Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Oba się uśmiechnęły i zaczęły biegać po domu, śmiejąc się i wrzeszcząc. Niezbyt głośno, ale wciąż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Idę sprawdzić co u Deli. Pomszczona została moja córka, ojciec byłby zemnie dumny. Od zawsze mi powtarzał, że zemsta musi być dobrze zaplanowana, ale możemy ją wykonać tylko wtedy kiedy twoi bliscy ucierpieli przez kogoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Gdy ciebie nie było, zwymiotowała trzy razy. Teraz już czuła się lepiej. Spała sobie smaczniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Uśmiecham się na ich widok, po chwili siadam na moim fotelu i czytam sobie coś oczekując na powrót Twilight. Muszę udawać że nic nie wiem o tej bombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Twilight jeszcze nie wróciła. Spokój miałeś, dopóki dzieciaki się głodne nie zrobiły. Napadły cię we dwóch i zaczęły żądać żarełka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Dobrze... jedzenie nadchodzi - powiedziałem po czym idę im zrobić coś do jedzenia. No cóż, póki Twi nie wróci będzie spokój, jak wróci to znając życie będzie temat o tej bombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Ok, sałatka zrobiona i po chwili zjedzona. Trochę zjadła też Deli. Twilight wciąż jeszcze nie wracała. Robi się już druga w południe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Zaczynam się martwić... sprawdzam gdzie jest, gdyż nie podoba mi się to. Pewnie jeszcze siedzi w szkole i szuka poszlak... które zatarłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Bada w swoim laboratorium w bibliotece skład gazu. Średnio jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 O kurwa... jak się dowie od kogo te gazy, to już pójdzie z górki. Trzeba to jakoś namieszać... nie mam ochoty na karę, zwłaszcza od żony. COKOLWIEK ROBIĘ BY NIE DAĆ SIĘ WYKRYĆ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Na razie jeszcze bada, a w labo jest osłona antymagiczna. Na razie nie możesz nic zrobić. Módl się do patyka, Celki, Luny, albo czegoś innego o cud. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 Więc modlę się do wszystkiego, by nie odkryła niczego co mnie wiąże z tym zamachem. Nie mam zamiaru uciekać z kraju, z powodu jakiegoś dowcipu... który lekko przesadziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Wciąż bada, więc nie wiadomo. Tymczasem bachurki domagają się bajki na dobranoc. Ach, te dzieci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 No to idę im poczytać bajeczkę. Po ukołysaniu ich, siadam na fotelu i czekam na powrót Twiligh. Kiedy przekroczy prób... z złą miną... będę skończony. NAPRAWDĘ SKOŃCZONY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Jeszcze bada, a jest już dosyć późno. Dzieciaki śpią, a ty prawie zasypiasz na fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Nie zasypiaj.... nie zasypiaj... musisz wytrwać do jej przybycia... w końcu to twoja żona. Będę tak siedzieć póki nie przyjdzie... Wytrwam... WYTRWAM! JESTEM NICZYM CZŁOWIEK ZE STA... ZZZzzz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Gdy się obudziłeś było już południe. Twilight spała w sypialni, pewnie badała gaz całą noc. Za to dzieciaki zdemolowały kuchnię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Więc wstaję i po posprzątaniu kuchni idę robić dzieciakom śniadanie, no chyba że już splądrowały lodówkę. Jeszcze będę musiał pójść później do Capo i Ghosta... rok temu odbyła się ważna sprawa. Wysyłam im SMS, że wieczorem spotykamy się u mnie (Capo mieszka w LS, a Ghost z Fluttershy w Ponyville) gdyż muszę coś z nimi omówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Obaj przyjdą o szóstej. Dzieciaki splądrowały szafki i lodówkę, więc po sprzątaniu nie było nic na śniadanko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Więc idę do sklepu kupić trochę zapasów. Heh... cza będzie dzieciaki nauczyć dobrych manier, gdyż takie plądrowanie donikąd nie zaprowadzi. Jutro jest ważny dzień... dla mnie bardzo ważny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Kupiłeś pełne wyposażenie lodówki, a gdy wróciłeś okazało się, że maluchy wylazły na dwór, żeby się pobawić, a potem wróciły do domu całe brudne. Przez co teraz cały dom był zawalony piachem, ziemią i błotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Nerwowe ruchy okiem. Ja te dzieciaki dosłownie zabije... biorę przyżądy i idę czyścić dom. Trzeba w pokojówkę zainwestować... nie, dwie pokojówki. Jedna sobie nie poradzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Gdy sprzątnąłeś połowę domu, okazało się, że maluchy biegają po podwórku. Zaraz wejdą do domu i całe twoje sprzątanie szlag trafi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Więc robię coś by nie weszły tutaj tak ubłocone... ewentualnie mogą skorzystać z basenu jeśli takowy posiadam (a wiem że taki jest, gdyż oznaki VIPostwa to właśnie basen) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Tylko, że wtedy byś musiał czyścić basen... W końcu maluchy wróciły do biegania po podwórku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts