Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Tylko problem, bo Twilight jeszcze nie śpi. Patyk powiedział ci, że sprząta w kuchni po Bolcie. Jak nic będzie miał znaczek z demolką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Więc jak się położy to wtedy się do jej snu przeniosę. Tak więc robię jak założyłem. Nie odpuszczę, tak przynajmniej spędzę noc z moją żoną... nie ważne że jest daleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 No to po półgodzinie wylądowałeś znowu na księżycu z Twilight. Klacz spojrzała w twoją stronę z uśmiechem, jakby się tego spodziewała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie dziwi mnie to... podchodzę i obejmuje ją. Tak czy siak mamy dla siebie noc i Capo nie powinien nam już przeszkadzać... tylko innym. Ja już się o to postaram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Patyk powiedział ci, że Capo aktualnie podgląda Shy i Ghosta, więc na was 'nie ma czasu'. Tymczasem Twi przytuliła cię i pocałowała w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Odwzajemniam pocałunek. Tak można się bawić... bez ryzyka, że nas później dzieciaki przyłapią i Bolt będzie próbował to zrobić na Deli... bo Lily by go zabiła. Tak czy siak, tutaj mamy spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Rano obudziłeś się szczęśliwy po całej nocy z Twi. Obok już czekała Deli z pudełkiem ze świeżą sałatką i uśmiechem na pyszczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Spoglądam na nią z uśmiechem... ona będzie przychodzić codziennie. Tego jestem pewien. Biorę rzeczy które przyniosła, i kładę na blacie koło mnie. Po chwili spoglądam na nią. - Cześć, córeczko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 - Tata - powiedziała i cię przytuliła. Po chwili do sali weszła też Lily. Miała ze sobą miniodtwarzacz DVD i płytę z jakimś horrorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Odwzajemniam uścisk Deli. Po chwili zobaczyłem to co miała w Lily ze sobą i się też uśmiechnąłem... nareszcie korki mnie nie będą ograniczać. - Cześć, Lily... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 - Cześć, tata - powiedziała i położyła trzymane rzeczy na stoliku obok. Następnie cię przytuliła. Zauważyłeś, że jest wyższa od Delicate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Odwzajemniam uścisk, potem puszczam ją z objęć, następnie się pytam. - Jak tam w domu? - spytałem się patrząc na moje obie córki. No jestem ciekawy jak Lily skomentuje to że co się dzieje w domu... ja nie wiem, ale od niej dowiem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 - Bolt zrobił z kuchni burdel - powiedziała. - Mówił, że chyba on otworzy tą twoją restaurację, bo się nie doczeka, kiedy ty to zrobisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 - Jak wyjdę... to otworzę... a w szkolę. Uspokoili się względem twojej siostry czy wciąż jej dokuczają? - spytałem się jej. Naprawdę to ważne, Lily też widziałem że wraz z Boltem starają się bronić Deli... mają u mnie za to plus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 - Co jakiś czas któryś jej spróbuje kopyto podłożyć. I to mnie potem dają smutną minkę! - oburzyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 (edytowany) - Smuci mnie, że wciąż jeszcze ją dręczą. Co się wtedy stało, to się już nie odstanie. Tak czy siak, jeśli wśród nich są ci którym dałem te konsolki... wiesz którzy bo masz ich w znajomych... wiem bo jestem adminem... to powiedz, że "mój ojciec jak co wciąż może wam odebrać konsolki i wyrzucić z Testów" bo jak na razie wiem, że tylko 3 z tych "nawróconych" znalazło jakieś błędy. Ale pamiętaj... jesteś najstarsza i broń swojego rodzeństwa... czyli rób co robisz, bo wiem że dobrze robisz swoją powinność. I wybacz że nie zabiorę cię na ten film co chciałaś... Edytowano Kwiecień 7, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 - Nic się takiego nie stało - uspokoiła cię. Przytuliła cię jeszcze, po czym pomachała i wyszła. Deli dodatkowo powiedziała "Pa Tata" i poszła za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 - Do widzenia... - powiedziałem. Sprawdzam jaki to moja córka przyniosła film, jeśli to będzie ciekawy tytuł to sobie oglądam, a jeśli nie... to też oglądam, jakoś muszę zabić ten czas do następnych odwiedzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Przyniosła ci Silent Hill. Do tego bym jeszcze w odtwarzaczu pendrive z Klątwą i Ringiem. Ktoś tu polubił ludzkie horrory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Przecież to są klasyki... no to biorę się za oglądanie wpierw Silent Hilla, potem Ring, a na końcu Klątwa. No mam teraz zajęcie do następnych odwiedzin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Po jakimś czasie zgasło światło. Wtedy wyskoczył potwór, więc nieźle się wystraszyłeś. Powoli robiłeś się senny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Kurwa... moje serce... staje... a nie, to mój mózg staje z powodu senności. Więc wyłączam film i odkładam odtwarzacz na blacie, i kładę się spać. Tak samo jak ostatnio, odwiedzam Twi we śnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Niestety nie mogłeś. Czemu? Bo miałeś naturalny koszmar. Konkretniej: Ty jesteś związany i pilnowany przez potwory z Silent Hill, a za siatką... Marzenie Capo. Ten zboczony jednoróg gwałcący Twilight. Obudziła cię smutna Deli. Chyba myślała, że coś ci jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 What The Fuck? Co to było? No nic, to był tylko sen, więc spoglądam na córkę i mówię. - Nie martw się... tylko zły sen miałem. Ale on już sobie poszedł - powiedziałem po czym ją przytuliłem... wstać już chyba mogę, ale chodzić będę jak zombiak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Pomogła ci wstać. Jakoś mogłeś chodzić. Na stoliku leżała karteczka od lekarzy, że jutro możesz już wyjść, ale masz się nie przemęczać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts