Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Stałeś z Twilight na jakimś pustkowiu. Trzymałeś coś w kopytku, ale nie mogłeś zauważyć, co. Przytuliłeś Twilight, wciskając to coś między was. Klacz zwiotczała, a ty zauważyłeś, że trzymasz rękojeść noża, która wystawała z klatki piersiowej Twilight. Obudziłeś się na kanapie, cały zlany potem. Twilight mocno cię tuliła, a na jej policzkach widać było ślady łez. Jednocześnie zauważyłeś, że trzymasz w kopytku nóż. Taki sam, jak ten ze snu, jednak powoli znikał, a gdy machnąłeś kopytem, rozpłynął się w powietrzu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Sprawdzam czy nie ma żadnej rany... niech Lucek, też sprawdzi co jej się śni. Mam nadzieje że nie doszło do niczego w nocy, bo nie mam ochoty na latanie po szpitalach z moją żoną jako poszkodowaną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Nic się nie stało... Ale mogło. Twój koszmar prawie się urzeczywistnił. Tymczasem sam poczułeś pieczenie na plecach. Lucek poinformował cię, że Twilight również ma koszmar, tylko że w jej jesteś torturowany przez amerykanów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Sprawdzam czy mam możliwość wejśćia... co ja gadam, przecież już wcześniej to robiłem. Włażę do jej snu i staram się go przemienić w piękne obrazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Coś cię brutalnie wyrzuciło. Twilight cię przytuliła mocniej przez sen. - Nie... - mruknęła. - Nie... - powtórzyła. Po chwili znowu poczułeś pieczenie na plecach. Zupełnie, jakby ktoś cię tam trzepnął batem czy czymś w tym rodzaju... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Już kojarzę... Szukam sygnału tego koszmaru i biegnę tam delikatnie wychodząc z objęć Twilight. Muszę to coś zniszczyć, albo tego kogoś... jeśli to ona, to już czas to zakończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 W tym rzecz. Sygnał pochodzi znikąd. Ledwie się poruszyłeś, Twilight obudziła się, dysząc i płacząc. Pieczenie na plecach ustało niemal natychmiast. Klacz od razu cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Odwzajemniam uscisk... całuję ją lekko z uśmiechem. - Co sobie królewna moja życzy na śniadanie? - spytałem się jej z miłością w oczach. No, dzisiaj mogę zaszaleć w kuchni jeśli zezwoli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 - Nie wiem - powiedziała, a jej serce powoli się uspokajało. Tylko czy robienie śniadania w środku nocy jest normalne? Chyba nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Ale po tych snach raczej nie zaśniemy... ja jestem pobudzony, a Twilight? Spoglądam na nią by się dowiedzieć czy też jest pobudzona. No cóż, trzeba znaleźć nam jakieś zajęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Wciąż jest zmęczona, ale po tym koszmarze raczej nie zaśnie. Do tego przylazła do was Deli, płacząc. Chyba nie trzeba wyjaśniać, dlaczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 - Może jakiś Film? Mam coś co miałem zostawić na jutro... znaczy dziś, więc równie dobrze możemy go teraz obejrzeć. Co ty na to? - spytałem się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Twilight pokiwała głową z ulgą. Znowu przed oczami minęły ci skrawki koszmaru... Tymczasem Deli wlazła na kanapę i mocno was przytuliła, szlochając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Staram się ją uciszyć... i rozweselić. No, ciekawe co się jej śniło... a w sumie wole nie wiedzieć. Tak czy siak, idziemy do sali multimedialnej i szukam tej "najlepszego filmu romantycznego w Equestri"... jak go zdobyłem? INTERNET RZĄDZI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 No to sobie pooglądaliście. W czasie filmu Deli dwa razy zasnęła. Za każdym razem jej sen trwał kilka minut, po czym budziła się z płaczem. Gdy film się skończył, Twilight była już rozbudzona i uspokojona, z twojego mózgu zniknęły ostatnie skrawki snu, a Deli to zasypiała, to się budziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Dobrze, że Twi się nie spytała skąd mam ten film... tak czy siak spoglądam która jest godzina. No za jakiś czas powinien być ranek, a wtedy trzeba szybko śniadanie robić, bo ile Deli jest rozsądna i spokojna, to pozostała dwójka jest zdolna do splądrowania pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Zaraz ranek. Już lekko świta. Twilight poszła zrobić herbatę uspokajającą dla Delicate. Bolt i Lily też przyleźli. Lily wyglądała normalnie, nawet się przeciągnęła jak po dobrze przespanej nocy, ale Bolt drżał jak ktoś na skraju załamania psychicznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Sprawdzam co się działo u nich w nocy... nie podoba mi się obecna atmosfera, co się śniło tym dzieciakom, że tak wyglądają... prócz Lily oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Lily się śniło, że idą na nią kucyki bez skóry. Jednak jakimś cudem udało jej się przejąć kontrolę nad snem, więc wymordowała wszystkie skrzeczące maszkary. Boltowi śniła się wielka kanapka o ostrych zębiskach, która rozrywała waszą rodzinkę na strzępy. A Deli... Jej śnił się ogier przypominający Slendermana, który chodził za nią z zakrwawionymi głowami całej rodzinki. Nieciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Nie ciekawie, naprawdę. Trzeba będzie wyśledzić sygnał, a moc Lucka może wzmocnić alikorn albo jednorożec o wysokiej mocy. Mam tu alikorna o wysokiej mocy, ale trzeba będzie to przełożyć... wieczór to zrobimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Twi rozdała Boltowi i Deli po kubku herbaty, więc po jakiejś minucie się uspokoiły. Jednak Deli uczepiła się twojej nogi na czas gotowania. Wyszło, że naleśniki z syropem klonowym na śniadanko. Mniam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 No... mniam. Więc po ugotowaniu rozdaję rodzincę i mnie po sprawiedliwych porcjach i rozpoczynamy zajadanie się nimi. No cóż, trzeba będzie wymyślić co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Lily po zjedzeniu opowiedziała swój sen reszcie, więc działanie herbatki diabli wzięli. Bolt drżał ze strachu na dywanie, a Bird zemdlała. Widać, że nie zniosą tych koszmarów najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Skoro zemdleli to mówię swój plan Twilight. Jeśli połączymy moc Twi i moją w włóczni, to uda nam się wyśledzić sygnał gdzie najprawdopodobniej znajduje się ten który powoduje u nas koszmary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Twilight się zgodziła. Potem poszła ocucić Delicate i uspokoić maluchy. Teraz trzeba zająć czymś czas do wieczora... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts