KougatKnave3 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Klasknąłem i zacząłem ocierać ręce. - Dobra. Jak działa to będę nasłuchiwał - powiedziałem po czym włączyłem urządzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 (czego nasłuchiwał?) Z radia dobiegały szumy z pojedynczymi sylabami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 < Co ludzie gadają. Kucyki nie mają fal radiowych, więc ludzie nie muszą się trudzić z kodowaniem, nie? > - Coś słychać - słucham dalej. Może uda mi się usłyszeć ich następne kroki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 - Jutro... <szum> miast... <szum> Kryształ... <szum> - tyle usłyszałeś i na tym koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 (edytowany) - Usłyszałem coś. Konkretnie trzy słowa "Jutro" "Miast" i "Kryształ", wiecie co to oznacza? Oni idą na Kryształowe Imperium. Edytowano Maj 20, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 - Tyle, ze to po drugiej stronie Equestrii... Jak my się tam dostaniemy? - zapytała jednorożka. Ghost powoli przeżuwał kanapkę, a Fluttershy wyglądała przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 - Ghost, wiesz gdzie najbliższy Helikopter? Ostatnio jak musiałem nauczyć się latać pod ostrzałem to nieźle mi poszło, więc moglibyśmy tam polecieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 - Wszystkie helikoptery zostały po tamtej stronie, bo portal za mały - powiedział Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 - Fluttershy, ilu z nas smok udźwignie, i czy jeszcze tutaj jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 - Niestety, poleciał w stronę Los Pegasus, aby tam stanąć na straży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 - To komplikuje sprawę. Prócz pociągów, jak wy jeszcze się tutaj przemieszczacie? Każda informacja pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 - Na skrzydłach, albo księżniczki rydwanami. Prócz tego to jedynie na piechotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 - Rydwan. Możemy polecieć rydwanem, tylko ktoś musi go ciągnąć. Fluttershy, powiedz mi co się stało z resztą podczas ataku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 - Wiele kucyków poukrywało się w spiżarniach i piwnicach. Nie wiem, gdzie inne Elementy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 - Można tutaj sprowadzić rydwan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 - Rydwan, rydwan, rydwan... - myślała na głos FS. Lyra wyskoczyła z klasy i pobiegła w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 - Znając Lyrę, to właśnie pobiegła po rydwan. Albo po resztę mego samochodu. Racja Ghost, wiesz że wiem co się stało z moim samochodem? Lyra podpie****** mi silnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 - Nie mam bladego pojęcia, przecież nie podskoczę do ciebie do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 - To był żart. Masz jakiś pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Wtedy Lyra wbiegła do klasy, trzymając coś, co przypominało sanki dla dzieci, ale zamiast sznurka miało uprząż. Leżał na nich kolejny silnik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 - Lyra powiedz mi z łaski swojej, ile "pożyczyłaś" tych silników? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - Ej, ten nowy! Od jakiejś ciężarówki - powiedziała z lekkim wyrzutem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 - Aha, wybacz. Czyli masz jakiś plan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - Powiem, że razem sporo ważymy, więc zrobisz silnik z tyłu, jakoś się ściśniemy i zawołamy Rainbow Dash. Ona i Fluttershy nas pociągną do Kryształowego Imperium. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 - To genialny pomysł. Już się biorę do pracy - powiedziałem po czym rozpocząłem pracę nad nowym wynalazkiem... w mordę, ja tutaj robię za jajogłowego, ale tak już jest kiedy się skończyło szkołę mechaniczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts