KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Patrzę na nią zainteresowany. Płakała? Pewnie coś jej się przyśniło... no nic, skoro tak, to idę spać ze swoją córką. Wciąż będę musiał wstać wcześnie, tak o 7 by zacząć wszystko szykować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Wstałeś o ósmej. Obok dalej spała Delicate. W pobliżu, na dywanie leżał Pikuś. Patyczek poinformował cię, że Twilight nie ma w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Delikatnie i ostrożnie zanoszę Deli do Jej sypialni, szykuje posiłek dla mnie, dzieciaków i uszczuplony trochę dla stwora... dostanie menda za zajęcie mojego miejsca. TAK SIĘ NIE ROBI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Wszyscy zjedli, a potwór wciągnął swoje i polazł na zewnątrz z Lily. Deli dalej spała, a Bolt poszedł zjeść kocyk, który zostawiłeś na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Jakoś staram się odratowac koc, i sprawdzam kiedy będzie można Dzieciaki wysłać do AJ. Po wysłaniu będzie można rozpoczynać operacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 (zachowajcie spokój, nikt nie umrze, nikomu nic się nie stanie) Jednak nie mogłeś ich wysłać. Gdy wyszedłeś na zewnątrz zobaczyłeś, że całe miasto jest otoczone czarną mgłą, przez którą nic nie było widać. Co jakiś czas przenikały przez nią fioletowe i granatowe błyskawice. Wszyscy na zewnątrz stali jak te kołki, gapili się w mgłę. Nie było tam Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Sprawdzam gdzie jest Twilight, mam złe przeczucia co do tej chmury. Kurwa... nie da się odpocząć, zawsze coś mhrocznego musi nawiedzić ten kraj... jak widać tradycja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Problem. Twilight jest właśnie w tej chmurze. A sama chmura jest po prostu przykrywką walki. A jej oznakami są granatowe oraz fioletowe błyskawice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Z kim ona walczy?! Nie no... biegnę jak najbliżej by się przekonać co się tam dzieje. Kurwa... jak mówiłem... tradycja w którą też Twi jest wplątana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Cząstka duszy Nightmare Moon jakimś cudem zdobyła ciało. Jednak aby byś bliżej musiałbyś umieć latać. Za mało kontaktów z Dashie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Kurwa... KURWA! Patrzę zrozpaczony na tą walkę... gdyż nie umiem kurwa latać... cza było się obijać, no kurwa cza było się obijać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Nic przez mgłę nie było widać. Po paru chwilach z mgły obok wyszła kulejąc Twilight. Oblepiona krwią, kaszląca, ledwo, ale żywa. Zachwiała się, jakby zaraz miała upaść. Wtedy w ciągu ułamku sekundy podleciał do niej i złapał ją dziwny człekokształtny cień. Jego krwistoczerwone usta uśmiechnęły się do ciebie, gdy ich właściciel przyłożył do szyi klaczy coś ala katanę wyrobioną z cienia. Wyczerpana alicorn nie miała już siły walczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Patrze na nią w gniewie... - ZOSTAW JĄ!! - krzyknąłem na całe gardło. Ta Demonica już przegięła, i teraz nie ucieknie już. Teraz będzie musiała walczyć na śmierć i życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Cień tylko się zaśmiał. Wręcz nie mogłeś uwierzyć w to, co widziałeś, więc musiałeś polegać na słuchowi. Odgłos cięcia, a po chwili odgłos, jakby coś przypominające ciało spadło na piach. Cień ponownie się zaśmiał, po czym się rozpłynął. Mgła wraz z nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 W tej chwili świat się zatrzymał i podbiegłem do Twilight. Staram się robić cokolwiek by nie odeszła... zanoszę ją do szpitala... by jej pomogli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Nic. Wszyscy stali, jakby próbowali ci powiedzieć, że to prawda. Twilight nie miała pulsu. Jej oczy wciąż otwarte wpatrywały się w nicość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Wpatruje się w nią załamany... więc... to koniec... jedyne co mogę zrobić to schować twarz w jej futrze i zacząć płakać. Ona... odeszła na zawszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Poczułeś, jakby ktoś tobą potrząsał. Usłyszałeś też głos Twi wołający twoje imię, ale jakby z oddali. Wszystko zaczęło znikać. Po chwili otworzyłeś oczy. Leżałeś w domu, na podłodze, przy kanapie. Jest środek nocy, a Twilight klęczy przy tobie zaniepokojona. Czułeś ślady łez na twarzy. Patyk powiedział ci, że krzyczałeś i płakałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Sen? To był Sen? Nie wiem czy cieszyć się, czy dalej płakać... wybieram to pierwsze. Przytulam Twilight i całuję ją czule. Dobra... muszę pogadać z kolesiem od moich snów. - Już wszystko w porządku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Twilight odwzajemniła przytulenie i magią otarła ci twarz z łez. - Co ci się śniło? - szepnęła. - Wciąż krzyczałeś "Zostaw ją" i "Nie"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 - Jakieś chore rzeczy mi się śnią... to już niemal tradycja - powiedziałem siadając na kanapie. Wpatruje się w nią szczęśliwy... - Jak sen z Pikusiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 - Zaczął się wiercić, gdy ty zacząłeś krzyczeć - powiedziała. - A poza tym, to wolę zdecydowanie spać z tobą - powiedziała. Wrócił obraz jej pustych oczu ze snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Nie myśl o tym... to był tylko sen. - Awww... Pikuś raczej z łóżka się nie ruszy... więc pozostaje nam jedno - powiedziałem patrząc na Twi wzrokiem który mówi "Skazani na Kanapę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 No to jakoś wgramoliliście się na kanapę i wtuleni przykryliście kocem. Oddech Twi się wyrównał. Wraz z jej snem nadeszły do twojego mózgu obrazy jej martwego ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Ja po chwili też zasypiam starając się nie myśleć o tym śnie... więc lepiej niech nie będę miał koszmarów, ale znając moje życie, i tak będę je miał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts