KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Pokazuje córeczce Karteczkę... i mówię z uśmiechem. - Tatuś jutro wychodzi... - powiedziałem. Ciekawe czy dzisiaj przyjdzie Mama i Faruk... z tego co Faruk zarządził, politycy mają dzisiaj wolne. Więc pewnie przyjdą... tak czy siak tyle swoją córkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Mała rozpromieniła się i mocno cię przytuliła. Na pewno czułeś się lepiej niż pierwszego dnia po obudzeniu. Czego nie można powiedzieć o twoim zdrowiu psychicznym. I nie mówię tu o horrorach. TEN KOSZMAR BYŁ CHORY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Chory... KOSZMARNY RACZEJ! Jeśli to był prawdziwy Capo... to dostanie taki wpierdol, że go latami będą zbierać do kupy. Kopiuje karteczkę z informacją i wręczam Deli... - Daj to mamie i rodzeństwu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Mała pokiwała łebiem, pomachała i wyszła. Znowu zostałeś sam z resztkami snu w mózgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Cholera... teraz tylko czekać aż Faruk i Mama nie przyjdą w odwiedziny... wracam powoli do łóżka i kładę się na nim... no, czas wracać do filmu który mi noc przerwała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 (obejrzyjcie, bo mi się nie chce opisywać ) Na końcu byłeś już wystrachany, nerwy napięte. Zachciało się horrorów oglądać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 No nic... czekam aż ktoś w odwiedziny przyjdzie... Mama, Faruk, lub Twi... ktokolwiek. Muszę z kimś pogadać bo zwariuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 W tym czasie mózg zaczął ci rozdzierać tamten koszmar. Wiadomo, że to nie NMM. NMM WOLI MORDOWAĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 To kto w takim razie stworzył ten koszmar i... czekaj... Twilight też miała tamten koszmar? Lucjan, sprawdzisz, proszę? Jeśli tak, to oznacza że coś nami manipuluje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Tak miała. Ale nie z perspektywy widza... Dodatkowo Capo też go miał. Wyjątkowo nie z własnej woli. Do tego sam teraz jest dręczony przez jego wspomnienia. Patyk powiedział ci, że to naturalny koszmar, ale próbowałeś spędzić tę noc z Twi, a Capo próbował się włamać do was. Koszmarów zmieniać nie można. Się zmiksowało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - No to Capo będzie miał niezły czas... - zaśmiałem się i znajduje się coś do roboty zanim ktoś nie przyjdzie w odwiedziny... beka by była gdyby przyszedł Capo i Twi jednocześnie... a no właśnie, Capo i Ghost nie przyszli. Ja do nich się tłukłem a oni się nie odwdzięczą? Szkoła Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 O wilku mowa. Do sali przyszedł Ghost. - Heja, stary. Jak zdrowie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - A dobrze... właśnie myślałem o was... - powiedziałem z uśmiechem... teraz trzeba poczekać na rodzinę... ale ona chyba do domu mojego przyjdzie... bo bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - W imieniu siebie i rodzinki chciałem ci życzyć szybkiego powrotu do zdrowia - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Dzięki stary... jak wam się powodzi? - spytałem się go. Ciekawi mnie czy Storm wciąż ma bzika na punkcie Lily. No nie powiem, ciekawa by była para, gdzie by Lily znając życie, dominowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Jakoś idzie. Pomagam Fluttershy przy zwierzakach, a Storm nauczył się podawać odpowiednie przedmioty zależnie od potrzeb zwierząt - powiedział z dumą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - A przeszła jego fascynacja do Lily? Bo powiem, ona zaczęła się nim trochę interesować... teraz już go toleruje, a nie chce go zakopać w waszym ogrodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Przeszła. To było chwilowe. Wiesz, jak źrebak znaczka nie ma, to zaczynają mu zdolności się mieszać. Czasem jedno jest na wierzchu, czasem drugie... Na razie ma zadatki na weterynarza. A jak u twoich? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Szkoda, Lily zaczęła się nim interesować - powiedziałem wzruszając ramionami. - Tak czy siak, wiesz co porabia reszta? BO z nimi jakoś kontaktu nie mam - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Faruk teraz pracuje z Papillon, a Capo siedzi w domu i ma wyrzuty sumienia - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Co znowu zrobił? - spytałem się. Wiem co zrobił, ale jestem ciekaw czy podzielił się tym z Ghostem. Tym że we śnie zgwałcił moją żonę... co się nie liczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Mówił, że tym, że przez niego prawie zginąłeś, ale myślę, że czymś jeszcze - odparł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - A to... to prawda, chciałem powstrzymać kłótnię Capo i Twi, ale wlazłem na linie ognia i jestem gdzie jestem... przynajmniej mam wolnę i to jest wielki +. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Wiem, słyszałem... - powiedział. - To ja już idę... Muszę pomóc Shy. - ruszył do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Pozdrów Shy i Storma ode mnie - powiedziałem na pożegnanie i sprawdzam czy ktoś jeszcze zamierza mnie odwiedzić i czy Twi wciąż ma to samo co po wybudzeniu się przez ten sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts