KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 - Zrozumie jak dorośnie - powiedziałem po pocałunku, patrząc na Lily. No nic, jest już późno i trzeba się kłaść spać. Siadam na łóżku i z lekkimi obawami zasypiam tuląc Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Twilight również cię tuliła. No i po chwili odpłynęliście. Siedzieliście sobie na plaży. Tym razem rozpoznałeś to miejsce. Plaża niedaleko portu w Manehatten. Masa kucyków. A w wodzie wasza rodzinka, taplająca się. Deli pływała w wiaderku, Lily budowała fortyfikacje obronne do swojego zamku, a Bolt pił morską wodę i jadł glony. Ty i Twi chlapaliście na siebie nawzajem i pływaliście. Gdy się obudziłeś, wręcz czułeś, że wciąż jesteś mokry po zabawie... Ale to tylko sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Wstaje delikatnie z łóżka... pierwsza miła chwila umysłowa od tak dawna. Nareszcie... spoglądam na Twilight czy jeszcze śpi koło mnie. Już się nie mogę doczekać końca wojny... trzeba to zakończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Wciąż śpi. Czemu ty w ogóle jesteś wyspany o trzeciej w nocy? Czy to normalne? Czujesz się, jakbyś naćpał się dwoma litrami espresso. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Nigdy nie zrozumiem tajemnic mojego mózgu wspomaganego przez włócznie Lucjana. Naprawdę to jest niepojęta siła. Tak czy siak, wstaję delikatnie i idę sobie zrobić coś do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Pierwsze, co zobaczyłeś, gdy wstałeś - biały alicorn siedzący na szafce. Mrugnąłeś. I leży tam wiernie patyczek. Dziwna schiza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Eeee... ja pierdole... co to kurwa było? No nic, pewnie mi się przywidziało. Tak czy siak, robię to co zamierzam, czyli idę po coś do żarcia. Kurwa głodny jestem tak, że zjadłbym konia z kopytami... Eee... z moim ciałem zabrzmiało to dziwnie, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Raczej tak. Tym bardziej, że zrobiłeś sałatkę ziemniaczaną. Rodzinka raczej się nie obudzi w najbliższym czasie. Chyba, że... Nom. Lodówka otwarta i coś małego, niebieskiego wraz z czymś fioletowym w niej grzebią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Patrze na Bolta i Deli. - Ekchem... czy wy czasem nie powinniście być w łóżkach? - spytałem się dzieciaki. Przecież Bolt umie mówić płynnie, więc czemu się do mnie nie odzywa? Obraził się czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 - Jeść chcę - powiedział mały i wyciągnął główkę sałaty. Deli natomiast rozejrzał się po lodówce. Skąd się tam wzięły kiełbasa i piwo, jak się pytam?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Piwo to ja rozumiem... ale kiełbasa? Na cholerę mi kiełbasa? Tak czy siak robię im coś do jedzenia, by Bolt nie zaczął płakać, że głodny. Pamiętam ilość skarg od sąsiadów na ten temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Bolt dostał sałatkę, a Deli zadowoliła się lodem. Nie wiedziała, jak zjeść go z rożka to dostała w miseczce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Jem swoją porcję... mam nadzieje, że to będzie ostatnia wojna w której uczestniczę. Nie mam ochoty walczyć... zwłaszcza gdy mam teraz rodzinę, odnalezioną matkę... KURWA! Tak dla ciekawości, sprawdzę co u niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Akurat śpi u siebie. W jej pokoju a wszelki wypadek jest już przygotowana srebrna zbroja. Co dziwne, nie śpi w łóżku. Ma hamak pod sufitem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Jeśli miałbym twarz człowieka, to bym zrobił to na widok jej "łóżka" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 No co? Może Crystalianie tak śpią? W końcu to w połowie motyle... Może brakuje im kokonów czy czegoś w ten deseń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Heh... aż dla ciekawości może ja tek tak spróbuje pospać. No wiecie. Mam przecież w sobie poniekąd Crystaliańską krew... tak sądzę. Ale to jutro... eee znaczy dzisiaj wieczór. Siadam i przeglądam na tablecie raporty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Problem po raz enty. Tablet został zaśliniony, upaćkany lodami i posypany sałatką... Takie życie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Staram się go jakoś przeczyścić, potem patrzę na raporty o zniszczeniach. Kurwa, serio on także sprzęt elektroniczny? Pewnego dnia, to mu odda pięknym tym samym, że się tak wyrażę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Zniszczenia spore. Trzech rannych, jeden martwy. Potem tablet się wyładował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Nie jest aż tak źle... tak czy siak, trzeba znaleźć zajęcie do rana. Może poczytam jakąś książkę... biorę obojętnie jaką (Znając Twi, są tu jakieś) i ją zaczynam czytać.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Skończyło na tym, że czytałeś Deli na dobranoc. Mała usnęła dopiero po trzeciej bajce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Zamykam i biorę sobie książkę do czytania taką dla mnie i czytam, ze śpiącą Deli na mych kolanach, czy koło mnie (zależy gdzie wcześniej była), Bolt pewnie wrócił do spania, bo szczerze, on jest jak kot. Śpi, Je,Śpi, Je,Śpi, Je,Śpi, Je,Śpi, Je,Śpi, Je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Usłyszałeś skrzypienie łóżka w sypialni. Deli chrapała ci na kolanach. Bolt zwalił ci się na ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 No to nie mogę się ruszyć... jestem udupiony... tak czy siak zrozumie że nie mogłem spać... tfu, ja się kurwa wyspałem. Tak czy siak, czekam aż wejdzie do tego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts