KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Biorę zebranie najwyższych dowódców... tych co tutaj są. Jednak trzeba będzie rozpocząć Operacje "Dzień Jutra". Idę do sali wojennej i czekam tam na Oficerów. Capo też powinien być (Jest oficerem i darujcie sobie komentarze... Ghost też jest oficerem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Cisza. Chyba wszyscy są zmordowani tą akcją z więzieniem. Prawdę mówiąc, też jesteś zmęczony. Tylko, że akurat lekarze skończyli zajmować się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Przekazuje że spotkanie jutro o 14, trzeba będzie ustalić parę punktów. Udaję się do Kwatery upewniając się czy reszta dzieciaków jest już w łóżkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Lily spała razem z potworem, który leżał na jakimś materacu. Deli siedziała zabarykadowana przed nim drutem kolczastym. Jej łóżko przypominało Alcatraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Więc kładę się i wchodzę w niespokojny sen. Nie wiem czy zasnę po dzisiejszych wydarzeniach. Jakim cudem udalo się USA nas pokonać. Przecież Armia jest gotowa 24/7. Edytowano Marzec 6, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 No i nie zasnąłeś. Tym bardziej, że potwór Lily postanowił patrolować korytarze i co chwila przełaził pod twoimi drzwiami. To raczej nie było uspokajające. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 (edytowany) Staram się zasnąć, a jeśli nie to sobie leże rozmyślając o sensie istnienia (zajmie mi to spokojnie do rana). Poważnie, jak zacznę się zastanawiać to nie ma przebacz. Edytowano Marzec 6, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Jakoś przysnąłeś. Gdy się obudziłeś, przywitała cię wyszczerzona morda stwora z Lily na głowie. Mała uśmiechała się do ciebie, potwór pewnie też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 To raczej nie zalicza się do miłej pobudki. Wstaję i spoglądam na nich z uśmiechem. Matko jak mnie plecy bolą. - Witajcie moi drodzy - powiedziałem patrząc która godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Dokładnie 15. 43. Chyba przespałeś spotkanie. Do tego zauważyłeś, że gdy spałeś, lekarze przynieśli do ciebie Twilight. Spała obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 O KURWA!! Zapierdalam na spotkanie, choć i tak wiem, że przyszli później. Tak tylko zgaduje... jeśli nie przyszli to ich wołam jednocześnie przepraszając ich tłumacząc się ciężką nocą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Klopsiki z masełkiem, pewnie niedobre. Wszyscy już byli zajęci swoimi codziennymi zajęciami. Do tego w nocy potwór zabił gryfa skradającego się po korytarzach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Jakim kurwa cudem się dostał? PRZECIEŻ tylko portalem z Zamku się tutaj można dostać ale i tak gówno zrobi się bez kodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Zaraz, zaraz... Ghost jest w niewoli i zna kod... Hmmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 TAK JAK MÓWIŁEM, TYLKO JA I TAMTEN OFICER ZNAMY KODY. JAK KTOŚ CHCE WEJŚĆ LUB WYJŚĆ TO MNIE SIĘ MUSZĄ PYTAĆ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 Też prawda. Ale patyczek uprzejmie poinformował cię, że naładował się na tyle, by przenieść cię do więzienia. Potem będzie potrzebował 10 minut przed następną teleportacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Więc udaje się tam przepraszając W.Ł... tak zacznę nazywać włócznie, no chyba że woli patyk. Tak czy siak idę szukać Targetów (Shy, Ghost i Bolt) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 Znalazłeś się tuż przed drzwiami do celi Ghosta i Bolta. Mieli wspólną. Shy jest gdzieś dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Otwieram cichuteńko drzwi w nadziei, że nic im się nie stało. Trzeba potem udać się po Fluttershy, gdyż jej tym bardziej nie możemy zostawić. Sprawdzam czy nic im się nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 Bolt rysował pizzę na ścianie, a Ghost leżał na pryczy. Gapił się w sufit tępym wzrokiem pełnym rozpaczy. Sierść na czole miał ciut osmaloną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 - Ekchem - trzeba zwrócić na siebie uwagę by skapneli się że tu jestem. Ciekawe jak zareagują na moje pojawienie, gdyż Bolt spodziewam się co on może zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 Bolt rzucił kredkę w pizzę, podbiegł do ciebie i zaczął żuć grzywę. Oczywiście, twoją. Ghost nie zareagował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Przytulam synka, po chwili patrze na Ghosta. - Halo... idziemy jeszcze po Fluttershy i zmywamy się stąd - powiedziałem z nie spokojem. Nie podoba mi się czemu on wciąż leży na tej pryczy... trzeba się stąd zmywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 - Zostaw mnie tu - powiedział i pociągnął nosem. Z jego oczu popłynęły łzy. Nawet na ciebie nie spojrzał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 (edytowany) Podchodzę do niego... - Co się stało, przyjacielu? - spytałem się zmartwiony. Co mu się stało? Pewnie coś zrobili Fluttershy. Nie mogę go tu zostawić jak sobie życzy. Edytowano Marzec 7, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts