Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Mogłeś już na spokojnie pogadać z resztą o strategii. Tylko szybko, bo Papillon coś tam u siebie musi załatwić, a władczyni Zebrici ma pomóc wybierać materiały na zbroje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Więc po omówieniu wszystkich szczegółów planu ataku, czyli, że Federacja dzięki technologi może robić za żołnierzy i wsparcie logistyczne będziemy za pomocą Dronów, sprawdzać pozycje wroga, i tam uderzać mniejszymi rakietami nie atomowymi czy jądrowymi. Zebry i wojska Papilon, zajęły by się tak zwaną wojną podjazdową. Czyli Crystalianie, wabią ludzi w dane miejsce, a jak wpadną w pułapkę, to Zebry ostrzeliwują ludzi, odcinając ich od ucieczki. Jeśli sytuacja dla nas będzie NAPRAWDĘ kiepska to użyjemy Taktycznej głowicy, maksymalnie można ich użyć 5, więc trzeba będzie używać ich z rozwagą... jak osiągnie się Defcon 1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 No, obgadaliście i się skończyło. Reszta polazła do domów, by zająć się swoimi sprawami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 No więc, teleportuje się do celi z więźniem i przesłuchuje go tak jak ostatnio. Skoro ma łańcuchy osłabiające, tym razem na 100% się nie wywinie. Dowiem się wszystkiego co on wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 I problem. On nic takiego szczególnego nie wie. Wysłali go na pewną śmierć. Po przesłuchaniu był już zmordowany, już nie wyglądał tak odważnie, jak wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 - Powiedz mi... co naprawdę myślisz o USA i innych im podobnych - powiedziałem. Teraz niech włócznia wychwyci kłamstwa... może uda nam się... go na swoją stronę przeciągnąć. My w Federacji nie posyłamy nikogo na pewną śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Ten milczał. Wlepił wzrok w podłogę. Co, jak co, ale wolę silną to on ma. Nie pisnął ani słówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 - Jeśli myślisz, że sprawianie ci bólu przynosi mi radość, to jesteś w głębokim błędzie. My tylko bronimy naszej suwerenności, i chcemy żyć jak normalny lud. A ty? Czego chcesz? Bo mam wrażenie, że ci się to całe USA nie podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Cisza. Jak grochem o ścianę. Koleś milczał dalej, nawet na ciebie nie patrząc. Zupełnie, jakby hibernował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Patrze na niego... naprawdę mi go szkoda. - Wiesz... nie zrobimy ci już krzywdy. Wybacz że tak się nad tobą pastwiłem, lecz wiedz, że dla tych których teraz pracujesz to byłeś nikim. Jeśli miałeś żonę, to powiadomili ją o twojej śmierci zanim jeszcze wyruszyłeś. Przemyśl, u nas miałbyś lepiej... masz czas na przemyślenie tego, do tego czasu... do widzenia - powiedziałem po czym idę do mojej rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2014 Autor Share Napisano Marzec 15, 2014 Albo koleś cię zignorował, albo nie słuchał. W domu Lily musiała dać Boltowi z liścia, by się uspokoił. Gdy przechodziłeś obok, szepnęła "Amnezja - już!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Tłumacze jej że Amnesia skasowała by mu całą pamięć. Wtedy to byłby bardziej niesforny. Pytam się Włóczni czy można jakoś to uspokoić lub usunąć dany fragment tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 W końcu wyszło, że jakoś wydłubałeś to jedno wspomnienie z jego łebka i je wyrzuciłeś. Bolt znormalniał w ułamek sekundy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 To dobrze... powinno teraz być spokojnie. Na przyszłość trzeba to z Twi robić, jak dzieci będą w szkolę. Albo lepiej... na wycieczce. Tak więc sprawdzam czy wszystko do ofensywy gotowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Jeszcze zebry odprawiają jakieś czary nad broniami i pancerzami. Potem będą mogły zaatakować USA. Już niedługo będzie spokój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Przesyłam do dowódców by przygotowali się do ofensywy. Sprawdzam też czy portal w zamku w Everfree jest wolny od Amerykanów, gdyż wykorzystalibyśmy go jako przyczółek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Tamten portal już nie istnieje. Podsadzili tam ładunki wybuchowe, przez co wtedy zniszczył się ten portal u was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Aha... to nie problem. Mogę przy pomocy Twi zrobić drugi... jeśli będzie chciała. Tak czy siak trzeba mobilizować wojska i... żeby załoga Lost Hills przygotowała się na Defcon 1, czyli wojny przy użyciu Taktycznych Głowic Nuklearnych. OSTATECZNOŚĆ to będzie, jak mówiłem na spotkaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Twilight się zgodziła, więc po paru minutach mieliście już dostęp do świata. Walka niedługo się zacznie. Rakiety nuklearne na wszelki wypadek przygotowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Więc wypadało by zrobić jakieś przemówienie. Brat jeszcze przez trzy cztery miechy będzie niedysponowany, więc tyle będę musiał jeszcze rządzić krajem. Więc... zmierzam do sali by móc przemówić do wojsk... kurwa, moja druga przemowa, ale spokojnie mam ja gotową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Wszyscy już byli gotowi do bitwy. Nawet pewnie przemowa niepotrzebna. Zebry skończyły czarować nad swoimi broniami i pancerzami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 < no i 4 godziny pisania przemowy... poszło w piz** > Przemowa zawsze jest potrzebna... lecz jeśli są gotowi bez niej... to do dzieła. Tak więc udaje się do zbrojowni by się dozbroić i mój pancerz i broń ubrać. Potem idę do portalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Po chwili stałeś już przy portalu w swoim pancerzu. Ale coś cię zatrzymało. Patyczek poinformował cię, że musisz jeszcze zobaczyć się z więźniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Więc idę do niego... ciekawe czy zdecydował. Wciąż ma łańcuchy + łańcuch osłabiający moc, więc okłamać mnie nie zdoła. Ciekawe czy podjął słuszną decyzje, jak nie to... nie. Idę do więźnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 Więzień wciąż milczał, ale za to jedną ręką odgarnął rękaw na drugiej. Ukazał ci się mały chip, który nie dość, że pozwalał właścicielowi słyszeć każde wasze słowo, to jeszcze dawał mu możliwość porazić prądem zachipowanego, gdyby zaczął mówić coś, czego mu nie wolno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts