KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Spoglądam na Deli... jak to zrobie to momentalnie się obudzi. Pewnie chciała obudzić matkę by jak najszybciej mnie odebrać z szpitala... co za słodkie. - Akuku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Przestała płakać i odwróciła się w twoją stronę. Na czole miała niewielką ranę od uderzenie. Uśmiechnęła się słabo i podeszła, by cię przytulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Tulę ją i staram się coś zrobić z raną. Przez ten czas od stania się jednorożcem... potem alikornem. Lucjan i Twi uczyli mnie magi, po to by Lucek miał więcej czasu wolnego... słyszałem jak mówił coś o Manehattanie. Więc uczy mnie tego czego sam umie... a ja o tym nie wiedziałem. Używając danej zdolności uczę się jej automatycznie, więc pomaga mi to, ach cwany Lucjan... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Jakoś zagoiłeś ranę. Mała podskakiwała i powtarzała "Tata". Na serio się cieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 - Cześć córuś... cichutko bo obudzisz mamusię. - powiedziałem po czym wziąłem ją na kopyta. Cieszę się, że wreszcie jestem w domu. Naprawdę. Teraz czekać aż wyzdrowieje... szkoda, że Wózka Inwalidzkiego mi nie dali... może wreszcie bym prześcignął tą Starą Babę spod 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Mała pokiwała łebkiem. Nastęnie naśladując chodzenie na paluszkach Scooby Doo ruszyła w stronę schodów na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Przed odejściem mówię, że za dwie godziny śniadanie zrobię... i jeśli chce to może się zemną położyć, bo mam jeszcze ochotę się zdrzemnąć przez te dwie godzinki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Mała pokiwała główkà i zeszła na dół. Po chwili wróciła z lekko przypalonym ciastkiem. Ktoś narysował na nim lukrem krzywo uśmiechniętą buźkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Biorę ciasteczko... i uśmiecham się do Deli. Wygląda przepysznie... tak... Bolt apetyt ma po mnie, i tak jak on, potrafię wszystko zjeść, ale bez przesady oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Delicate wgramoliła się na łóżko pomiędzy was i wtuliła się w ciebie. Za kilka minut chyba się Twi obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 No to tak więc będę leżeć... a ona pewne będzie wiedzieć że tu jestem. Sami ją jednak przenieśli. Tak czy inaczej obejmuje też Deli... czekam aż się żona obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Po paru minutach podniosła głowę i rozejrzała się zaspanym wzrokiem. Gdy cię zobaczyła, jej oczy rozszerzyły się ze zdziwienia. - Allan? - zapytała szepten, pewnie po to, by nie obudzić Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Uśmiecham się do niej. - Cuda lekarzy... przenoszą pacjenta bez jego wiedzy. W Federacji coś takiego by nie przeszło - powiedziałem delikatnie ją całując. - Wracając, dzień dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Odwzajemniła pocałunek i cię przytuliła. Deli się obudziła, ziewnęła i przyłączyła do huga. Jakby się jeszcze reszta obudziła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 To znów byłby bunkier... tylko że dla Deli, bo znając życie, ona w środku. Tak czy siak spoglądam na Twi. No cóż, mam jeszcze troszeczkę wolnego więc będę mógł się jeszcze lenić. - Jak się powodziło wam? - spytałem się żony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Jakoś - odpowiedziała. Nagle usłyszałeś pisk z kuchni. Potem odgłos kopyt i kolejny pisk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Co się tam dzieje? - spytałem patrząc w stronę kuchni. Co się tam dzieje? Wstaję by sprawdzić, i zaczynam podchodzić do drzwi chwiejąc się z trzęsącymi się nogami... kurwa, nogi mają mało HP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Twilight pomogła ci zejść na dół. Opierajac się na niej stanąłeś w drzwiach kuchni. Deli i Lily już tam były. Gapiły się na Bolta, który biegał w kółko, gapiąc się na swój tyłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Patrzę zdezorientowany... Bolt... raczej jeszcze nie raz mnie zadziwi, po kiego on goni swój tyłek. - Synku... co ty robisz? - spytałem się patrząc na niego zdziwiony. Serio, nie rozumiem czemu on goni swój tyłek... przecież nie jest z czekolady czy czegoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Dalej gonił. Lily spojrzała na ciebie i strzeliła Facepalma. Twilight uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Przyglądam mu się bliżej by sprawdzić co się stało... serio nie kapuje co się stało, że tak się zachowuje, jakby cieszył... a chyba już kapuje. Dostał znaczek prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Na jego tyłeczku doskonale było widać... Serio? Czapkę kucharską rozdartą tak, że wyglądała, jakby miała gębę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Więc... dostałeś znaczek synku. Gratulacje... - powiedziałem z uśmiechem. Wpierw niezłą Gafę strzeliłem... nie przypatrzyłem się i mam... ale wiadomo że Bolt ma znaczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Mały uspokoił się i uśmiechnął. Deli przechyliła pytająco główkę. Zupełnie nic nie zrozumiała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Z tej wyjątkowej okazji... zrobię nam... wyjątkowe śniadanie - powiedziałem po czym chwiejnie podszedłem do Kuchni. Nie wiem czy uda mi się zrobić śniadanie, ale dla Bolta spróbuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts