KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - A co w tym złego? A co byś postąpił gdyby to twojego dzieciaka się uczepiła reszta szkoły i spowodowała u niego wymioty? Proszę zrób to... dla przyjaźni. Ewentualnie jak chcesz to możemy też tam Capo podrzucić i też się znajdzie w polu rażenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 No i po półgodzinie miałeś już kulę z gazem, wyczarowaną przez patyczka. Gdybyś ją zbił, pewnie wszystkie rośliny w promieniu kilometra pozdychały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Plus kuce w promieniu pół kilometra... e tam żartuje. Więc idę do szkoły gdyż przerwa powinna już trwać od dłuższego czasu. W kamuflażu szukam Lily i Bolta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Lily akurat sprała jakiegoś kuca, co jej podłożył bombę wodną do szafki. Bolt wtranżalał trzecią już kanapkę z pięciu, które dostał do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Podchodzę do Bolta i proszę go by zawołał siostrę, i nie mówił że tu jestem. Mam dla nich niespodziankę i zlecenie zemsty za Deli. Powinni się zgodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Bolt nie skojarzył, a Lily wzięła kulę i schowała do plecaka. Diabelski uśmiech nie schodził jej z pyszczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Ostrzegam ją by uważała z tym gazem. Mówię jej że to od Ghosta, a ona wie o jego "talencie". Teraz muszę się wywiązać z umowy, lecę do domu po ten kawałek dla Capo co go skampiłem, i niosę go w zapachoszczenej powłoce do szkoły. Kiedy Capo tu przyleci wpieprzyć lazanie... KA BOOM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Dobra, lasagne przygotowana, słychać kopyta, lekcja się zaczyna, Lily gdzieś skitrała bombę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 No to spieprzam od zasięgu wybuchu. Oby nie było wiatru, bo dla Ponyville była by śmierdząca sprawa. Ty dopasowałem słowo do sytuacji... nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Po chwili mogłeś obserwować z biblioteki, jak ze środka wybiegają najpierw Lily i Bolt, a potem cała reszta uczniów oraz nauczyciele. Wszyscy kaszleli, kilka osób zemdlało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Trochę przegiąłem... sprawdzam gdzie leci dym... muszę sprawdzić czy muszę uciekać z kraju czy nie. Mam złe przeczucia co do tego, raz zachciało mi się być dzieckiem i mam efekty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Problem. Duży. Wiatr wieje w stronę Canterlot. A zielona mgiełka razem z nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 O kurwa... staram się go jakoś zatrzymać. BĘDĘ MIAŁ POWAŻNY PROBLEM! ZACHCIAŁO MI SIĘ W TALIBA BAWIĆ! JAKOŚ MUSZĘ UNIESZKODLIWIĆ TEN GAZ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Ok, gaz unieszkodliwiony. Wszystko bezpieczne, a szkoła zamknięta na czas wietrzenia i wywiewania smrodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Przy okazji załatwiłem dzieciakom wolne. Załatwiłem dwie pieczenie na jednym ogniu. Idę po dzieciaki sprawdzić jak się mają po akcji Terrorystycznej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Dyszały, tarzając się w trawie w parku. Wyglądały, jakby miały zaraz zwymiotować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Robię im coś co im pomoże. Potem patrzę na nich wzrokiem takim jak bym powiedział "Tylko nie mówcie mamie". Serio, jak się dowiedzą że to ja stworzyłem bombę, to mam przejebane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Kolejny problem. Na skraju parku zobaczyłeś Twilight z magiczną bańką dookoła głowy. Jeszcze was nie widziała, bardziej się zastanawiała nad tym, skąd się wzięła śmierdząca bomba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 O KURWA!!! Informuje dzieciaki że idzie mama... jeśli nie zdążyłem wyleczyć dzieciaków, to powoduje u siebie te same objawy, i jak Twi nas zobaczy to je usuwam tak samo jak dzieciakom i robię im i sobie bański. Wysyłam im wiadomość by nic matce nie mówiły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Twilight ruszyła... W stronę szkoły, pewnie by zbadać źródło smrodu. Jeśli odkryje szczątki kuli to będzie po tobie. Maluchy wróciły do normalności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Powiadam maluchom o problemie z Twi. Jeśli ona znajdzie szczątki to będzie po nas. Dzieciakom da kare, a mnie przygniecie do ziemi i po... NIE KURWA! CAPO SPIERDALAJ Z MOJEGO UMYSŁU! Mi zrobi coś gorszego. Tepam się do szkoły w masce gazowej i zabezpieczam kule, potem ją wynoszę jak najdalej stąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Kula była już tylko kawałkami magicznego szkła. Zdążyłeś je zabrać tuż przed Twilight, która miała po chwili wejść do tego pomieszczenia. Fiu... Kula znalazła nowy dom w ściekach pod Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Wracam szybko do dzieciaków i czekamy na Twilight udając roztrzęsionych. Teraz trzeba pomyśleć na kogo by tu zwalić, bo taktyka "Ale Takie To Już Było" nie zadziała w takiej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Twi chyba jednak postanowiła zbadać sytuację, bo nie wracała do was. Możecie chyba wracać do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Więc biorę dzieciaki do domu, i jak będzie bezpiecznie, to pytam się im jak się podobał numer... bo moim zdaniem trochę przegiąłem. Informuje je także jeśli nie wiedzą, że mają wolne od szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts