Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 Nie weszła. Za to Bolt spadł z odgłosem pluszowego misia na kanapę. Dalej śpi. Co za bachur. Deli łatwo zdjąć. - Allan? - zapytała Twilight z sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Delikatnie odkładam Deli na fotel i idę do Twilight. Po chwili stoję koło niej z zaciekawieniem na twarzy. - Tak, skarbie? - spytałem się, więc ustalone, że też nie może spać. W sumie... tyle się działo i o dziwo jesteśmy wypoczęci, wszystko się teraz może zdarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2014 Autor Share Napisano Marzec 13, 2014 - Czemu nie śpisz? - zapytała. Ona również nie wyglądała na zmęczoną. Dzieci śpią... Hmmmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 - Obudziłem się o Trzeciej w nocy... wyspany. Pomyślałem, że do rana poczytam sobie coś, lecz dzieciaki przyszły do mnie do Salonu i tam obecnie śpią. A ty? Jest jeszcze za wcześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 - Też jestem wyspana - powiedziała. - Mimo, że o tej porze jeszcze powinniśmy spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Siadam koło niej i obejmuje ją kopytem... - Więc... mamy całą noc dla siebie. Tyle możliwości... - powiedziałem do niej z uśmiechem. Dzieciaki śpią, my sami tutaj, sugestie Capo znów działają... więc tylko jedno przychodzi do głowy. Thix Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Twilight chyba również przyszło to do głowy. Więc... [ciach... ale do połowy xP] Istnieliście tylko wy, sypialnia zniknęła. W jednej chwili słyszałeś tylko ciche pojękiwania Twilight, a w drugiej patyk ściągnął cię z powrotem do sypialni, mówiąc, że za wami są trzy osóbki... Konkretniej niebieska, różowa i fioletowa, dokładnie w tej kolejności, od lewej patrząc. - Tata, zostaw mamę! - krzyknęła Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Podnoszę głowę... jasna cholera... to zaklęcie chyba nie działa... albo patyk przez przypadek objął dom a nie pokój... albo najnormalniej, wcześnie wstali i poszli tutaj. Szybko przestaje i patrzę zdezorientowany na dzieciaki... - Eeee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Deli prawie spała, pewnie ją siłą zdjęli. Lily chyba myślała, że krzywdzisz Twi, bo była wkurzona, a Bolt patrzył się na was z ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Patrze się ze strachem na Twi, a potem na dzieciaki i tak na przemian przez parę minut. Co ja mam do kurwy nędzy powiedzieć? Wystarczająco, że podczas zabawy zachowywałem się jak surykatka. Ruszam biodrami, lekki szmer, i już w pionie patrze czy ktoś idzie. Ale trzeba im to jakoś wytłumaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Twilight lekko się zarumieniła. Może wpierw byście się od siebie odkleili? Wytłumaczyć też fakt, trzeba. Maluchy, a przynajmniej Bolt i Lily żądały wytłumaczenia, bo Deli kompletnie nie zwracała na was uwagi i poszła spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 No to się odklejam od Twilight i patrzę na pozostałą dwójkę dzieciaków. Po chwili staram się im to jakoś wytłumaczyć, tak by nie przegiąć i nie zniszczyć ich mózgów. Tak czy siak nie pobije mojego ojca i matki, kiedy mi to tłumaczyli. Zamiast powiedzieć wprost że się ekchem... to mówi li że przyszły bidne dzieci i ich ciuchy ukradli. Spytałem się czemu mama jest zasapana, to tata odpowiedział, że goniła dzieciaki. A jak się spytałem czemu tata podrapany, to mama odpowiedziała, ze tata bił "bezdomne cycate dzieci". Po chwili się wkurzyłem i wywrzeszczałem "Inni starzy to się po nocach Ru*****, a moi dzieci bezdomne biją". Nie pobijemy tego nigdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Lily nie tolerowała delikatnych odpowiedzi. Za każdy tekst, który był nieprawdą, obrywałeś z liścia. Takie życie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Patrze na Twilight, pytająco. Od niej zależy czy im powiemy prawdę... ja pierdole co teraz, mam mętlik w głowie. Nie wiem jak wyjść z tej sytuacji, gdyż zawszę dostanę z liścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Twilight też nie miała pojęcia, czy im powiedzieć prawdę. Więc wstała i powiedziała maluchom, że dowiedzą się, gdy będą duzi. Koniec tematu. Wkurzona Lily poszła spać, wkurzony Bolt poszedł spać, a Deli została odniesiona przez Twi do własnego kojca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Tak też można. Szczerze bałem się kolejnego liścia od córki... nieźle... Dorota Zawadzka by mnie zganiła jak nie wiem, że się boję własnej córki. Patrzę na Twilight. - Może byśmy teraz poszli spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Twilight uśmiechnęła się i wlazła pod kołdrę. Ciekawe, o której się rano obudzicie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany: "Przed Stosunkiem, Zabezpiecz Pokój Dwa Razy" Więc kładę się spać by móc rano obudzić się wypoczęty i przed południem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Obudziłeś się o dwunastej. Twilight była wtulona w ciebie. Jednak coś cię przeraziło. Para czerwonych Lily'owych ślepi wlepionych w ciebie. Siedziała na tobie, więc nie mogłeś wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Więc to tak skończę życie... patrze na nią zaciekawiony. Wiem czemu tu przyszła... - Cześć... córeczko... - powiedziałem patrząc na nią. Dobra trzeba coś wymyślić inaczej będzie źle... dobra, najważniejsze by zrobiła to co chce zrobić. Najprawdopodobniej chce jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 - Co to było w nocy? - zapytała. Chce się dowiedzieć. Pewnie umrzesz, jeśli się nie dowie. Jeśli się dowie, to pewnie też umrzesz. Przez Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Wstaję delikatnie by nie obudzić Twi i biorę Lily na kopyta i idę do sąsiedniego pokoju tak by nas nie słyszała. - Powiem, ale przyrzeknij, że nie powiesz mamie o tym że ci to powiedziałem. Ok? - wyjąłem kopyto na znak czy akceptuje umowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Lily wtkonała gest krzyżyka na sercu. Następnie wlepiła w ciebie ślepka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Więc mówię jej prawdę. Jeśli wygada... dostanie taką karę że będzie żałowała, że to zrobiła. Poważnie, jak się Twi dowie, to jestem skończony... dosłownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Na końcu reakcją było "Ble!". Lily poszła do potworka, pewnie mu opowiedzieć, jakie to okropności jej rodzice robią w nocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts