KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Ostatnimi resztkami sił idę się pobawić z Deli, no ona to ma w sobie tyle energii. Jak mnie już puści to wracam do łóżka i kładę się koło Twilight spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Ledwie usiadłeś z Deli przy lalkach, film ci się urwał. Rano obudziłeś się na kanapie. Chyba już byłeś zbyt zmordowany wieczorem, by się bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Matko... serio, nie miałem sił by się pobawić z córką? No dobrze... spoglądam na zegar która godzina. Mam nadzieje że nie spałem do południa, jak to mam w zwyczaju podczas chorób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Jest ósma. Lalki leżały porozrzucane po pokoju. Ktoś smaży naleśniki w kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Wstaję powoli z łóżka i sprawdzam kto tam smaży. Choć dzisiaj czwartek, i dzieciaki mają na 8 do szkoły, więc to pewnie Twilight smaży. No chyba, że Capo wpierdolił się do mojego domu bo mu składników zabrakło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Twilight. Naleśniki już prawie gotowe. Po porcjach dzieciaków nie było śladu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Podchodzę do niej, i obejmuję ją dając jej całusa. - Dzień dobry, kochanie. Mmm ładnie pachnie - powiedziałem wpatrując się w naleśniki. Kurwa... taki jestem głodny, że zjadłbym rzepę z liśćmi. Wiem... słabe, ale konia z kopytami nie powiem... bo dziwnie się z tym czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Twi uśmiechnęła się i podała twoje śniadanie na stół. Można jeść! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Całuje ją jeszcze raz. - Dzięki - powiedziałem po czym poszedłem do stołu by usiąść. - Co będziesz dzisiaj porabiać - spytałem się z ciekawością. BO ja będę kurwa gnić w łóżku... i fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Pójdę na zakupy i na wywiadówkę maluchów - powiedziała, znywając naczynia. Dziś jest dzień sądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 ... Najokropniejszy dzień w życiu dziecka. Wciąż pamiętam wyraz mamy jak wracała z wywiadówki z 4 klasy. A lanie jak bolesne! Do tej pory pamiętam szczegóły w najmniejszej ilości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Jakby coś się działo, daj znać - powiedziała, po czym wzięła torbę na zakupy i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 - Dobrze - powiedziałem kiedy wychodziła. Tera LENISTWO NA CAŁEGO! OGLĄDNĘ WSZYSTKIE FILMY W ŁÓŻKU! Więc co najpierw... może dokończę ten film który nie dokończyłem w szpitalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Obejrzałeś całą półkę Lily. Skąd ona ma tyle horrorów? Gdy wstawałeś by obejrzeć kolejny, nadepnąłeś na lalkę Deli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 O kurwa... patrzę czy nie została uszkodzona czy dosłownie zmiażdżona. O rany, rany, rany, rany... to ukochana zabawka Deli, jeśli się dowie że została zepsuta... będzie płacz na cały kraj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Ta lalka była inna od reszty lalek Deli. Wyglądała na kopytnie zrobioną, troche nieudolnie. Lekko się spłaszczyła po nadepnięciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Może nie zauważy... tak... może nie zauważy. W sumie, ona sama to zrobiła... troszeczkę nieudolnie, ale ważne dla niej bo sama ją zrobiła. Jeśli jest jakiś sposób by przywrócić ją do stanu przed nadepnięciem, to go używam, a jeśli nie, to sprzątam... modląc się by nie zauważyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Patyk ją naprawił. Trzeba przyznać, lepiej wygląda na płasko. Do tego zauważyłeś, że lalka jest fioletowym alicornem. Jego znaczek był niewyraźny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Zrobiła mamusię... jak słodko. Ciekawe czy zrobiła takie reszty rodzinki... no co? Dziecko zainteresowało się kopytoczynami, i chciałbym zobaczyć jak poszła reszta jej prac... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Zauważyłeś drugą lalkę na szafie. Gdy ją zdjąłeś, okazało się, że to też fioletowy alicorn, ale z innym znaczkiem. Dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Fakt... to dziwne... co one przestawiają? Dwie lalki wyglądające jak Twilight, lecz z innymi znaczkami? Staram się im przyjrzyjżeć bliżej by poznać co one reprezentują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Żaden znaczek nie przedstawiał znaczka Twi. Miały inne kolory. No i oczy... Guziki nie miały barwy oczu Twi. Bardziej... Deli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Aha... już kumam. Mogę się pomylić w tym, bo Deli i Twi kolorystycznie są takie same. Te lalki przedstawiają Deli i jej wizje jej przyszłego znaczka. No niezłe ma plany. Jeśli będzie ćwiczyć to może dostanie znaczki za Lalki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Patyk kazał zajrzeć ci pod łóżko. Nie powiedział, dlaczego po prostu musisz i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 On i jego tajemnice... tak czy siak, zaglądam pod to owe łóżko, może będzie tam coś ciekawego. Te lalki są naprawdę ciekawe, trochę pracy, i można było by je nawet sprzedać. Deli się stara, naprawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts