KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) Wpierw poczytam, potem pogram z Lily, potem ugotuje z Boltem obiad... no, czas się wziąść do roboty bo czasy lenistwa w szpitalu się skończyły... Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Poczytałeś, obejrzałeś z przymusu Roszpunkę, prawie dostałeś zawału na Custom Story: Little Horse, co było o Pinkie i zrobiłeś z Boltem niezłą lasagne wegetariańską. Wait... Lasagne?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Znając życie, Bolt zrobił drugą specjalnie dla Capo... Bolt wszystkiego się potrafi domyślić jak Lily... co niestety jest zgubne (sytuacja kiedy chciał się "zabawić" z Lily) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 I łupnęło coś o drzwi. Bolt zabrał się za robienie drugiej lasagne. Deli przyszła z Akademią Księżniczek do kuchni (barbie movie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Matko boska Częstochowska... nie zrobił drugiej. Jesteśmy zgubieni... mówię Deli że za sekundkę tam przyjdę. Na chwilę pomogę synkowi w pieczeniu, a potem idę z córką oglądać ten... film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Bolt rzucił kawałek Lasagne przez okno, by zyskać na czasie. Rozległ się głos, jakbu tam zombie mięso rozrywały. Po paru minutach lasagne była gotowa. A Deli siedziała cierpliwie z filmem w pyszczku i papierową koroną na czole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Wystawiam "Ofiarę" do Capo i szybko zamykam... nie chcę by były ofiary w cywilach. Potem idę do mojej córeczki by razem obejrzeć ten... film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Podsumowanie: Deli myśli, że można zostać księżniczką, a ty wynudzony za wszystkie czasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Udaje że nie nudził mnie ten film. Uśmiecham się do córeczki i sprawdzam która godzina... obym do końca życia nie został kaleką... chodzi mi o chód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Dwudziesta wieczorem... Czas zjeść tą lasagne, co ją zrobiliście. Chyba, że wolisz, by Capo zgłodniał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 A niech zgłodnieje... dostał swoją ofiarę, więc ma na dziś dosyć. Więc trzeba się będzie przygotować do snu... w ogóle dostałem jakieś leki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Tylko maść na dól bupy. A tak na serio to na oparzenia. Po chwili już leżałeś najedzony w łóżku. Teraz jakoś sobie tą maść wetrzeć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Jakimś sposobem muszę to... Lucek... mam dla ciebie zadanie. A żartuje, sam se jakoś tą maść wetrze, gdyż nie chce by mnie tam ktoś dotykał... NIKT mnie nie dotknie w tamto miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Jakoś sobie wtarłeś. Wyginałeś się przy tym strasznie. W końcu leżałeś już w łóżku z wysmarowanym tyłem. Obok ciebie leżała śpiąca już Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Moje mięśnie... takie napięte z powodu takiej gimnastyki... tak czy siak. Kładę się i wtulam się w Twilight by następnie zasnąć. No, teraz chyba z dwa tygodnie uważania i chodzenia jak zombie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Gdy się obudziłeś, miałeś już gotowe płatki. Twi obok nie było, za to była uśmiechnięta Deli w krzywej, własnokopytnie zrobionej, papierowej koronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Uśmiecham się do niej... moja mała księżniczka. Wstaje lekko i spoglądam na nią z uśmiechem i mówię. Głodny jestem... a te płatki są tak zachęcające. - Cześć córeczko... - powiedziałem powoli zaczynając jeść płatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2014 - Tata - powiedziała z uśmiechem. Po zjedzeniu pomogła ci zejść na dół. Cały zespół dzieciaków czekał już na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Wpatruje się w nie. Jedzenia na pewno nie, bo Bolt by zrobił. Więc czego mogą jeszcze chcieć, dzieciaki jak te? Chyba że... chcą bym z nim troszeczkę czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Lily wyciągnęła Dead Space, Deli kolejną część Barbie, a Bolt książkę kucharską. No to masz zajęcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Pierwsza Lily, Potem Bolt, na końcu będzie Deli. Muszę z każdym z moich dzieciaków spędzić trochę czasu, więc jak ustaliłem to tak robię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Deli nie zdążyłeś. Gdy miałeś zacząć z nią oglądać, okazało się, że wpadnie Ghost z rodzinką. To nici z oglądania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Mówię jej że jak pójdą to sobie pooglądamy. Ona wie że to zrobię, bo nigdy nie złamałem danego jej słowa i ona mi najbardziej ufa więc... szykuje z dzieciakami dom na nadejście Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Sałatka: jest. Rodzinka wasza: jest. Burdel w domu: jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 "Burdel" też mieliśmy ogarnąć, ale jak widać został na koniec. Więc z rodziną sprzątam, by Ghost nie pomyślał sobie czegoś... trzeba będzie sprawdzić czy są napoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts