KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Podbiegam do okienka i ją przytulam. Moja córeczka... moja kochana córeczka. Naprawdę się cieszę, że ją widzę gdyż bałem się, że coś się jej stało i Boltowi, gdyż o Lily się nie martwię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Wraz z nią w celi spał jakiś ranny żołnierz Federacji. Deli również cię przytuliła. Tymczasem na korytarzu wracali żołnierze USA. Każdy niósł pobitą, nieprzytomną klaczkę. Wsadzili je do celi i ruszyli do drzwi naprzeciw twoich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Sprawdzam co się tam dzieje... kurwa prędzej czy później się na mnie rzucą... znaczy przesłuchają. Czemu zawsze musimy przegrać. To jest głupie w tym wszystkim... zapłacą za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 W celi naprzeciwko słyszałeś "Do ataku!" i czarny stwór rozerwał drzwi, a zaraz po nich żołnierzy. Chodził na czterech łapach, a zamiast sierści miał gruby pancerz. Był wysoki na jakieś 2 kuce. Posiadał ostre skrzydła smoka, zakończone ostrzami. Na końcu ogona palił mu się błękitny ogień. W jego zielonych oczach ziała chęć mordu. Kształt mniej więcej taki:http://wiki.nightwood.net/images/thumb/d/de/%C5%9Amier%C4%87_-_Wariant_17_-_Stadium_5.png/200px-%C5%9Amier%C4%87_-_Wariant_17_-_Stadium_5.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Patrze na to z miną WTF... serio. CO TO KURWA JEST!? Nie wiem czemu, ale mi tu śmierdzi Lily. Tak czy siak oczekuje bezbronny co zrobi teraz ten stwór... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Lily wybiegła za nim z celi i wlazła na jego łeb. Następnie coś mu powiedziała. Potwór kolejno rozdarł drzwi twoje, Twilight i Deli, jakby były z papieru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) - DZIELNA CÓRECZKA! - podbiegłem do niej z uśmiechem. Bomba atomowa to pikuś przy mojej córce... umiem robić dzieci. Tak czy siak biorę Twilight, Lyrę i resztę i staramy się stąd wydostać, sprawdzając jaki werdykt w Equestri. Edytowano Marzec 6, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Wyszło, że nikomu nie pomagają. Po drodze potwór rozrywał drzwi więźniów i pożerał lub miażdżył napotkanych żołnierzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie skomentuje tego co Equestria zagłosowała... jeszcze im to wypomnę. Teraz to trzeba odbić Kraj i szykować się do kontrataku na Gryfy. Jak ludzie zaczną przegrywać, to sami uciekną z bronią którą dali gryfom... a wtedy Gryfy nie będą miały nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Problem. Kompleks więzień był ogromny. Ani razu nie zobaczyliście drzwi na zewnątrz. Za to was łatwo znaleźć, bo zostawialiście za sobą cienką stróżkę krwi Twilight na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Włócznio jak tam? Staram się jakoś powstrzymać jej krwawienie... Jakim cudem Equestria nam nie pomoże... przecież tyle dla niej zrobiliśmy. Teraz mam nauczkę by w polityce nie ufać nikomu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Patyczek ładuje się do odnalezienia lokalizacji drzwi. Ciężko coś zrobić na krwawienie, kiedy jesteście w biegu by nadążyć za stworem Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 - Lily, zwolnijcie, trzeba znaleźć opatrunki dla Mamusi - powiedziałem do niej by jakoś spowolnić tego stwora. Stan jej się pogarsza i trzeba znaleźć jakieś opatrunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Więzienie i opatrunki. Jak piernik do wiatraka. Nie mogłeś znaleźć nawet plastra. A czas mija. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Włócznio... mógłbyś coś zrobić? Jeśli nie to znajduje coś co nada się na opatrunek. Ja pierdole, w USA na prawdę kiepsko z Sanitarią. Nie dziwie się, że wszyscy Amerykanie są wkurwieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Niestety, nawet bandaż Lyry już się do tego zadania nie nadawał. Patyczek poinformował cię, żebyś łaskawie się od niego odpierdolił, bo próbuje znaleźć wyjście z tego więzienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Dobra... przepraszam bardzo. To staram się jakoś utrzymać Twi przy życiu i jednocześnie czekać na wyjście. Kurwa coraz mniej czasu nam zostało... coraz mniej czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Patyk znalazł wreszcie wyjście, jakieś dziesięć minut biegu potwora od was. Czas wciąż leci. W wolnej chwili stwór rozdzierał drzwi więźniów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Prowadzę Wyzwolonych do wyjścia jeśli są cali, i biegniemy za stworem. Trzeba będzie zorganizować Ruch Oporu... znowu. To oznacza Reaktywacje PLR... matko jak ja jestem wkurzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Kiedy wyszliście z więzienia, przywitało was ostre słońce pustyni. Cały kompleks był pod ziemią, a wejście zostało ukryte w skale niedaleko wioski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Tylko gdzie się teraz udać? Musimy znaleźć coś gdzie będziemy mogli ukryć się i opracować plan wyzwolenia... czekajcie. A co z Bazą Lost Hills? Jest tak tajna że praktycznie wejścia do nie ma... wiem co mówię, bo jestem zmuszony tam nowy personel i towary na przetrwanie co miesiąc transportować. Jeśli tarcza zadziałała, to powinna jeszcze funkcjonować, a tam mamy najwięcej sprzętu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Tylko, jak się tam dostać? Nie tepniesz na raz tej masy ludzi i kucy, do tego jeszcze potwora i krwawiącej Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 W moim domu w Teheranie jest portal więc przenosimy się nim do Equestri i idziemy do zamku w Everfree. Tam jest Awaryjny portal do Lost Hils. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie ma zbytnio czasu. Lily poprowadziła przez portal wyzwolonych. Twilight słabnie. Jej czas mija tak, jak wasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Informuje Najwyżej postawionego Oficera w Wyzwolonych o lokalizacji Wejścia Do Lost Hills. Ja sam osobiście niosę Twi do szpitala. Gówno mnie to będzie obchodzić, że kuce będą przeszkadzać. Ważne by lud i moja rodzina byli bezpieczni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts