Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Zobaczyłeś idącego z tyłu gryfa. Szedł na tylnych łapach, w przednich trzymał karabin. Uśmiechnął się na widok płaczącej Twilight i przyłożył jej lufę do tyłu głowy (nie wiem, czy kuce potylicę mają). Zrozpaczona klacz nie zareagowała. Wyglądało na to, że gryf ma za chwilę nacisnąć spust. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Staram się jakoś zareagować. Używam włóczni by zrobić opętanie (dla nie kumatych do tego potrzeba umysłu) i staram się jakoś zabezpieczyć moje ciało i przekonać Twi że to ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Moc włóczni została osłabiona przez utrzymywanie cię przy życiu, więc nie mogła nic zrobić. Za to od prawej zaatakował gryfa jakiś rozmazany, czarny kształt. Gryf puścił serię na ślepo i uciekł. Usłyszałeś jęk Twilight i poczułeś coś innego od łez spływającego po twojej sierści na piach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Może mentalność rodzica pomoże. LILY POMÓSZ TATUSIOWI! SZYBCIUTKO, MAMUSIA KRWAWI! Teraz czekać i mieć nadzieje, że usłyszała I MA chęci by pomóc rodzicom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Chyba zaklęcie zaczęło mijać. Lily popędziła za swoim zwierzaczkiem, który rzuciła się na amerykanów. - Wpierdol im! - wrzasnęła. Po kilku sekundach poczułeś, że znów jako tako możesz się ruszać. Po następnej sekundzie odrętwienie zniknęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Wstaję i biorę Twi w bezpieczne miejsce. Następnie lecę dowodzić bitwą zostawiając Twilight pod dobrą opieką... trzeba będzie obronić i wezwać sojuszników (mam sojusz z Papillon, Zebricą i Equestrią, ale tylko dwa pierwsze odpowiedzą na pewno, gdyż Equestria... ma też sojusz z Gryfami) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie było, komu zostawić Twilight. Wszyscy, albo walczyli, albo umierali na ulicach. Sojusznicy potrzebowali trochę czasu by się do was dostać. Patyk jeszcze się nie naładował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Pilnuje ja i jednocześnie staram się dowodzić bitwą by najlepiej obronić Stolice Federacji... Ciekawe kto przyjdzie na pomoc... serio poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Na razie pomoc leci. Twilight coś jęknęła. Tymczasem od środka miasta zaczęła się po całym Nowym Teheranie. Gdy przeniknęła przez ciebie, poczułeś natychmiastową senność. Ostatnie, co zapamiętałeś to ludzie w maskach antymagicznych biegnący na was. Obudziłeś się w więzieniu ludzi. W tym samym pomieszczeniu była jeszcze Lyra z bandażem na lewym, przednim kopycie. Jeszcze spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Kurwa... zaraz. Gdzie ja... cholera jasna, czemu zawsze musi być coś nie tak. Cholera czemu zawsze wszystko się musi spieprzyć. Szukam jeszcze jakiejś drogi ucieczki i sprawdzam czy włócznia naładowana, bo jej nie mogli mi zabrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Patyczek jeszcze się ładuje. Całe metalowe pomieszczenie z dwoma pryczami, jednym poidłem i jednym koszem na jedzenie nie miało żadnej drogi ucieczki. W ściankach były jeszcze maleńkie okienka, by więźniowie nie oszaleli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 No to problem. Sprawdzam kiedy patyk się załaduje i kiedy przybędzie pomoc. Cholera, będzie ciężko stąd spierdolić. Sprawdzam potem co u Lyry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Raczej nic prócz bandaża. Zresztą nieudolnie założonego. Sojusznicy zostali odparci. Crystalianie nie dali sobie sami rady, a Zebrica jest w drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 A Equestria? Co z nimi? Jeśli nie pomogą nam, nie będziemy mieli szans na wygraną. Muszą zrozumieć, że potrzebujemy pomocy. Ja pierdole, staram się jej jakoś ten bandarz poprawić jeśli się da, a jeśli się uda to siadam w koncie i czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Equestria zwołała radę i głosowanie. Chyba nieprędko dołączą do którejś ze stron. Usłyszałeś przez okienko, że ktoś wszedł i wyszedł z celi po lewej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Sprawdzam co się tam dzieje. Kurwa, znając kuce i ich doświadczenie z ludźmi, nie pomogą nam... kurwa, nie dobrze. Mam złe przeczucia co do naszej sytuacji. Trzeba będzie coś wymyślić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 W celi na podłodze leżała Twilight. Jej bandaże były źle nałożone, przez co pod nią utworzyła się kałuża krwi. Była nieprzytomna, a nie spała. Do tego przybyło jej kilka siniaków. Z celi naprzeciwko jej usłyszałeś otwieranie drzwi i ktoś krzyknął "Wyłaź, przesłuchanie!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Sprawdzam szybko kto tam jest... mam nadzieje, cholera, Gryfy i Ludzie zapłacą za to. ZAPŁACĄ! KURWA GDZIE JEST WSPARCIE! CO SIĘ DZIEJE W INNYCH ZAKĄTKACH FEDERACJI!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Były tam jakieś dwie klaczki. Przez okienko w drzwiach zauważyłeś, że są niewiele starsze od Lily. Żołnierz USA pogonił je i zniknęli za rogiem. Reszta Federacji ma podobną sytuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Gryfy będą miały przesrane. Zobaczą co to jest kraj pod okupacją! POKAŻE IM TO CO STANY ZROBIŁY IRANOWI! TAK ZACZNĘ ICH TRAKTOWAĆ. GRYFY ZAPŁACĄ ZA TĄ AGRESJE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Wkrótce pewnie przyjdzie kolej na ciebie. Jednak zauważyłeś współwięźnia Twilight przez okienka. Był to wysoki, napakowany ogier, z rodzaju tych, którzy czychają na klacze w ciemnych uliczkach. Nie spał, tylko gapił się na Twilight, jakby miał zamiar coś jej zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Jak zrobi... to pozna deficyt cierpienia. Będzie cierpiał tak, że będzie błagać o szybką śmierć. Faruk, Ghost i Capo wiedzą co się dzieje jak jestem wkurzony. Jak to Capo powiedział... a tak. Zmieniam się w połączenie Stalina i Hitlera. W Stalera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Nic nie robił, tylko się gapił. Tymczasem zauważyłeś, że ktoś cię intensywnie obserwuje. Tępym, nierozumiejącym nic wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Spoglądam na tego kogoś spodziewając się wzroku Lyry. Kurwa, przejebane. Jeśli Equestria, Papilon i Zebrica nie zaatakują jednocześnie... będzie marnie. Pierdolone Gryfy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 To Delicate gapiła się na ciebie z okienka po drugiej stronie. Mogła się przez nie przecisnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts