Nightmare Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 Ghost się przedstawił, Lyra tak samo. Źrebaki patrzyli to na jedno, to na drugie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 - To ja państwo zostawie. Ghost, uważaj bo ona potrafi potpie***** silnik nim się zorientujesz - powiedziałem po czym idę do Fluttershy. - Normalnie polski jednorożec - powiedziałem cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Flutter już zdążyła pomóc parce szczurów, rodzinie kotów i psu, które ukryły się w szkole. Następnie zostawiła pieniądze na szafce w spiżarni i zrobiła wam kanapki. Przy piątej weszłeś do pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 - Cześć Fluttershy, jak tam zdrowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 - Iii! Uff, to ty... Dobrze... - odetchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 - Wybacz że cię w to wciągnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 - Nie ty nas wciągnąłeś. To ludzie zaczęli wojnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 - Wiem, tylko nie wiem czemu mam straszne wyrzuty sumienia. Gdyby nie pojawienie się Mnie, Ghosta i Capo to ludzie w ogóle tutaj by nie przyszli. Z pewnego punktu widzenia to moja wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 - Gdyby nie było wojny, nie pojawilibyście się tu w ogóle. Ale może to nawet dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 - No. Kiedyś chciałem uciec, uciec do lepszego świata, myślałem że się to stało, aż do przybycia ludzi. Wszystkich zawiodłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 - Wiem, co może jeszcze pomóc... Oprócz usypiania i zabijania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 - Jest jeszcze jakiś inny sposób? Powiedź jaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 - Można wykorzystać Elementy Harmonii. To takie... klejnoty naładowane magią... - skrzywiła się, próbując ci to jakoś wyjaśnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 - Wiem co to jest, Twilight mi o nich opowiadała na lekcjach. I nie mam pewności czy zadziałają, ludzie są zrodzeni, jak wy to mówicie, z chaosu. Ludzie nie wytrzymają roku bez wojen, a z tego co słyszałem, te klejnoty robią z istot pacyfistów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 - Nie tylko. Mogą też ich wygnać z powrotem do świata ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 - A co zemną i Ghostem? Też jesteśmy ludźmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 - W tym rzecz. Elementy Harmonii działają tylko na tych o złych zamiarach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 - Aha, dobrze wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 FS dała ci jedną kanapkę i ruszyła z następnymi do Lyry i Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 (edytowany) Zjadam ją. Następnie wracam do reszty. Edytowano Maj 19, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 Po chwili znowu byłeś w klasie ze źrebakami i resztą grupy. - To c teraz robimy? - zapytała Lyra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 - Zalerzy czy źrebaki są wyczerpane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 - Raczej nie, tylko wystraszone i smutne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 - Nie wiem gdzie teraz pójść, normalnie to mamy po... GHOST! Masz radio! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 - Zaraz... - przeszukał kieszenie i wyjął z jednej wspomniane urządzonko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts