KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Sprawdzam czy inne dotarły do swoich domów w LS... no chyba że zdecydują się na powrót do Ponyville, za co nie był bym obrażony. A statuę kładę w przedpokoju, napisem w stronę drzwi przy ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Powierniczki zdecydowały się jednak zostać w Ponyville. W końcu tam mają rodziny, domy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 No nic... ciekawe jak się czuje Twi. Przecież w piwnicy będzie portal (Już się jutro za niego weźmiemy) i będą w ciągłym kontakcie. Teraz, idę sprawdzić co z dzieciakami w ich pokochaj, lub pokoju. Nie dostałem planów budowy, więc pogubię się na pewno. Potem sprawdzam jak wygląda każdy pokój i ile ich jest, zwłaszcza Sypialnia, gdyż tam trzeba spać. Ciekawe ile ma pięter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Dom ma piętro i parter. Na piętrze jest sypialnia i pokoje dzieciaków. Na dole łazienka, kuchnia, salon, itp... Wiesz, o co chodzi. Maluchy polazły do pokoi, tylko Lily wylazła z Pikusiem na zewnątrz, żeby się pobawić. Twilight poszła gotować makaron. Wreszcie spokój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Idę jej pomóc... tak spokój. Do czasu wywiadówki Lily. Oj już widzę, jak nauczyciel będzie mnie wyzywał ją od degeneratów, jak ona będzie zastraszała nauczycieli, i jak pójdzie do dyrektora, i po półgodzinnych torturach, dyrcio wreszcie zacznie sypać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 To po dwóch godzinach gotowania i pichcenia mieliście już gotową lazagne. Mniam! Dzieci też się zleciały, żeby zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 (chyba Lazanie) Teraz cza się przy okazji modlić by Capo tu się nie zleciał. On uwielbia to danie i wyczuje je nawet w meksyku... będąc w Iranie. No nic... może za kuca mu to zniknęło. No to jemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 (poprawnie pisze się lazagne ) Niestety, podczas nakładania porcji ktoś energicznie zapukał do drzwi. Po dwóch sekundach znowu. Chyba bardzo mu śpieszno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 - Sprawdzę kto to - mówię z udawaną ciekawością. Wiem kto tak energicznie się dobija. Capo jednak nie stracił swojego nosa do Lazagne (wolę tak to pisać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 Oczywiście, że Capo. - Gdzie lazagne? - zapytał od razu, gdy otworzyłeś drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 - Cześć. Ciebie też miło widzieć. Co do Lazange to jest nie jesteś czasem na odwyku? - spytałem się. Kurwa... trzeba go jakoś opóźnić. Twi wie o jego wadzie, i jej wysyłam ostrzeżenie że Capo przyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 - Co? - zapytał skonfundowany. To go opóźniło. Po chwili zapach znikł, bo Twi włożyła Lasagne do szafki i magią zabiła zapach. Capo po prostu sobie poszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Odetchnąłem z ulgą. Czemu go nie wpuściłem? Bo jak mu dajesz kawałek, to on myśli, że chodzi o całą Lasagne. Więc trzeba teraz uważać na to, i przed robieniem Lasagne tamować zapach magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 To Twiliight zabezpieczyła dom magią i wyjęła znowu lazagne. Wreszcie możecie zjeść w spokoju... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Więc mogę wreszcie się rozkoszować, a jak zostanie, to pakuje dla Capo. Niech ma coś od życia. A co do wojska, to najwyżej rekrutów mogę szkolić. Armii Cudzoziemskiej, bo wiem, że paręnaście nieludzi chce się zaciągnąć i czekają na wprowadzenie tej Armii Cudzoziemskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 Najpierw trzeba pouczyć się z maluchami, a przynajmniej z Deli. Wciąż niezbyt ogarniała. Reszta to jeszcze jakoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 A Lily do czasu... nie to, żebym spisywał ją na straty czy cuś. Ale ona ma to co każdy Dress. Więc idę pouczyć Deli starym sposobem, gdyż on działa, nadzwyczajnie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 Tym razem średnio działał. Mała znowu mówiła na kwadrat koło, a na trójkąt prostokąt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Trzeba od początku. Tak jak zawszę, podnoszę ją na duchu by w siebie uwierzyła. Wtedy to zawsze działa i zawsze mówi poprawne kształty. Potwierdzone informacje to są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 Średnio to wychodziło. Jakoś w końcu zrozumiała, że kwadrat ma wszystkie boki równe, a koło w ogóle nie ma kątów. Potem się okazało, że Bolt ma niezrobioną pracę domową, a jest już dziesiąta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - Wystarczy na dziś, skarbie - powiedziałem do Deli. Sprawdzam jaka to praca domowa, i jeśli jej nie umie to mu pomagam. A jeśli umie, i specjalnie jej nie zrobił... NIE CHODZI MI O PAS OFICERSKI! Prędzej Pas Polityczny. Jeśli umie, to każę mu je odrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 Musiałeś mu pomóc... Trzy jabłuszka minus jedno jabłuszko to dwa jabłuszka... Jeśli do wazonu z trzema kwiatkami dołożymy jeszcze dwa, to będziemy mieć pięć kwiatków... Tak wyglądały rozwiązania zadań. Banalne, ale nie dla takiego dzieciaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Ma czas... jak nie nauczy się do pełnoletności to oznacza że ma Dyskalkulie (czyli po mnie), więc będzie problem podczas matmy. Kładę dzieciaki spać, a potem idę do sypialni przygotować się do snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 Twilight już leżała w sypialni. Śliczne to czerwone łóżko... Z baldachimem... No, nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Standard... w takich mieszkaniach. Ogólnie domostwo namiestnika miasta i Ministra Spraw Zewnętrznych (Tym zajmuje się Książę). Kładę się koło niej. - I jak się podoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts