KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Więc idę do Twilight i spoglądam na nią mówiąc... - Wszystko gotowe... miejsce naprawdę będzie unikalne i oryginalne, zapewniam cię - powiedziałem do niej z uśmiechem. Naprawdę będzie zaskoczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Twilight uśmiechnęła się i cię przytuliła. Na serio jest oryginalne i unikalne. Wtuliła się w ciebie. To tepniesz was, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) Więc przenoszę nas na miejsce gdzie będzie randka... czyli na tamto miejsce na księżycu. Ciekawe jaka będzie reakcja Twilight na to. Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Jej reakcja: "Wooooow". Tyle. Gapiła się na odległą ziemię z otwartymi ustami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Mówiłem... Orginalne i Niespodziewane - powiedziałem po czym odsuwam jej krzesło by mogła usiąść. Jej reakcja... sprawiła, że miejsce wybrałem dobrze... hue hue hue Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Miałeś rację - powiedziała, siadając. Jej oczy wciąż były wielkie z zaskoczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Przysuwam ją i siadam na swoim miejscu... Oryginalna randka na księżycu... o tym to się powinno książkę pisać. Tak czy siak ustaliłem sobie coś. - Słuchaj... ustaliłem sobie, że wciąż spróbuje z tą restauracją. Skoro nie ma na razie zleceń bym gdzieś poleciał by pogadać o sojuszach itp dla Federacji, to przez ten czas będę prowadził Restauracje jak wcześniej ustaliłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Ciekawa byłam, czy jeszcze o niej pamiętasz - przyznała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Pamiętam... tylko byłem zajęty pracą Polityka. Wiadomo, że w pierwszych dniach istnienia danego państwa, cza zapewnić mu przyszłość. Restauracje planuje otworzyć z starą ekipą czyli, Ghost, Capo i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Twi uśmiechnęła się, pochyliła nad stolikiem i pocałowała cię. Czeka was długa, miła noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Czeka nas długa i przyjemna noc - powiedziałem po czym nalałem jej wina. Potem sobie i podnoszę kieliszek. - Za nas... i za wszystko co stworzyliśmy - powiedziałem i przybliżyłem kieliszek by przybić w kieliszek Twilight. Teraz będzie bodajże najpiękniejsza randka jaką zorganizowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Twilight przybiła ci kieliszek i przybiła. Uśmiechnęła się do ciebie. Piękna z was para. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Cudna z nas para... po przybiciu biorę łyka wina i spoglądam na planetę na horyzoncie... ktoś mówił że oglądanie wschodu Księżyca jest piękne... to co powiecie na wschód Ziemi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 No... Piękne... Twi przytuliła cię z uśmiechem. Jesteście sami... Bez Capo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) - Jesteśmy sami, bez wścibskich osób... - wprost wymarzone miejsce. Więc niech dzieje się to co ma się dziać... i będzie się działo to co Capo mnie wbijał do głowy przez DŁUGI CZAS Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Twi zachichotała i pocałowała cię. Gdyby ktoś miał wam przeszkodzić, to tylko Capo z minisilniczkiem w tyłku i z akwarium na głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nie przeszkodzi nam... Odwzajemniam pocałunek i jak pomyślałem, tak też się stanie. Pocałunek będzie namiętny i gorący... jak nasza miłość. DOOOBRA! Za dużo Szekspira. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Twi odwzajemniła. Oczami wyobraźni widziałeś już lecącego w waszą stronę Capo z aparatem, drącego się "CZEKAJCIE!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Nie ma mowy... więc niech się stanie co się stać powinno. Nie przerywając Pocałunku obejmuje Twi. Capo... tym razem ci nie dam tak łatwo dojść do tej satysfakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 I coś zobaczyłeś. Obok podjechał do was ten mały samochodzik z księżyca z kamerką. Obok kamery miał głośniczek. - Hej, dajcie mi zacząć nagrywanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Nie no - spoglądnąłem na Twilight z wyrazem twarzy czy mogę to rozwalić? Drugiego na stówę nie będzie miał, więc rozwalę ten i będzie wreszcie spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Twi pokiwała głową. Spojrzała w stronę samochodzika z mordem w oczach. Albo ty rozwalisz samochód, albo Twi Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Capo, przegiołeś teraz - wyjmuje włócznie i odpycham pojazd magią i jebie z całej siły promieniem by rozwalić to coś... w najlepszym przypadku będzie spory krater. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Jest krater... Dużo dymu... A samochodzik sterczy na dnie krateru. - Czekaj, program mi się zaciął... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Żyłka mi wyskoczyła na czole... spoglądam na Twilight. Ciekawe jaka jest jej reakcja na to co teraz się stało. - Ta maszyna jakimś cudem przetrwała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts