Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Mały chyba się napalił tym znaczkiem, bo zatrzymał cię i zaczął wyciągać różne rzeczy z szafek. Po chwili już robiły się gofry. Deli dalej nic nie rozumiała, ale posłusznie nakryła do stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Patrzę na niego z uśmiechem. Chyba będzie mi i Twilight pomagał w kuchni a wyrośnie z niego niezły kucharz... może nawet odziedziczy moją Restauracje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Możliwe. Po chwili wyjął gofry z gofrownicy i posmarował nutellą. Nawet nie były przypalone. Deli uśmiechnęła się, ale zaraz zaczęła patrzeć, czy na jej zadku też czegoś nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Ja patrzę na swój zad... u mnie jeszcze długo nie powinno być znaczka. Ale mam to gdzieś, nie ważny jest tatuaż na dupie, jak to kiedyś określiłem, a czyny jakie się popełniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Deli podlazła do stołu i usiadła na jednym z krzeseł. Lily i Bolt też usiedli. Twi również. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Też siadam z wyraźnym trudem usiadłem na swoim miejscu i zaczynam się zajadać swoją porcją. Sprawdzam czy są naprawdę smaczne... czy tylko wyglądają. Nie to że nie wierze w syna... ale doświadczenia z Farukiem i tygodniowe rzygi mnie nauczyły czegoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Na serio są dobre. Reszta też jadła. Twi pomagała ci, gdy nie mogłeś sam jeść. Wreszcie cała rodzinka przy jednym stole... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Nareszcie... tak fajnie się je z resztą rodziny. Naprawdę miło. Tylko ciekawe czy Faruk i Mama przyjdą w odwiedziny. Skoro jesteśmy blisko to pewnie tak. Znając życie dzieciaki się rzucą na nich domagając prezentów (Ktoś im powiedział że babcia (tutaj moja mama) zawsze prezenty przynosi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Wszyscy dokończyli posiłek. Twi właśnie pomagała ci wstać, gdy rozległ się dzwonek do drzwi. Ciekawe, kto to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Ciekawe kto to przyszedł - powiedziałem patrząc na drzwi, po czym poprosiłem jednego z dzieciaków czy mógłby otworzyć te drzwi gdyż nie mam siły podejść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Deli poszła. Po chwili usłyszałeś z korytarza jej głos: - Stlyjek. - Część, mała. Tata w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - JESTEM!! - powiedziałem głośno, ale wciąż słabo. Pewnie Faruk przyszedł w odwiedziny, i mnie ciekawi czy mama też przyszła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 - Heja - powiedział Faruk. - Jak się czujesz? - zapytał, wchodząc do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - A bardzo dobrze, braciszku - powiedziałem z uśmiechem. - Co u mamy? - spytałem się. Szkoda że nie przyszła... naprawdę szkoda, ale cóż począć. Zajęta jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Spoko - odpowiedział. - Pyta się ciebie, jak się czujesz. Ja zresztą też - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Przekaż jej, że dobrze się czuje i jest tutaj mile widziana, jak by chciała przyjść. Co obecnie robi? - spytałem się Brata. Nom, ciekawe za ile będę mógł normalnie chodzić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Konflikt między zebrami q podmieńcami. Próbuje go rozwiązać - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - U... krucho. A jak Strefy Okupacyjne Państwa Gryfów? - spytałem się. Po wojnie, Gryfy zostały podane tym samym co III Rzesza po II wojnie światowej. Demilitaryzacja i innym. Usuwamy tam wszystkie skrawki ludzkiej technologi i zostawiamy to co było przed przybyciem Ludzi. Gryfy są podzielone na dwie części, łącznie z stolicą Gryfów. Podzielone są na Strefa Federacji, Strefa Zebr i Strefa Motyli. Zamieszki początkowo były, ale to jest kara za chęć zniszczenia życia. Rzekomo u mamy mają największą Autonomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - jeden bunt u Zebr, ale aktualnie spokój - odpowiedział. Normalnie, jak na przesłuchaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Chociaż tyle dobrego. A co u ciebie? - powiedziałem przypominając sobie jego zauroczenie do kogoś. Wciąż mnie ciekawi kto to był, wiem tylko że to nie kobieta ludzka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Jest okay - powiedział i uśmiechnął się. Chyba na serio jest okay. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Aha... okey. Cieszę się że sobie dobrze radzisz. Sam bym lepiej nie podziałał bym z Federacją - powiedziałem. Ojciec w tworzeniu państwa patrzał głównie na mnie, ale to naprawdę Faruk, miał dobre i pomysłowe plany... zasłużył sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Szybko zdrowiej - rzucił jeszcze i ruszył w stronę wyjścia. Dzieciaki zaczęły biegać po domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 - Cześć - powiedziałem mu na odchodne i staram się znaleźć coś czym mógłbym się zająć przez resztę dnia... cokolwiek co pozwoliło by mi zabić ten czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Wybory: grać z Lily w Amnesie, poczytać bajki Deli, czy pogotować z Boltem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts