Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - To nic - powiedziała cicho Twi. Mała dziwnie wyglądała z tym bandażem. po uspokojeniu się, usiadła i zaczęła się na was gapić. Ktoś, chyba Lily, włączył jakąś bajkę, więcBird zaczęła ją oglądać. Lucek poinformował cię, że jej poczytalność (sanity) wraca do normy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 To dobrze... jak już wszystko będzie w normie (chodzi mi o psychikę) to idziemy całą rodziną do owych komór. One się przydają na skrajne sytuacje... a to jest jedna z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Lucek nastawił je na odpowiedni czas, abyście obudzili się tuż przed wizytą u Luny. Twilight ułożyła do środka Delicate, która się wystraszyła i zaczęła płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Głaskam ją... Deli znaczy się. - Spokojnie skarbie. Nie będziesz miała koszmarów, obiecuje - naukowo potwierdzony fakt. Więc jeśli Deli mi zaufa, to zamykam komorę, i robię to samo z pozostałymi... a jeśli nie... to wchodzę do jej komory i zamykam się z nią... nic nie powinno się zdarzyć nie dobrego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Uspokoiła się. Po chwili wszyscy byli w komorach. I po niby chwili też z niego wyszedłeś i od razu trzeba szukać kibla... Wyszły obok też dzieci i Twi. Maluchy nie wytrzymały i porzygały się na podłogę, a Twi pobiegła do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Szybko znajduje jakąś ubikacje bo zaraz to zemnie wyjdzie... kurwa, jak niedobrze... jak znajdę kibel to wywalam wszystko co chcę wyjść... WSZYSTKO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 No i zaraz po wywaleniu zaczęło ci burczeć w brzuchu. Maluchom i Twilight też. Została wam jeszcze godzina do wizyty u Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 No to idę z rodzinką do kuchni i robię im coś do posilenia naszych pustych brzuchów. No, ta komora to był dobry pomysł... co ja gadam, ROZSĄDNY... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Wpierdzieliliście całą lodówkę, a Bolt dalej głodny... Dobra, trza na spotkanie was tepać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Hokus Pokus Czary Mary, Zbite Gary, Motyl Poszedł Do Kurnika, Helo Helo Pac, Tepnij Nas, DO Luny w Miga Trzy. NIE PATRZCIE NA MNIE, NIE JA PISAŁEM TE ZAKLĘCIA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 I jesteście u Luny w komnacie. Bolt jeszcze żarł przy tym ciastka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Staje po chwili przed Luną... jak jest w komnacie. Następnie mówię. - Dobrze... przetrwaliśmy to. Mam nadzieje, że i tu są dobre wiadomości - powiedziałem. Jeśli nie, to do spania w komorach można się przyzwyczaić... po miesiącu nie będzie rzygów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Mam zaklęcie - powiedziała Luna. - Tylko teraz któreś z was musi zasnąć i walczyć z koszmarami na tyle, by przywołać Nightmare Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Ja się zgłaszam - powiedziałem niemal bez namysłu. Jeśli dobrze kumam, to ja jej najwięcej dałem popalić... więc logicznie mnie bardziej pożąda... dobraaa, dziwnie to zabrzmiało i nie wiem czy być zaszczycony czy płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Połóż się, wtedy cię uśpię - powiedziała Luna. Jej róg zaczął błyszczeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Kładę się więc... i szykuje się emocjonalnie na starcie z NMM. Zamykam oczy i czekam aż księżniczka Luna użyje swojego zaklęcia by mnie uśpić... dobra... gotowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 W jednej chwili znalazłeś się w sypialni. Obok ciebie smacznie spała Twilight. Wtedy do pokoju przyszła Delicate. Coś tu nie tak, za spokojnie tutaj... No i się zaczęło. Deli nagle zasyczała jak potwór i skoczyła na Twilight. Obnażyła ostre jak sztylety zębiska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Jeśli to koszmar, to nie mogę liczyć na nikogo... muszę pamiętać, że to sen i jak to mówiła Luna "Pierwsze chwile są jak normalny koszmar" więc mogę stawić opór... więc powstrzymuje to coś przed zniszczeniem mojej żony... która też jest częścią koszmaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Nie pozostało ci nic innego, jak uderzyć Delicate. Malutka odleciała kilka metrów i uderzyła w ścianę. Zaczęła płakać. Spojrzała w twoją stronę ze spojrzeniem "Dlaczego to zrobiłeś?". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) - Chciałaś zrobić krzywdę matce... zaraz... znaczy nie twojej matce. Logicznie rzecz biorąc jesteś tylko częścią koszmaru. Nie tak łatwo mnie złamać teraz... próbuj dalej NMM. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Po chwili mała wstała i kulejąc podeszła do was. Następnie obnażyła kły i rzuciła się na ciebie. Obok, na toaletce leżał nóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 To ten moment... pewnie już w realu tam wariuje i ta Niepełna Demonica Z Okresem chce bym zabił ją nożem... może tak... może nie. Staram się bronić... nie będę atakował, tylko unikał ciosów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Gdy uniknąłeś pierwszych ciosów, Delicate-potwór zmienił cel. Znowu stanął nad Twilight i wgryzł się jej w kopyto. Twi o dziwo się nie obudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ZOSTA... nie... na spokojnie. Oto chodzi tej demonicy... bym używał gniewu, gdyż wtedy łatwiej przejąć cel. Staram się bronić i ciało i siebie, na spokojnie... łatwo mnie nie dostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 "Nightmare Moon się opiera. Wytrzymaj jeszcze trochę" - usłyszałeś w głowie głos Luny. Wtedy poczułeś potworny ból, gdy Delicate wbiła ci zębiska w lewe kopyto. Po prawej stronie miałeś nóż leżący na szafce. A jak mówiła Luna, wszystko, co tu się zdarzy, może stać się rzeczywistością. Możesz umrzeć, ginąc we śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts