Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Problem again. Całe Ponyville jest wymarłe. Nikogo nie ma nawet w szpitalu. Coś tu śmierdzi... Czasu macie coraz mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 To przenoszę się szybko do Bazy w Lost Hills, tam mają ambulatorium i wiem że służą tam też kuce które udowodniły lojalność. NIKT NIE WIE o tym gdzie znajduje się portal do Zamku, gdyż tylko ja i oficer któremu dałem pozwolenie, znają hasło. W tych kucach zadbałem o dwóch lekarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Problem. Obawiam się, że Twilight nie dotrwa do Lost Hills. Jej stan był coraz gorszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Jeśli włócznia niczego nie zdoła zrobić, to szukam opatrunków w szpitalu i jej zmieniam. Dostanę kurwicy jeśli ich nie będzie... zniszczę cały budynek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Znalazłeś kilka tabletek uspokajających, krótki kawałek bandaża i jakąś maść, co pisało, że jest na swędzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Staram się użyć tego by poprawić jej stan. Ona musi wytrzymać na tym do Lost Hills. Nie chcę by jej się coś stało... naprawdę życie musiało by mnie nienawidzić. Tak czy siak mam nadzieje, że Capo nie zrobił z Lost Hills burdelu (Dałem mu tam dowodzenie... wiem, jestem debilem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Patyczek już ładował teleportację i poinformował cię, że Twi się zaraz obudzi. To chyba raczej niezbyt dobrze, patrząc na jej stan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Staram się by się nie obudziła... KURWA GDZIE JEST PACHA CAPO KIEDY POTRZEBNA (Jedna działa jako gaz łzawiący, Obie jako mocny środek nasenny), muszę to zrobić, gdyż to nie za dobrze by się budziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Klops. Twilight obudziła się i jęknęła. Spojrzała w twoją stronę, jakby ledwo cię widziała. - A-Allan? - zapytała i kaszlnęła. - Przecież ty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 - Spokojnie... mówiłem ci, że tak łatwo mnie się nie da zabić. Idziemy do Bazy Lost Hills. To nasza jedyna szansa - powiedziałem i przez drogę staram się by nie pogorszył się jej stan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Twilight była na serio osłabiona. Krew płynęła już mniej, pewnie z faktu krzepnięcia. Jednak klacz nie miała siły nawet był kopyto podnieść, czy cię przytulić. Przy większych wybojach starała się powstrzymywać jęknięcia bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Staram się jakoś amortyzować te wyboje... kurwa, mam nadzieje, że uda nam się dostać do Bazy Lost Hills. Inaczej będzie problem. Muszę iść tak by Twi nie cierpiała za bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Starała się jakoś maskować swój ból, żebyś się nie martwił. Gdy dotarliście do teleportu była na skraju przytomności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 - Wytrzymaj jeszcze chwile - powiedziałem po czym aktywuje go i wchodzę do teleportu zamykając i maskując go za sobą. Nie można ryzykować, że ktoś się o tym dowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Podczas teleportacji straciła przytomność, ale w bazie od razu ją zabrali lekarze - kuce. Gdy patrzyłeś na nią, na noszach, wyglądała tak żałośnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Oby się wylizała... sprawdzam czy wszyscy są obecni z naszych przyjaciół i innych i czy kogoś brakuje. Trzeba być pewnym po kogo trzeba będzie się za jakiś czas wrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Nie ma Bolta, Luny, Ghosta, Fluttershy, a także 3/4 Federacji. Nieźlee was amerykanie rozwalili, nie ma co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Sprawdzam gdzie są Shy, Bolt i Ghost... muszę ich uratować gdyż nie mogę ich tam zostawić. Zwłaszcza że jeden z nich to mój syn. Musze ich wyśledzić inaczej będzie kiepsko z nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Wszyscy byli w więzieniu. W tym Shy była z podobbnym kolesiem do współwięźnia Twilight. Problem, że wszyscy byli w antymagicznych celach, więc nie możesz ich teleportować tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 [20 Km przekleństw później] Ok... ochłonąłem i ogarnąłem się. Idę do powierniczek zobaczyć jak sobie radzą. Muszę wymyślić jak uratować mojego syna i resztę. Chyba, że... włócznio masz możliwość mnie w coś zmienić czy cuś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Tą opcję wykorzystałeś przy naprawianiu twarzy, wtedy, gdy BlueBlood próbował cię zabić. Więc nie, nie ma. Reszta siedziała w jakichś kabinach i spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Idę do Capo spytać się o raport na temat sytuacji na planecie. Kto wygrywa, jakie straty itp. Mam nadzieje, że dobrze wykonuje swoją robotę, gdyż dałem mu ją dlatego, żeby miał to wszystko na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Capo zajęty, ale mogłeś se poczytać raport. Straty: wielkie. Wygrywa: USA + Gryfy. Szansy na wygraną? Praktycznie żadne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Gryfy nie wiedzą co zrobiły... skazały się na zagładę. Jednak największy żal mam do Equestri za to, że nie udzieliła nam pomocy. Według aktu, to my powinniśmy dostać pomoc, lecz oni woleli siedzieć na dupie. A rodzice Twilight? Co u nich? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 I bomba. Cała Equestria również siedzi w więzieniach. Dlatego nie było nikogo w Ponyville. Zebrica jeszcze stawia opór, ale wkrótce też polegnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts