Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 To wykorzystuj. Ale znając życie to maluchy tam też was znajdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Chodziło mi tu o Capo... ale dobrze by było gdyby maluchy też by nie przeszkadzały. - Bo chciałbym dokończyć nam tą przerwaną rocznicę... nie zostawiam nic niedokończonego, dobrze o tym wiesz - powiedziałem do niej z uśmiechem i pocałowałem ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Twi odwzajemniła pocałunek i wtuliła się w ciebie z uśmiechem. Cisza. Nikt jeszcze wam nie wbił do pokoju. Jest progress. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Więc co teraz? - spytałem się patrząc na nią... teraz ona zdecyduje co zrobimy teraz. Jak co to mam czar blokujący czas na danym obszarze... na 30 minut. Powinno starczyć, ale istnieje szansa, że po skończeniu wiadomo czego... padnę śpiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Ty zdecyduj - powiedziała i uśmiechnęła się do ciebie. To decyduj. Ryzykujecie, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Czas stop, pozwoliłby na zabawę przez 30 minut... ale zmęczony jestem i od razu po niej padnę. Jutro, moglibyśmy się pobawić dłużej... i w stanie nieważkości lub nie (nie wiem czy tam jest grawitacja, ale dla pewności dałem w bazie Lost Hills Anty Grawitacje). - Sam nie wiem... może... uda się zatrzymać na 30 minut czas, ale wtedy po upływie czasu, automatycznie zasnę... przydaje się niekiedy. Albo możemy iść spać. Mi to obojętnie, twoja kolej na decyzje... ja ostatnio decydowałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Ja wybiorę to, co zdecydujesz - powiedziała z uśmiechem i wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Hmmm... niech pomyśle - powiedziałem. A co mi tam... jutro się też powtórzy bo KAŻDA nasza randka kończy się tym... prócz ostatniej bo wiadomo co przerwało. Całuje namiętnie Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Twilight odwzajemniła, przytulając cię. [ciach] Obudziliłeś się rano obok śpiącej Twi. Dzieciaki już się pobudziły. Deli ogląda bajki, Bolt żre, a Lily gra w Amnesie na lapku. Chyba nie zauważyły waszej "zabawy". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Obejmuje ją delikatnie by się nie obudziła... delikatnie ją też całuje. Moja Słodka Iskierka... nie chce mi się wstawać, więc poleżę sobie trochę... lenistwo mnie dziś dopadło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 I tak byś sobie leżał, gdyby nie odgłos tłuczonego szkła i płacz z kuchni. Ach, te bachurki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Ja nie mogę... więc wstaję delikatnie i idę posprzątać i zrobić śniadanie jeśli takowego nie jedli... matko... trzeba się wziąć za te maluchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Nie mieli co zjeść. W waszej lodówce jest nicość. A talerz to zrzucił głodny Bolt na głowę Deli. Dlatego płacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Więc idę do pobliskiego sklepu w LS, i kupuję tyle byśmy mogli pojeść przez najbliższy miesiąc... oczywiście lodówkę do pełna. Dzieciaki mogą iść zemną jeśli chcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Lodówa do pełna i słodkości dla dzieci. To tyle, jeśli chodzi o zakupy. W domu Bolt zrzucił ci na głowę miskę, a Deli garne. Oczywiście się rozpłakała. A Lily się wkurzyła, bo się lapek zaciął na amen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Więc robię dzieciakom śniadanie i magią odblokowuje Lapka... no czasami się zdarza zwias... ale na szczęście nie za często. Tak czy siak po zrobieniu śniadania, rozdaje sprawiedliwie dzieciom i sobie, zostawiając coś dla Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Naleśniki pysznie wyszły. Twilight obudziła się kilka sekund po skończeniu smażenia. - Mmm, coś tu pięknie pachnie - powiedziała i przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - A posiłek godny naszego podniebienia - powiedziałem z uśmiechem i pocałowałem ją lekko. Następnie daje jej porcję naleśników i z swoja siadam przy stole i zaczynam konsumpcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Kilka minut później było po naleśnikach. Bolt wyżarł resztki i poszedł spać. Lily dalej walczyła z Amnesią, a Deli podlazła do ciebie z książką z bajkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Uśmiecham się do niej i spoglądam na Twilight... - Dzisiaj jest dokończenie naszej randki... spodoba ci się miejsce... - powiedziałem z uśmiechem i biorę Deli i Bajkę i idę jej poczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Twilight poszła tymczasem do pokoju, by nałożyć Lily słuchawki, bo wszystko słychać na cały dom... Po przeczytaniu 3 bajek wreszcie Deli cię puściła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 W takim razie biorę rzeczy potrzebne na randkę i TO THE MOON!!! Dobra... dziwnie to zabrzmiało. Wybieram taką stronę gdzie będzie słynny Wschód Ziemi... ja to umiem wymyślić miejsca randek, TAM NAM JUŻ NIKT NIE PRZESZKODZI. Przed wyruszeniem, mówię Twi by znalazła kogoś kto by się zająć dzieciakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Znalazła: Ghosta. Powiedziała, że załatwi Stormowi lekcje latania. No to macie załatwionego opiekuna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Wysyłam mu SMSa, z treścią "Powodzenia", następnie biorę potrzebne rzeczy na udaną randkę na księżyc i je tam rozstawiam... mam nadzieje że Luna co do tego że jest tam grawitacja, mówi prawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Jest, jest. Znalazłeś piękną miejscówkę. Rzeczy już gotowe, a teraz czas na przeniesienie ciebie i Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts