KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Poluje na Bibera. A co ci się zdaje? Walczę o wolność Equestri - powiedziałem podchodząc do niego. - A to że do ciebie strzeliłem, to że ostatnio sporo ludzi biegnie w moim kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Sorry, mogłem krzyknąć, albo wywiesić transparent.. Coś typu "Ja jestem ten dobry" - powiedział, schodząc ze stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - I tak bym strzelił. Jest ze mną Fluttershy, Lyra, i z dziewięć źrebaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 (poprawka: 7 źrebaków)- Acha. Nic im nie jest? - zapytał, siadając obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 (edytowany) < Sorka, pomyliłem się > - Nic, a nic. Tylko Fluttershy dostała, ale się wyliże. Edytowano Maj 12, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - To dobrze - powiedział. - Co teraz robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Nie wiem. Tym swoim biegiem wystraszyłeś dzieci, poza tym mamy prze****** u Twilight, więc po zakończeniu wojny Spier****** stąd bo na 100% rzuci się na nas luna z jej "Wiecznym Okresem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Acha. To nieźle. Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - Dzieciaki myślą że jesteś wrogiem, Lyra nie wie co z tobą zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - To już sam nie wiem, co robić... - spuścił głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - Powiedzieć im, że jesteś dobry? Nie wróć, przyjacielsko nastawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Ta, już widzę, jak mi wierzą - odparł sarkastycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 - W takim razie zakujemy cię w dyby i porzucamy sobie do ciebie pomidorami - powiedziałem z uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 - Oki - powiedział, szczerząc zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 - Tylko gdzie ja o tej godzinie znajdę dyby w twoim rozmiarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 - Poproś jednorożca, żeby dopasował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 - Spoko - powiedziałem i poszedłem do Lyry. Kiedy będę koło niej powiem. - Masz może dyby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Spojrzała na ciebie ze zdziwieniem. - Po pierwsze: co? Po drugie: po co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 - Dyby, narzędzie do więzienia, po co? Człowiek pyskuje więc pomidorami w niego porzucam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 - Przesadzasz. Może przyprowadź kolegę, żeby się przywitał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 - Dobre i tyle - powiedziałem i poszedłem po Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 Ghost właśnie gapił się na coś, co trzymał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 - Deklu, idziemy cię zapoznać z resztą. To nie mój pomysł tylko Lyry, ja chętnie pomidorami bym cię obrzucał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 Ghost schował to coś do kieszeni i wstał.- Ja jednak wolałbym zamiast pomidorów jagody. Da się je łapać bez rozbijania.Uśmiechnął się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 - No i co jeszcze? Idziemy - powiedziałem po czym zaprowadziłem go do Lyry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts