Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Pyk! I Twilight zniknęła. Patyk ci powiedział, że musisz ratować Capo, inaczej zmieni się w usmażoną koninę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - O KURWA!!! - Teleportuje się do Twilight by zobaczyć to przedstawienie... i pomóc Capo. Kurwa... mamy problem, nigdy nie widziałem Twilight tak wkurzonej. Jeśli nastały TE dni, i Capo powie że one są... to na jego miejscu będzie zajebiście duży krater. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Oczy zarejestrowały zdania pojedyncze. Twi płonie. Capo wrzeszczy. Maszynka pękła z gorąca. ZARAZ KTOŚ UMRZE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Staje pomiędzy nimi by nie dopuścić do żadnego zgonu... nie pozwolę by moja żona stała za zabiciem Capo... TO MÓJ BYŁ POMYSŁ. Nawet mam idealne miejsce... tylko nie wiem o której wysypisko śmieci otwierają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 No i... Czy to było mądre włazić przed płonącą klacz? Najpierw zobaczyłeś kulę ognia lecącą w twoją stronę. Potem poczułeś ból. Potem ciemność... W końcu zobaczyłeś niewyraźny, biały, szpitalny sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Otwieram oczy i pierwsze co widzę to sufit szpitalny. Wiedziałem, że kiedyś wyląduje w szpitalu... to każdego z nas spotka. Rozglądam się po pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Obok ciebie, pół siedząc na krześle, pół leżąc na twoim łóżku, leżała Twi. Spała, jakby leżała tu od dawna. Przy najmniejszym ruchu bolało cię całe ciało. W niektórych miejscach miałeś nagą skórę bez sierści. Za to całe ciało było poparzone w bandażach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Ała... moje... ciało - jęknąłem. Lucek... co się stało? Nie wiem co się stało, pamiętam ból i potem budzę się tutaj. Wyjaśnisz mi to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Było nie włazić przed wkurzoną Twi. Oberwałeś kulą ognia. Potem Twi tak się przeraziła, że chciała się pociąć. Capo za to tak się wystraszył, że aż wywalił wszystkie kamerki i aparaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Sprawdzam kiedy Twilight się obudzi. Jeśli jeszcze długo, to wchodzę do jej snu. Muszę jej wytłumaczyć że mam jeszcze jedno wskrzeszenie, i bym tak łatwo się zabić nie mógł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Problem. W jej śnie stała nad twoim grobem i płakała, więc to raczej średni moment. Obudzi się za kilka minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Westchnąłem... czekam więc na to aż się obudzi... Lucek... powiedz, czy ta kula mnie naprawdę zabiła i wykorzystałem wskrzeszenie, czy jednak mnie tylko odrzuciła pozbawiając przytomności? Bo skoro jestem w szpitalu... a nie w grobie to pewnie to drugie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Prawie usmażyła, ale nie zabiła. Zabiłaby, gdyby nie Lucek. Musiał się pochwalić, no musiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Więc wskrzeszenie nie wykorzystane... tyle dobrego. Dziękuje Lucjanie... nie wiem co by było gdyby nie ty. Czekam aż się Twilight obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Po paru minutach podniosła głowę. Policzki miała mokre od łez. Gdy zobaczyła, że nie śpisz, kolejne popłynęły po jej twarzy. - Prze-przepra-a-szam - powiedziała, szlochając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Ni... Nie przepraszaj... to nie... nie twoja wina... to ja wlazłem... na linie strzału... - powiedziałem ledwo. Wciąż mnie wszystko bolało, wyciągnąłem kopyta by przytulić Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Twi przytuliła cię płacząc. Do sali przylazły dzieciaki. Bolt ryczy, Lily ukradkiem ściera łezkę, a Deli rozgląda się, bo nic nie rozumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Odwzajemniam uścisk... lekko, gdyż boli jak nie wiem. W tym momencie zobaczyłem dzieciaki, uśmiechnąłem się do nich. Może lepiej, że Deli nie wie o co chodzi. - Chodźcie... wy też do... mnie, dzie... dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Lily wtuliła się w ciebie wraz z Twi, Bolt przytulił ci kopyto, a Deli jedno ze skrzydeł. Słodki widok. Ale smutny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Tule całą swoją rodzinę. Po chwili zaczynam się lekko śmiać... nawet teraz jak jestem poważnie ranny, to nie mogę się przestać cieszyć. - Mimo iż było to bolesne... muszę przyznać, że... w tamtych barwach było ci... bardzo ładnie. Byłaś... taka gorąco piękna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Twilight leko się uśmiechnęła. Reszta podobnie. Deli tradycyjnie nie zrozumiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Więc wiadomo ile tu poleżę? - spytałem się. No chyba że jak to doktorzy mają w zwyczaju, już mnie na starty spisali. Czekam na odpowiedź Twilight, choć dzieciaki mogły by też coś powiedzieć... bo gadać umieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Niewiadomo - przyznała Twi. Bolt zaczął seplenić coś o przynoszeniu ci jedzenia, Lily coś tam mamrotała o jakimś kryminale, który ci przyniesie... Deli za to wylazła na chwilę ze szpitala, po czym wróciła z małą stokrotką w kopytku. Podała ci kwiatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Biorę stokrotkę i uśmiecham się do wszystkich. - Dziękuje wam... naprawdę - powiedziałem, ledwo. Ciekawe czy ktoś jeszcze do mnie w odwiedziny przyjdzie... Mama, na stówę, choć była w ludzkim ciele taka straszna (raz przeklęła i obszar wokół niej w odległości 1 km był czysty od życia), to kochała nas tak że nigdy nas nie opuszczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 W tym momencie do sali wleciał różowy motyl. Upuścił trzymany pergamin na twoje kolana i odleciał. Były w nim życzenia na szybki powrót do zdrowia od Papillon i Faruka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts