Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Jest lekko zszokowana, ale poza tym okay. Aktualnie uczy Bolta korzystania ze sprzętów kuchennych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie za mądre, wtedy to będziemy musieli stałą dostawę jedzenia donosić, bo jak Bolt gotować się nauczy to będzie problem. Kiedy ktoś następny przyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Przynajmniej pomógłby ci w restauracji... Deli przyjdzie do ciebie za kilka minut. Jak zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Pomoże w Restauracji... bardzo pomoże... opróżnić spiżarnie. A tak na serio, to doceniłbym jego pomoc... a to że Deli przyjdzie, to się nie dziwie, zawsze przychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Po kilku minutach drzwi się otworzyły i weszła przez nie klaczka. Uśmiechnęła się do ciebie i podeszła. - Tata - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Też się uśmiecham i ją przytulam... - Córeczka... co tam u ciebie słychać? - spytałem się z uśmiechem... i czekam na jej reakcje. Powinna już trochę rozumieć gdyż wiele wysiłku wkładałem w jej edukacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Dobde - odpowiedziała z uśmiechem. Czyli jednak jej edukacja nie poszła na marne. Wprawdzie nie umie tyle, co Bolt, a już na pewno nie tyle, co Lily, ale to już coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Już jutro będę w domku i wtedy poczytam ci sporo bajek... dobrze? - spytałem się jej patrząc na nią z uśmiechem... moja córeczka już coś umie, i się z tego cieszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Dobde - odpowiedziała. Zrozumiała tylko 'dom' i 'bajki'. To powiedział ci patyczek. Ale i tak się cieszy. Wyjęła z torebeczki termos z kawą i sałatkę od Bolta w pudełku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Wziąłem owe przedmioty i położyłem na blacie. Pogłaskałem ją po grzywie. - Dziękuje skarbie... mam nadzieje, że szybko wyzdrowieje. Wtedy wziąłbym cię na pewną niespodziankę - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Reakcja małej: "Weeee~!" Podskoczyła, uśmiechnęła się i cię przytuliła. Zrozumiała tylko "szybko wyzdrowieję"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Przytulam ją i spoglądam na nią. Mam nadzieje że zlot, fanów jej ulubionego serialu ją ucieszy. Ciekawi mnie tylko jak się zachowa, że będzie miała wejściówki za kulisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Rozpromieniona stała przed tobą z szerokim uśmiechem. Powiedziała "Pa" i podeszła do drzwi. Pomachała, po czym wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Pomachałem jej na do widzienia i teraz czekam na wypiskę ze szpitala... jak dobrze pamiętam, to podczas jednej z zabaw, Twi miała po mnie przyjśc. A skoro wciąż łażę jak połamaniec, to pewnie dostanę wózek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Kto wie. Twoje spojrzenie mimowolnie spoczęło na odtwarzaczu i horrorach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Meh... włączę sobie jeszcze. A co mi zostało? Oglądam do tego czasu aż nie przyjdą po mnie Twi i Deli (znając życie, uprze się by po mnie iść). Więc będę do tego czasu miał zajęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Została ci Klątwa... Najgorsza chyba ze wszystkich. No to oglądamy... [tu wklejcie sobie pół filmu] Podsumując twój stan w sposób Amnesiowy: Health: Poparzenia Sanity: ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Zamykam odtwarzacz... nigdy więcej... nie oglądnie ŻADNEGO FILMU! TO BYŁO CZADOWE! Czemu wyłączyłem? Bo do czasu aż przyjdą zdrzemnę się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Zzzzz... Patyk broni cię przed koszmarami.... Zzzzzz... Patyk zastrajkował, przez co goniła cię po domu mała dziewczynka przypominająca Almę... Zzzzz...Patyk zlitował się nad tobą i cię obudził. Jest około piątej rano, a ty... Leżysz sobie w łóżku, w domu, a obok ciebie śpi Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 ... nie ładnie tak przenosić pacjentów... ale co ja tam wiem o kucej medycynie. Kładę się i leże tak bez celu i czekam aż się Twilight obudzi... ciekawe czy wie o mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Patyk ci powiedział, że nie. Dodatkowo upomniał się o podziękowania za uratowanie twego tyłka przed małą świrniętą Klątwą. Twi raczej nieprędko się obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Przecież wiesz że ja zawsze jestem ci wdzięczny... więc wchodzę do snu Twilight i sprawdzam co tam robi... ciekawe co jej się śni. Będę obserwował jej sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 W jej śnie byliście wszyscy razem. Nietykalni, nieśmiertelni, bezcieleśni. Po prostu anioły. Obudzisz się za 10 sekund, bo wtedy birdowy zmysł cię wyczuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Więc się budzę odrazu... bo jak mnie wyczai to będzie... miło. Ona nigdy mi jeszcze nie dała w kość, Bolt i Lily już mają co nieco na koncie, że tak to ujmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 3... 2... 1... Do pokoju wpadła fioletowa torpeda... I grzmotnęła w ścianę. Zaraz się rozpłakała, ale nie obudziła Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts