Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Przylazła Lily z kilkoma książkami. Rzuciła "cześć" i położyła ci książki na stoliku obok talerza po sałatce. Tytuły... "Silent Ponyville", Morderstwo w Canterlot", "Śmierć w Lesie Everfree"... Same kryminały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 - Dziękuje skarbie... nie będę się teraz nudził - powiedziałem do niej z uśmiechem. Przykro mi jest że nie zdołam zabrać ją na ten film co chciała. Ale może znajdzie się kogoś na zastępstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Lily uśmiechnęła się do ciebie, poklepała stertę książek i przytuliła. Po jakiejś minucie puściła i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Macham jej na do widzenia i biorę jakąś książkę i zaczynam ją czytać. Teraz na pewno mi się nie będzie nudzić... tak więc rozpoczynam czytanie "Morderstwo w Canterlot" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Opowiadała o tym, jak na wielkim przyjęciu księżniczek zostały zamordowane trzy kelnerki... Dopiero po dłuższym śledztwie dowiedziano się, że wszystkie były kiedyś żonami pewnego wysoko urodzonego ogiera... Wszystkie rozwiodły się z nim z tylko im wiadomych powodów... Detektyw pracujący nad tym nazywa się Ghost Hunter. Ściga ogiera przez całą książkę, a podejrzany o morderstwo zostawia za sobą masę pułapek. Jeden zły krok i po Ghost Hunterze... No i w takim momencie... Gdy wreszcie Ghost Hunter odnalazł ogiera... KSIĄŻKA POWIEDZIAŁA, ŻE DRUGA CZĘŚĆ ZA 2 MIESIĄCE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Jak to dobra książka, musi się kończyć w nieodpowiednim momencie. No cóż, teraz wiem co mam sobie zamówić za te dwa miesiące. Biorę następną czekając na jakiegoś gościa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ledwie zdążyłeś zauważyć przerażoną klacz z latarenką na pierwszej stronie... Do pokoju władował ci się Bolt, za nim Twi, a za nią Deli z tulipanem z papieru. Przyczepiona była do niego karteczka z zieloną minką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Zamykam książkę i odkładam ją, następnie spoglądam na rodzinkę. - Witajcie, kochani - powiedziałem z uśmiechem... widzę tulipana i zieloną minkę... ciekawe kto zrobił takiego pięknego tulipana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Deli podeszła do ciebie i podała ci tulipana. Bolt za to podał ci torebeczkę z ciasteczkami czekoladowymi. Twi za to cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Odbieram prezenty i odwzajemniam pocałunek. Spoglądam na tulipana i mówię. - Jaki piękny tulipan - powiedziałem oglądając go uważnie. Coś sądzę że go Deli zrobiła, jakoś tak. Po chwili kosztuje ciasteczek i mówię. - Ciasteczka też są wyborne, mniam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Twi uśmiechnęła się do dzieciaków, które oblazły cię. Bolt też się poczęstował ciastkiem. A Deli... Deli po prostu cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Uśmiecham się... odwzajemniam uścisk Deli. Po chwili spoglądam na Twilight. - Jak tam sobie beze mnie radzicie? - spytałem się. Ciekawe jak sobie beze mnie radzą w domu. Ostatnio Twilight z rozbrykanymi dzieciakami se ledwo radziła, ale ostatnio polepszyła swoje umiejętności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 - Bolt znalazł książkę o gotowaniu dla dzieci, to prawie go nie widzę - powiedziała. - Lily tylko gra w te swoje straszne i okropne gry... A Deli... Ona tylko chce, by jej bajki czytać - dokończyła. Jednak mimo tego, że dzieciaki prawie same się sobą opiekowały, wyglądała na zmęczoną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 - Tak czy siak, dobrze sobie radzisz. Lily niedawno przyszła i przyniosła mi parę książek bym się nie nudził. Poza tym, gadam se z Luckiem i można jakoś przetrwać te dni w szpitalu. Wiadomo co u Faruka i Papilon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 - Oboje są w Persji. Papillon zajęła się twoimi obowiązkami - powiedziała Twi. Deli jeszcze ci raz pokazała kartkówkę z kształtów z żółtą minką. - Jakbyś czegoś potrzebował to daj znać - powiedziała Twilight, uśmiechnęła się i ruszyła z dzieciakami do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Głaskam ją z uśmiechem za tą ocenę. - Dobra robota, skarbie - powiedziałem do Deli. Po chwili Twilight powiedziała że idzie i jak bym czegoś potrzebował, to mam dać znać. Puszczam jej oczko na znak że zrozumiałem i możliwe że będę czegoś potrzebować, ale nie teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Twi się uśmiechnęła i wyszła wraz z dzieciakami. Zostałeś znowu sam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 No to... DO KSIĄŻKI WRACAM! Gdzie to ja skończyłem? Na jakiejś klaczy z latarnią. Więc otwieram na tamtej stronie i kontynuuje czytanie owej książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Klacz ostatnio miewała jakieś okropne koszmary związane z jej matką, która zmarła dawno temu. Więc poprosiła swoją przyjaciółkę jednorożkę, aby pomogła jej z tymi koszmarami... W tym momencie zgasło światło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 ... NO KURWA PŁACIĆ ZA PRĄD TO NIE ŁASKA!? Rozświecam teren Rogiem, ale nie sprawdzę co się dzieje, bo zdaje mi się że jestem przykuty do tego łóżka Nitami które się używa podczas budowy mostów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie jesteś przykuty, ale ciężko by ci było wstać. Róg dawał za mało światła by poczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Kurwa... czekam aż naprawią te pierdolone korki. Czytać sobie nie dają... tak czy siak, siedzę cierpliwie i czekam aż to głupie światło się zaświeci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie świeci się... Mrugnęło! Znowu nic... Mrugnęło! I znowu nic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) ... No nic. Odkładam książkę i idę spać... zrobię tak, wejdę do jej snu jak się zaśnie. Spędzimy razem całą noc... mimo że jesteśmy od siebie oddaleni o Kilkaset KM. Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Po chwili stałeś już obok Twilight. Zdziwiła się, gdy cię zobaczyła. - Co ty tu robisz? - zapytała. W jej śnie byliście na księżycu, niedaleko miejsca waszej ostatniej randki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts