KougatKnave3 Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Uśmiecham się do Deli... spoglądam na Twi. - Myślisz, że dobrze zrobiłem? Tylko szczerze - spytałem się jej. Teraz będę musiał załatwić tym co przeprosili wersje beta tych konsol... mus to mus, zapłata to zapłata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Twilight pokiwała głową. Deli wyjęła jedną z czekoladek, podskoczyła i rozsmarowała ci na nosie. Twi zachichotała i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Oblizuje się (jeśli mogę), a następnie podnoszę Deli. Potem razem z nią idę do Telefonu i dzwonie do firmy która jest odpowiedzialna za robienie kuczych wersji konsol. Podaje im adresy i imiona źrebaków które przeprosiły Deli (Jeśli Lucek będzie skłonny podać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 No i po jakichś dziesięciu minutach gadania z przygłuchym facetem załatwiłeś tym maluchom testowanie. Stalowych nerwów do tego trzeba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Ciężko było, ale się skończyło. Teraz trzeba dopilnować by te dzieciaki dostały owe testy w kopytka. Jak dotrzymam swojej części to oni powinni dać Deli spokój. OBY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Dostaną. I się ciemno robi. To nie minecraft, więc nie musisz wiać do lepianki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Zaraz powinni przyjść, Ghost i Capo. Upewniam się też że nie ma Twilight, bo poniekąd ta niespodzianka to dla niej. Ciekawe czy pamięta że po jutrze jest rocznica... na pewno pamięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 Po chwili wpadł Capo, który pomagał Ghostowi. Ten dalej słabo chodził po tamtym zdzieraniu skóry. Ale jakoś się ruszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Szykuje specjalne posłanie dla Ghosta, tak by mógł usiąść. Potem pytam się czy chcą kawy, czy piwa. Trzeba będzie z nimi omówić parę spraw. Pomogą mi w przygotowaniu niespodzianki dla Twiligh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 Ghost kawy, Capo piwa. Jak kto woli. Obaj czekali na twój pomysł. W końcu twoja żona, ty ją znasz najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Po przyniesieniu dwóch kaw i piwa, siadam na przeciw dawnej ekipy. Mówię im o tym, że znalazłem piękny naszyjnik pasujący do Twilight i chciałbym zrobić jej niespodziankę. Tylko nie wiem jak jej go podarować, gdyż normalnie raczej nie wypada, gdyż to musi być romantyczne. Dla tego ich tu zebrałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 - Ja się nie znam - powiedział od razu Capo. Wziął przy tym łyka piwa. Ghost tylko wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Wymyślić jak jej podarować to mogę za kilka chwil... chodzi mi o to byście ją odciągnęli do tego czasu, zanim przygotuje wszystko do randki gdzie przekaże jej go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 - Nie ma sprawy - powiedział od razu Capo, szczerząc się. Ghost spojrzał na niego z niepokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Też na niego patrzę z niepokojem. - Oboje miejcie na oku Twi, by nie przyszła do domu za wcześnie. A Ghost, na Dodatek, miej Capo na oku. Jego uśmiech wiele tłumaczy - powiedziałem patrząc się na Capo z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 - Co od razu ja? - zapytał z udawanym oburzeniem. Ale się zgodził nie robić TEGO. Ghost obiecał go pilnować. I wszyscy zadowoleni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Dobrze... Operacje zaczynamy jutro o 15. Do 18 musicie Zabezpieczyć i pilnować Cel by nie przyszła do domu. Gdzieś tak koło 19 możecie ją odprowadzić tutaj. Do tego czasu będą gotowa kolacja i ten teges. Jeszcze będę musiał znaleźć kogoś do opieki nad dziećmi, bo jak zobaczą żarcie, to się momentalnie zmieniają w bestie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 - Spoko - rzucił Capo. Ghost też przytaknął. To tylko opiekunkę na jutro znaleźć lub wysłać dzieciaki do kogoś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Znacie kogoś kto by się na chwile zaopiekował dzieciakami moimi. Wiecie, musi być przyzwyczajony, lub przyzwyczajona do tego typu numerów co moje dzieciaki zwykły odstawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 - Może ją do AppleJack odstawić? - zaproponował Ghost. - Jak... Wiesz, chcemy z Shy pobyć sami, to do niej Storma wysyłamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Dobry pomysł... mam nadzieje, że się zgodzi. To zanim przyjdziecie z Twi to odprowadzę trójkę do AJ. Ponad rok tu jesteśmy, a wciąż jedno nie zostało wyjaśnione... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 - A co? - zaciekawił się Capo. W tym momencie do pokoju wpadli Bolt i Lily, zdeptali wszystkich i wybiegli. Deli wpełzła i się zablokowała na drzwiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Po ogarnięciu siebie, kolegów i Deli. Mówię im to co niemal zapoczątkowało naszą przygodę tutaj. - Wiem, że trzęsienie ziemi nas tu przeniosło... ale w tym sens. Jak ono to zrobiło? Nie zastanawia was to? Jakim cudem "Magiczne" Trzęsienie pojawiło się w świecie gdzie magia można powiedzieć, nie działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 - A to to niby wie? - powiedział Capo i rozwalił się na fotelu. Deli znowu wlazła do pokoju i wpełzła pod fotel, na którym siedziałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Mnie to zastanawia od dłuższego czasu... nie wydaje się wam to dziwne? Trzęsienia nie przenoszą od tak... ktoś za tym musiał stać - powiedziałem biorąc Deli na swoje kolana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts