze formy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 Twilight robiła aktualnie obiad, składający się z pomidorówki i drugiego dania, czyli sałatki. W środku maluchy pokazały oceny z małej kartkówki z kształtów. Lily dostała uśmiechniętą, zieloną buźkę, Bolt dostał żółtą buźkę :| , a Deli dostała czerwoną, smutną buźkę. Kompletnie pomyliła wszystkie kształty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Chwale wszystkie, gdyż trudno się dziwić u Deli. Po tym sprawdzam E-Mail czy przyszła wiadomość o tym czy ten projekt jest gotowy. Nie chce by moja córka miała tak jak teraz ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 Coś tam się nie udało, więc projekt jeszcze nie został ukończony. To się może przedłużyć jeszcze nawet o kilka miesięcy. Deli podała ci kartkówkę i poszła spać na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 ... Kilka miesięcy? Chyba nie. Sprawdzał czy mogę jakoś poprawić ten projekt, gdyż nie chce widzieć, że ktoś się z mej Deli śmieje. Po prostu nie mogę o tym myśleć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 Nie. Nie możesz przyśpieszyć nawet o procent. Dzieciaki darły się, biegając dookoła stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Uspokajam je by cierpliwie poczekały na obiad. Głodomory jedne. Kiedy będzie gotowy rozkładam na stole porcie, pomagam Deli i dzieciakom wejść na krzesełka i daje im po talerzu. Potem siadam i zaczynam jeść swoją porcje, pomagając Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 Po godzinie wszyscy byli najedzeni. Twilight wyszła jeszcze coś tam obgadać, a dzieciaki gapiły się na ciebie z zabawkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Czyli chcecie zabawy? Dobrze... Dam wam zabawę o jakiej nie zapomnicie przez wiele dni, miesięcy i lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 Maluchy chyba zauważyły twoją minę, bo zaczęły obrzucać cię piłkami, misiami i innymi zabawkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Kurwa... KURWA ODWRÓT! Staram się je ogarnąć by móc się z nimi pobawić. Żeby tak mnie atakowały... co za niewdzięczność... tak czy siak wykonuje swój plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Przez przypadek wszyscy wpadliście do teleportu do Persji. A tam MORDOR! trup na trupie, gryfy wraz z amerykanami mordują każdego, kto się nawinie. Chyba wbiłeś w odpowiednim momencie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Patrze na to... potem odwracam się do Lily. - Córeczko? Wracaj z rodziną do Domku i przekażcie mamusi co się dzieje - powiedziałem po czym wnoszę je do domu i następnie jakoś zabezpieczając portal... biegnę do ataku. Wykorzystując włócznie do obrony i walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Po chwili z portalu wyszła Twilight. Podczas biegu oberwałeś jakiś zaklęciem. Opadłeś bezwładnie na piach, ale nie straciłeś przytomności. Czułeś, że nie możesz się ruszać. Twoje tętno zwolniło, oczy się nie zamknęły. Z zewnątrz chyba wyglądałeś jak martwy. Nawet ustami poruszyć nie mogłeś. Zobaczyłeś biegnącą w twoją stronę Twilight uklękła przy tobie i sprawdziła puls, którego nie było. Wtuliła się w twoją sierść i po chwili poczułeś jak jej łzy spływają po twoim ciele na piach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 [Tu wklejcie 20 kilometrów przekleństw] JAK JA SIĘ MOGŁEM TAK ZAŁATWIĆ! CZY TY MNIE MIAŁAŚ PRZYPADKIEM NIE BRONIĆ KURWA! TY PIE... [Kolejne 20 km przekleństw, spowodowanych wściekłością na widok płaczącej żony] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts